Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelafalt spune:
Lore felicitari.
te rog explica-mi si mie ce poate fi la mine, cum sa fie cheag de sange in uter de unde?
Te rog mult ca eu citesc dar scriu pe furis, spunemi ce ar mai putea fi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Bob_Pixel spune:
Anca, dupa cum vezi, s-a spart conducta!! Si sigur nu se opreste potopul de aici!
Lorena, ce test e? Zi-mi macar asta pana vad poza
Sunt fericita pentru tine ! Te felicit din inima !
Bebe dragonel la bord !
lorena_86 spune:
bob e unul bun
nu e de firma ca nu l-am luat din farmacie ci de la un laborator
miha mie asa mi-a zis dr la prima sarcina ca nu mi-o poate confirma pt ca se vede un punctuletz in uter dar poate fi un cheag de sange si pana nu vede caracteristicile sacului el poate spune ca e un cheag
poate provenii de la mai multe cauze
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 bob e unul bun nu e de firma ca nu l-am luat din farmacie ci de la un laborator miha mie asa mi-a zis dr la prima sarcina ca nu mi-o poate confirma pt ca se vede un punctuletz in uter dar poate fi un cheag de sange si pana nu vede caracteristicile sacului el poate spune ca e un cheag poate provenii de la mai multe cauze |
Si pana la urma acel punct la tine sa dovedit a fi sarcina?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Lore felicitariiiiiiii, o sarcina usoara, iar bebe sa fie sanatos si sa se nasca la termen
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
kmy_black spune:
deci :
ianuarie=
februarie=...
martie=.....
aprilie=......
mai=.....
iunie=.....
iulie=.....
august=....
septembrie=...
octombrie=...
noiembrie=...
decembrie=...
------------------
total(anul dragonului)=....
hai cu feteleeeeeeeeeeee!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
lorena_86 spune:
da miha a fost sarcina dar din pacate oprita in evolutie
lucru care mi se pare si la tine asemanator
eu zic ca a fost ceva pe acolo dar nu mai e viabil
de asta ai avut si testele pozitive
lorena_86 spune:
paula iarta-macu emotiile mele am uitat complet sa te felicit
sa ai sarcina usoara si bebe la termen
multe multe felicitari
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black deci : ianuarie= februarie=... martie=..... aprilie=...... mai=..... iunie=..... iulie=..... august=.... septembrie=... octombrie=... noiembrie=... decembrie=... ------------------ total(anul dragonului)=.... hai cu feteleeeeeeeeeeee! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
foarte tare
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Lucy84 spune:
Lorena sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!Sa dea Domnul ca de acum inainte sa ai parte doar de bucurii!