Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Uff Bettercy, mi-ai amintit si de alergiile mele
Si eu am avut alergie de la detergent, dar si de la oua cand le mancam.
Acuma nu prea observ alergiile.
O fi de la stres?
Ca cand aveam alergiile eram in perioada cu examenele de bacaulareat

Tin pumnii sa fie cu luna asta si la tine

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bebelu multumesc mult
si pe Natalia

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Eu tind sa cred ca e dereglare si chisturi dar nu inteleg simpomele de sarcina de ce sunt si se mai si aprofundeaza, sa dat sotul cu deodorant si imi vine sa vomit tortul bunut ce l-am mancat mai devreme si fasolele cu afumatura.
Si la sarcina cealalta imi era rau de la parfumul asta.

Eu sper ca e un mic dragonel acolo in burtica ta si se incapataneaza sa se arate la beta. Simptomele tale sigur tradeaza ca se ascunde un pe acolo

hai cu beta.
Tin pumnii ca de data asta sa arate mai mare valoarea

Mergi la inceput

Uff fetele, pe mine asa de tare ma doare spatele .
In zona lombara mai mult, de parca imi vine menstra. Dar se simte de la ceafa pana jos ultima vertebra. Oare de la ce o fi?

Durerea de la spate un pic parca se transmite si pe la burtica, ca si burtica doare usor. Aici inteleg de ce doare pt ca sunt imediat DPO.
Dar spatele asa de tare sa doara imediat dupa ovulatie nu mi sa mai intamplat asa.
O aveam doar cu2 zile inainte de menstruatie.
Dar acuma de ce?

Mi-e greu sa ma misc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor!
Deny eu am avut ovulatia intre 2 si 3 feb deci pot sa spun ca sunt z2 DPO, mie dr mi-a zis sa iau utrogestan vaginal de miercuri cate unul de 100 pe zi.
Valicuta parerea mea este ca aseara ai ovulat sau este de la implantare cel mai bine ar fi sa prestezi sa nu cumva sa ratezi ceva.

Fetelor am si eu o nelamurire... mi-a aparut un herpes la gura si mi-am luat zovirax (aciclovir 5%) iar pe prospect scrie sa nu fie administrat in preconceptie sau sarcina, dar ma vazut aici pe DC ca s-a vb de acest subiect si era acolo o fata careia dr i-a spus sa se dea de 2 ori pe zi in strat subtire, voi ce parere aveti?
Nu mi-as fi dat cu nimic dar maine merg la dentist si nu pot sa merg cu ditamai buza unflata , oricum mi-am dat o data dar nu stiu ce sa fac in continuare.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Fetelor eu sunt iar la munca
N-am chef de nimic si asa as mai fii dormit...
Valicutza multumesc pentru informatii.Mers sapt asta la medicul de fam si cer trimitere pt analize.
Lore ma bucur sincer pt tine si bebe,sa fiti sanatosi.
Mihaela nu vreau sa te dezamagesc,dar mai fa o data beta si repeta-l la 48h sa vezi dak e totul ok(bineinteles si eco).
Hai k asteptam vesti bune de la voi.
Pe mine m-a durut burta rau ieri de la CM,azi mai putin.Offf sa treaca si asta.Luna asta imi iau si eu teste de ovulatie sa monitorizez.Parca se fac la anumite ore am vazut eu pe aici.
Va pup si weekend placut la toate fetele.

Mergi la inceput

Ana, testele de ovulatie se fac intre orele 10-20, dar nu cu prima urina. Sa nu bei apa cu 2-3 ore inainte de test.
Eu le faceam la ora 17.
Vezi si tu ce ora iti este convenabila.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetelor!
Deny eu am avut ovulatia intre 2 si 3 feb deci pot sa spun ca sunt z2 DPO, mie dr mi-a zis sa iau utrogestan vaginal de miercuri cate unul de 100 pe zi.

Aha, esti exact cu mine in acelasi timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Lore, ce faci? Asteptam cele II, noi stam tot cu pumnii stransi!
Miha e valabil si pentru tine, stam tot cu pumnii stransi si pentru tine.
Miky din cate stiu poti sa te dai cu crema de 2 ori pe zi, adevarul e ca nu am citit niciunde sa fie contraindicat in sarcina (stiu ca nu sunt studi facute)si cu atat mai putin in preconceptie. Aciclovir - comprimate sunt contraindicate, dar crema nu cred, gandeste-te ca tu il ai si la buza si el actioneaza local (daca era vaginal atunci era mai periculos).
Deny, alergiile sunt intretinute si de stres. In stres, imunitatea e scazuta iar alergenii erup atunci si mai mult si leziunile sunt mai raspandite.

Va pup fetelor! Si intreu mai tarziu sa vad II

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miky eu am avut herpes la gura in sapt 8 si am sapat tot netul, sfaturi am gasit de tot felul dar am decis sa nu ma dau cu nimic din cauza unei postari a unei fete care a pierdut sarcina - oprita in evolutie si i-ar fi sis medicul ca subst activa din zovirax/aciclovir opreste multiplicarea celulelor. Asa ca am sis pas , mi-a trecut in cateva zile buba si am stat si linistita din pct asta de vedere, la cat am suferit, o buba la gura cateva zile chiar nu a mai contat.
Pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput