Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 15
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 miha nici nu stii cat de rau imi pare ca ti-am zis chestia aia imi dau seama cat a durut pt tine ce e drept la mine inca crestea beta dar nu asa cum trebuia si nu am avut simptome de sarcina mai deloc de ce nu mai incerci un test dar e ciudata rau beta aia ai graija de tine |
Stai linistita ca mai bine stiu variantele decat sa sper si cand ma duc la eco sa mi se spulbere cerul in cap, dar e greu ca ma gandesc la toate si e dureros cand ajung la varianta asta.
Eu tind sa cred ca e dereglare si chisturi dar nu inteleg simpomele de sarcina de ce sunt si se mai si aprofundeaza, sa dat sotul cu deodorant si imi vine sa vomit tortul bunut ce l-am mancat mai devreme si fasolele cu afumatura.
Si la sarcina cealalta imi era rau de la parfumul asta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Si eu am avut cosuri in sarcina...la greu!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
si mie mi-au aparut acum cateva zile cateva cosuri mari si dureroase
eu ma gandeam sa nu fie vreo infectie din spital ca tocmai ca eu nu prea am avut probleme cu cosurile
miky82 spune:
Fetelor aveti dreptate si eu am avut luni in care sunt balonata dupa ovulatie numai ca la celelalte doua inseminari nu am avut nimic, ma gandesc totusi sa nu fie de la mancarea de astazi, mai ma gandeam sa nu fi avulat astazi dar dr mi-a zis clar ca se vede corpul galben si in special mi-a aratat pe ecograf ca acolo unde au fost fuliculii nu mai au aceeasi dimensiune ca sunt mai mici, e posibil sa se fi inselat? Of imi fac 1001 de ganduri.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
stefulici spune:
Felicitari Luciana , Lorena!
Nu-mi vine sa cred ... e invazie de burtici! Va doresc sa aveti sarcini usoare, fara greturi si probleme si bebei sanatosi si frumosi!
Ma bucur foarte tare ptr voi. Eu intru special din cand in cand la aspirante, sperand mereu ca o sa citesc vesti bune la titlu!
Va puuuuuup!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Ana178081 spune:
Parerea mea despre beta este:la 3sapt de sarcina valoarea ei ar tb sa fie~17,5mUI/mL.Daca valoarea beta nu se dubleaza la 48h sarcina nu este in regula!Asta mi-a spus dr la care am fost cand ramasesem.Concluzia:valoarea beta la o sarcina oprita in evolutie nu mai se dubleaza,ramane aproximativ aceeasi valoare(la 5sapt aveam~1000mUI/mL,dupa 48h era ~1100mUI/mL).
Am si eu o nelamurire>pt analize de trombofilie/coagulare unde pot merge in Buc?Se fac si cu trimitere de la medic de fam?Tb sa platesc ceva si cat?Va si o seara placuta!
lorena_86 spune:
ana
chiar daca sarcina ineteaza in evolutie pana se produce avortul spontan sau chiuretajul beta inca mai creste, putin dar creste nu ramane asa si nici nu scade pana cand embrionul nu este expulzat
beta hcg-ul este secretat de placenta si ea inca mai secreta si dupa ce embrionul inceteaza in evolutie
bebelu86 spune:
buna fetele
intru sa felicit 2 fete scumpe, dragi mie
Felicitari Paula si Lorena!!!!!
sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi si la termen!!!!
ma bucur din tot sufletul pt voi. mi s-a zbarlit pielea pe mine, m-au trecut toate emotiile posibile cand am citit. chiar meritati aceasta mare binecuvantare. va de o mie de ori si sa ma tineti la curent cu evolutia sambureilor
sa le trageti si pe Didi, Cami, Cosminuta si Katy. sa nu le mai vad pe aici. stau de prea mult timp si stiu cat de mult isi doresc si ele un bb.
tuturor
lorena_86 spune:
bebelu merci mult
eu astept cu sufletul la gura testul de maine
vreau sa vad clara liniutza ca sa ma pot simti si eu graviduta
am asa emotii parca nu-mi vine sa cred, e ca un vis
sa mai intri pe la noi ca imi era tare dor de tine
pup si pe nati
bebelu86 spune:
fac tot posibilul sa mai urmaresc si pe aici, dar mi-e cam greu. o sa vezi si tu cum e
maine cand intru sa vad poza cu 2 liniute claaare claare, da?
hai ca o sa fie bine, fii optimista si ai incredere in Dumnezeu.
dc s-a intamplat acu, cand nu stiai ce sa faci cu jobu, inseamna ca Doamne Doamne are alte planuri cu tine