Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Multumesc ptr parola!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
La multi ani Tigruta, scuze de intarziere.
Noi daca suntem acasa in concediu, parca nu mai am timp de nimic.
O sa mai incerc sa intru. va pup.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Stefulici eu ma duc numai la dr Ghinda la Mediocver la ecografii. La 13 sapt si la mine a fost destul de succinta dar nici nu avea mare lucru sa-mi povesteasca despre bebe. La morfofetala m-a tinut 30 min, s-a miscat foarte repede, a vb cu mine, mi-a aratat manute, picioruse si a tot incercat sa ii vedem si fata dar degeaba, statea cu fundul in sus. Femeia mi-a zis sexul copilului de la 13 sapt (i-am dus si un buchet de flori si am insistat ca vreau sa stiu), mi-a facut poze cam putine ce-i drept si la morfofetala mi-a zis ca nu poate sa-mi dea inregistrarea cu bebe pt ca nu au nu stiu ce soft bla bla si nu le merge... Aia e, la mine a fost si gratis si n-am mai comentat. Mi-a zis ca bebe e bine si mai puneam eu intrebari. Mie mi s-a parut de treaba.

Succes!

Corina 24+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Dar care e adresa de mail?? ca atat am incercat cu cea de pe picasa

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Tigruta e pe prima pagina, maiiunie2012@yahoo.ro, dar nu stiu parola, e posibil sa fie cea veche de pe picasa.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cuchilici

Stefulici eu ma duc numai la dr Ghinda la Mediocver la ecografii. La 13 sapt si la mine a fost destul de succinta dar nici nu avea mare lucru sa-mi povesteasca despre bebe. La morfofetala m-a tinut 30 min, s-a miscat foarte repede, a vb cu mine, mi-a aratat manute, picioruse si a tot incercat sa ii vedem si fata dar degeaba, statea cu fundul in sus. Femeia mi-a zis sexul copilului de la 13 sapt (i-am dus si un buchet de flori si am insistat ca vreau sa stiu), mi-a facut poze cam putine ce-i drept si la morfofetala mi-a zis ca nu poate sa-mi dea inregistrarea cu bebe pt ca nu au nu stiu ce soft bla bla si nu le merge... Aia e, la mine a fost si gratis si n-am mai comentat. Mi-a zis ca bebe e bine si mai puneam eu intrebari. Mie mi s-a parut de treaba.

Succes!

Corina 24+ cu Vlad Alexandru

Ms de raspuns!
Sper sa fie bine si la mine maine la morfo. Mie mi-a recom ginec mea pe dr Ghinda ptr eco. Am emotii, ca de obicei inaiinte de eco. Ar tb sa aflu si sexul. La mine a zis ca-i prea devreme sa se vada sex-ul la 12 sapt cand am fostla ea, in trim1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuuna!
In primul rand, La Multi Ani, Tigruta!!
Echo de vineri s-a amanat pana azi, ca domnul doctor si-a luat liber (iar eu am si mers pana in alt oras fara sa stiu ca nu este). Acum am venit de la control, bebita e mai mare in dimensiuni cu vreo 2 sapt, are baile inimii regulate, colul este inchis (habar n-am lungimea, m-a interesat doar sa aflu daca e in regula), bebita se pregateste sa vina (s-a intors deja cu capul in jos), am vazut manute, picioruse, coloana vertebrala, capul, ceva ce domnul doctor numea ficat, inimioara, tot. Trebuie sa-mi fac analizele pt anemie, sa fac titrare anti-rh, o revaccinare (anti-tetanos, daca am inteles eu bine).
Nu am apucat sa citesc nimic, asa ca nu stiu inca despre ce ati vb in week-end. Tati a fost acasa si noi nu mai avem loc la pc de el.

pupici

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

M-am intors de la morfologie ...totul e in regula, colul lung si inchis si.....Delia va avea o surioara. Bucurie mare pe capul ei...O sa schimb si semnatura, dar acum fug sa fac ceva de mancare si revin.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bebelina..felicitari pentru codite..sa vina sanatoasa printzesa.

Mirina de curiozitate, ii zici tu dr sa nu iti zica sexul copilului la eco? Bravo ca totul este in ordine cu bebe.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Mirina,bebelina, felic ptr eco! Ce bine ca sunt sanatosi bebei. Asta e cel mai frumos lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Asa,Bebelina, sa se mai echilibreze un pic balanta!!!Felicitari pentru fundita!!!
Mirina, felicitari si tie mamico!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput