Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Miha, mie Diana imi pare foarte linistita si echilibrata.
Trista solutia celor din Romania, sa dai o asemenea solutie cand e vorba de o viata de omulet, mi se pare nu revoltator, ci mai degraba dezgustator, dezarmant. Daca asta e singura solutie a romanilor, e tare dezarmant, ca sa nu spun mai multe. Sincer, nu ma asteptam la aceasta solutie. Cred ca e sansa ta, a voastra, sa fiti in acest moment acolo. Cati dintre noi au o asemenea sansa oare?... Eu as zice ca e mana lui Dumnezeu intinsa catre voi, cu dragoste.
Mirela, drum bun spre Bucuresti, sper sa puteti razbate. N-am iesit azi din casa, insa am inteles ca s-a mai domolit frigul.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cat ma bucur ca nu mai e lichid!!! Grozav!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Pai bine mai Diana ,dar tii asemenea veste numai pt tine??Doamne ajuta sa dispara lichidul acela de tot..ca eu numa la asta ma gandeam...Neuronu gravid s-a gandit ca bebe poate de asta si are greutatea unui beb de 30 de saptamani...din cauza acumularilor de lichid ...dar vad ca se rezolva incet -incet lucrurile.Eu imi inchipui(vizualizez)un ecran de ecograf pe care scrie BEBE MIRCEA:160 bpm

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, ce frumos ne zici tu ca e sansa noastra. Cred ca ai perfecta dreptate.

Virginia, nu v-am zis pentru ca nu am indraznit nici eu sa ma bucur inca. Pentru ca aseara mi-a zis ca e putin lichid, dar e bine ca e la nivelul abdomenului si nu la nivelul inimii. Ca apoi, astazi, sa imi spuna ca nu mai e lichid. Eu sincer cred ca nu a vazut bine astazi, am asteptat sa mai fac o ecografie sa se confirme ori infirme vestea extraordinara de altfel. Insa nu stiu de ce azi, din cele 3 ecografii programate, am facut doar una. O fi sambata si la ei...
Si eu m-am gandit ca cele 1,200g estimate de ei sunt din cauza lichidului. Dar, estimarea asta o face ecograful in functie de lungimea femurului - nu intra deloc lichidul in discutie. Insa eu cred ca e el cam lunguiet (ca tatal lui care are 1,97), dar nu neaparat atat de grasut cat ar zice proportia lungime femur - greutate - 1,200g.

Diana 26+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Diana, prin cate treci, si medicii sa mai zica si astfel de grozavii. Bine ca esti pe mana unor medici carora le pasa de tine si de bebita.
Eu lupt inca cu raceala, febra nu am facut insa ma doare ingrozitor capul, cateodata si picioarele.Iau tratament, tusesc mai rar insa am varsat dimineata...Acum a racit si tati( al meu), asa ca suntem 3 raciti, mama e singura "intreaga". Una dintre cateluse il supravegheaza pe iuby, sta mereu langa el .
Va pup si va doresc multa sanatate.

Mihaela23+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Diana ma bucur de vestile bune si sunt in continuare cu gandul la voi
Anitta, sper sa reusesti sa te odihnesti putin in timpul care a mai ramas pana luni, muncesti prea mult!!!
La fel si Virgi, incearca si tu sa te odihnesti putin.
Amandoua munciti f mult!!!
Elly, asteptam sa revii din spital sa ne spui noutatile
Pentru toate surioarele pupici si odihna cat mai multa, pentru ca banuiesc ca la varsta aceasta de sarcina totul se dubleaza ca efort.

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ma bucur ca bebe Mircea e spre bine.

Elena 21+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ba sa te bucuri DIANA,de fiecare reusita a puiului tau si a ta!E minunat ce zici ca se intampla.Iar daca zici ca lichidul era la burtica si nu la inimioara,parca lucrurile sunt si mai logice vis-a vis de greutate.Aceasta nu se calculeaza doar in functie de lungimea femurului,ci si de dimensiunile craniului si de circumferinta abdominala...(si exista o marja de eroare la calculul facut de aparat cam de 15%).Da cel mai bine roaga sa-ti zica ce greutate aprox are bebe acum ca nu mai are lichid in burtica.
MIRELA ,multumesc pt grija.Incerc mereu sa fiu ponderata in ceea ce fac si sa-mi ascult corpul.Nu-mi place sa fac pe viteaza,cel putin nu cand mai e inca o viata in joc!Oricum in we clar lenevesc...
SHOSHO,sanatate intregii gasti de raciti!.Imi pare rau ca te-au intors greturile,da macar bine ca nu faci febra!

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna dimineata burtici.
Eu beau un ceai cu lamaie, va ofer si voua .Azi ma simt mai bine insa imi sangereaza o nara mereu. Voi cat timp ati luat oscilo?
Pupici Dianei si bebelusului,al doilea bebe luptator din odiseea noastra .(parerea mea , poate un top).
in rest, totul bine, am un bebe mofturos, nu-mi da voie sa stau cum vreau.Daca stau pe-o parte, ma loveste incontinuu pana ma intorc, apoi incepe iar joaca.Daca stau pe spate, rezista cam 15 min apoi incepe iar.I mi place cand se joaca, insa uneori insista, da de muuuulte ori in acelasi loc si doare. Daca vb cu el si mangai burtica se calmeaza, e smecher de pe acum. Ma intrebam ieri, oare pe la 7- 8luni cum vom simti miscarile bebeilor?

Mihaela23+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

La multi ani TIGRUTA
Mirciulica bebe curajos si luptator ce esti!!! Sa dea Doamne Doamne sa fii bine!
Elishor probabil te plicitsesti maxim in spital:)) Mai ai un pic de stat!!
Virgii
Anitta gospodina mai esti!!! Eu am o leneeeee de ma rupe in doua!!!:)))
Shosho greu tare cu raceala asta...insanatosire grabnica

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput