Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, si acum sunt inca plina de emotii dupa ce am citit povestea Andreei(Dolores) si a lui Kevin! Am asa un nod in gat, ca nu-s singura in birou si nu m-am putut desfasura cu lacrimile asa cum simteam La multi ani puiului mic KEVIN, sa fie mereu asa inconjurat de dragostea voastra, sa aiba un drum in viata frumos si drept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani Kevin! Sa fii sanatos si sa te bucuri de viata in fiecare clipa!
Eu dupa ce a facut Mara 1 anisor am simtit ca ce a fost mai greu a trecut.

Laura I-am spus Ilincai ieri ca am vb cu tine si a zis ca ii e dor de Mircea. Asa ca n-avem incotro...trebuie sa ne vedem la primavara

Alysh vrei o fetitza cuminte cu care sa mergi la shopping? Stii cum se zice - unde cresc doi, cresc si 3

Si iata ca se incheie prima mea saptamana de lucru, dupa 4 ani de pauza...si copiii mei cresc si fara mine non-stop langa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

piggy , ce haios ai zis!

Doloress nu e lunga deloc, exact ca atunci cand citesti ceva frumos si nu vrei sa se termine. Desi am trait impreuna momentele alea, desi imi amintesc ca-mi manifestam grija prin casa la episodul ala de la 20 si ceva de saptamani...si tati stia tot pe atucni...am retrait cu drag, cu emotie totul. Ce frumos, sunteti niste suflete frumoase! LA multi ani Kevin, sa fii sanatos, ai venit intr-o familie minunata!

Nicole ma bucur mult ca a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Hai mai Doloress, sa ne faci tu sa plangem azi cand e o zi mare. E foarte emotionant si frumos ce ai scris.

Kevin sa-ti fie viata senina si plina de bucurii!!! Sunteti o familie minunata, va admir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Doloress, am un mare nod in gat si as plange daca as fi singura in birou. special mi-am rezervat timp in pauza de masa, stiam ca o sa fie emotzionant. dar nu mi-a trecut princ ap ca o sa fie chair asa.

La Mult Ani, Kevin! Sa cresti mare si sanatos, puiule, sa iti iubesti parintii si fratziorul. Nici nu stii ce norocos esti sa ai o familie asa frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

La Multi Ani Kevin! Sa fii sanatos si sa te bucuri de viata in fiecare clipa!
Eu dupa ce a facut Mara 1 anisor am simtit ca ce a fost mai greu a trecut.

Laura I-am spus Ilincai ieri ca am vb cu tine si a zis ca ii e dor de Mircea. Asa ca n-avem incotro...trebuie sa ne vedem la primavara

Alysh vrei o fetitza cuminte cu care sa mergi la shopping? Stii cum se zice - unde cresc doi, cresc si 3

Si iata ca se incheie prima mea saptamana de lucru, dupa 4 ani de pauza...si copiii mei cresc si fara mine non-stop langa ei

Piggy mama de pufitze Ilinca (15.06.2008) si Mara (30.08.2010) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Veruska, musca-ti limba (scuze de expresie, nu am gasit una mai academica), stii ca la un moment dat ziceam ca daca mi-ar garanta cineva ca a treia e fetitza as face-o, ei bine acum zic nu.....desi mi-ar placea, nu zic, dar nu am cum din multe pct de vedere. Asa simt si eu, ca dupa un an am senzatia ca greul s-a dus. Sunt si acum momente ciufute dar prefer pe-astea, clar. De cateva seri mananca singurei amandoi la bucatarie, asa drag imi e de ei!!! Vlad se duce singur la baie, se sterge singur la fund, se spala pe manute, se sterge. Se imbraca/ dezbraca singur (daca are chef)...iti dai seama de cata munca am scapat?

Felicitari pt prima saptamana de lucru, asa-i ca-i mai bine ca acasa? Si eu am deseori momente cand ma gandesc ca le-ar fi fost mai benefic sa stau acasa, sa ma ocup mult de ei. Dar nu stiu daca nu e doar constinta mea incarcata si atat. Vom vedea ce ne mai rezerva viitorul...

Si noua ne e dor de Laurita, am asa un mare gol in suflet ca nu ne mai vedem, uooof. Dar important e ca ei ii e mai bine acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Doloress - ce emotionanta poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea, Kevin e minunat, la fel de minunat ca si Patrick,

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dolores - mai, pai nu stiii ca mai sunt fete insarcinate pe aici, cu hormonii varza, cu gretzuri etc? Rushiniiica La multi ani, sa iti traiasca baietii toti, povestea lui Kevin este minunata, sa aveti parte numai de fericire cu totii. Fug sa bocesc

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim mult de urari si de aprecieri!
SIMONIX - iarta-ma, sincer aseara cand am postat ma gandeam la voi, sa nu va emotionez prea mult. Dar cum e o poveste cu happy-end...

Fug la bucatarie ca am o groaza de treaba!!!

Mergi la inceput