Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 21
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
Hai sa mai stam 2-3 pagini, sa incheiem cu urarea de bun venit lui bebe Ioan-Mihail de mami Nico PS. asteptam vesti Mami fericita de David 12.09.11 |
Agree ;)
O sa ma mai interesez si eu de produsele Amway. Mersic
Nico_A spune:
Buna dimineata si de la noi...vesti?? hmm...aseara am avut contractii din 10 in 10 minute timp de vreo 2 ore, dupa care au disparut ... de dimineata, de cand m-am trezit mi-e cam rau , si am contractii dar neregulate ... probabil ca mai tarziu se vor stabiliza ca sa le si pot cronometra...la 11 tb sa o sun pe d-na dr. sa stabilim ce vom face maine in conditiile in care bb tb ajutat sa iasa.
Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail
Shoshonik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna dimineata si de la noi...vesti?? hmm...aseara am avut contractii din 10 in 10 minute timp de vreo 2 ore, dupa care au disparut ... de dimineata, de cand m-am trezit mi-e cam rau , si am contractii dar neregulate ... probabil ca mai tarziu se vor stabiliza ca sa le si pot cronometra...la 11 tb sa o sun pe d-na dr. sa stabilim ce vom face maine in conditiile in care bb tb ajutat sa iasa. Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail |
Nastere usoara, Nico. Asteptam vesti
Daca nasti azi, va fi cu dr. Magaleas?
Mihaela23+ cu Edward-Flavius