Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Hello again :)
Astazi am evadat la cumparaturi ca inebuneam daca mai statea o zi in casa
Luasi cubul de la Z in final, carticele mici si carti de joc cu primele cuvinte.
Hellen npe mine dr m-a invatat asa : tati tine bb in brate cu fata la tine si de manute, deschizi gurita cu o lingura/lingurita daca nu ai spatula de aiai si cum e bb la finalul limbutei asa tre sa fie si in gat si e OK, daca difera culoare e ros in gat. Eu vorbesc doar teoretic ca practic nu am facut niciodata dar m--am uitat si eu cu ea la bb in gat.
Hai NICO!!!!!!

Ma bag si eu pe gmail mai acusi ca abia am ajuns acasa si cum sunt dependenta intai m-am bagat aici, inainte am dat deci nu-s chiar bad mum
Scanul de baie in carefour e 141 e prea mult, oricum e recomandat de la 6 luni, deci Corina daca il vinzi si nu e roz .......
Fug sa pun cumparaturile in frigider

Mami fericita de David 12.09.11

Multumim ca ne-ai invatat cum sa vedem daca bebeii au rosu in gat

Mergi la inceput

Scuze ca am trimis atatea mesaje dar voiam sa scap de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Katy, bun venit! Vad ca nu esti in lista de mamici... Cat are bebelusul tau? Noi nu am patit niciodata sa vomite. (nici chiar atunci cand a mancat o petala intreaga de trandafir de sapun)

Am mai pus si eu niste poze pe g-mail. Lena, Maia e... minunata pur si simplu. M-am uitat in mai toate albumele. Toti copilasii sunt foarte scumpi fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Noi am iesit azi afara 15-20 de minute ,l-am dus in brate ,ca cu carutu nu am indraznit ,e prea multa zapada pe aleile din parc.Mi-a rupt mainile evident
KATY bine ai venit in grup !
O sa mai pun si eu niste poze pe gmail ,sper sa am timp pana diseara .
HAI NICO !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Katy, bun venit! Vad ca nu esti in lista de mamici... Cat are bebelusul tau? Noi nu am patit niciodata sa vomite. (nici chiar atunci cand a mancat o petala intreaga de trandafir de sapun)

Am mai pus si eu niste poze pe g-mail. Lena, Maia e... minunata pur si simplu. M-am uitat in mai toate albumele. Toti copilasii sunt foarte scumpi fara exceptie.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Eu nu am nascut la Arcadia, insa controalele de la 1 luna si 2 luni le-am facut la ei, la fel si eco sold.
Oricum Andrei Edward are 2 luni o saptamana si 5 zile
nascut pe 23.11.2011
Asa e toti bebeii sunt foarte frumosi si trebuie sa fie si sanatosi.

Mami fericita de Andrei Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Pus si noi poze noi
Ce bebei frumosi

Mergi la inceput

CLAUMARCOCI oare pot sa dau comanda pe net la AMWAY ? Nu era cu reprezentanti ?eu nu cunosc pe nimeni ? Tu ai vreo cunostinta ? Vreau si eu sapun cu glicerina.

Mergi la inceput

CLAU si inca ceva ca nu am inteles prea bine ,dupa baita ii faci masaj cu lapte de corp de la bioderma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Hehe, Nico,ne bucuram pentru tine, in caz ca ne mai citesti ai grija sa nu maninci f mult, eventual bea sucuri naturale!! Eu am nascut in 12 ore de la eliminarea dopului.Bafta multa si ai incredere in tine, in bebe si in d-na dr! curaj, tine minte ca la final va veni rasplata cea mare!
Katy, esti sigura ca a scos bebe aerul duap ce a mancat, poate de aici jetul de laptic..
La noi in casa e tare cald..cred ca sunt 24 gr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

CLAUMARCOCI oare pot sa dau comanda pe net la AMWAY ? Nu era cu reprezentanti ?eu nu cunosc pe nimeni ? Tu ai vreo cunostinta ? Vreau si eu sapun cu glicerina.

Pentru ce iti trebuie sapun cu glicerina?

Mergi la inceput