URGENT PREGNYL - de unde din UNGARIA ?!
Buna !
Am nevoie urgent de un raspuns. Caut PREGNYL250ui sau 500ui. Am inteles ca se gaseste in Ungaria si am vrea sa mergem sa cumparam cat mai curand posibil pentru baietelul nostru.
Va rooog daca imi puteti da detalii unde anume ati gasit.
Va multumesc!!!
Raspunsuri
florica81 spune:
Eu cred ca o sa gasesti la Szeged. Sunt foarte dotati in farmacii cu tot ce iti trebuie.Iti dau o adresa de farmacie din Szeged de unde eu am gasit intotdeauna ce imi trebuia. Adresa este: TISZA LAJOS KRT. 95, Framacia se numeste Kabay Patika. Multa sanatate!!!!!
tomaca spune:
Cand cautam eu, am gasit oriunde in Ungaria (ma rog in orase am cautat, Budapesta, Szeged). Trebuia doar o reteta emisa chiar si in Romania.
doina2222 spune:
Multumesc tomaca. Reteta avem si in 2-3 zile plecam dar nu stiam catre "ce" sa ne indreptam. Ne trebuie urgent pt baietelul nostru care are 2 ani si jumatate si criptorhidie unilaterala.
tomaca spune:
eu in caz de urgenta, am cumparat si de pe piata neagra din Bucuresti. Mult mai scump, dar asta e. Am gasit pe internet.
cos_minutza spune:
Buna,
Eu in decembrie mi-am luat din Debrecen.Daca te intereseaza si iti e aproape atunci iti dau mai multe detalii.Si da iti trebuie reteta.
Multa sanatate!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
doina2222 spune:
Cosminuta, ai gasit de 250? Cat a costat fiola? Noua ne este aproape Szeged dar daca nu gasim mergem si acolo. Mai sunt si ceva farmacii care fac "comisioane" dar vreau sa vad si cu cat mi le dau si daca pot aduce.
sper spune:
Incearca aici http://www.farmaexpress.ro/
aduc aproape orice medicament.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
cos_minutza spune:
Doina nu stiu din pacate daca au si de 250.
Iti doresc mult succes!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott