buna fetelor.am facut operatia laparascopica pentru decorticarea ovariana pe 11 ianuarie 2012 astazi trebuia sa imi vina menstruatia dar nimic... am facut un test de sarcina si nimic, nici semne ca ar veni rusii nu sunt,doar mici intepaturi in ovare si cam atat.voi la cat timp a_ti avut menstruatie dupa operatia laparascopica.eu aveam menstruatie la 28 de zile inainte de operatie dar dirijata cu pastile utrogestan,iar dupa operatie doctora mi_a spus sa nu le mai iau luna asta sa astept sa imi vina natural fara pastile.nu stiu ce sa cred ma pute_ti ajuta cu un sfat o parere ceva??multumesc din suflet.
Citat: |
citat din mesajul lui badeairinuk buna fetelor.am facut operatia laparascopica pentru decorticarea ovariana pe 11 ianuarie 2012 astazi trebuia sa imi vina menstruatia dar nimic... am facut un test de sarcina si nimic, nici semne ca ar veni rusii nu sunt,doar mici intepaturi in ovare si cam atat.voi la cat timp a_ti avut menstruatie dupa operatia laparascopica.eu aveam menstruatie la 28 de zile inainte de operatie dar dirijata cu pastile utrogestan,iar dupa operatie doctora mi_a spus sa nu le mai iau luna asta sa astept sa imi vina natural fara pastile.nu stiu ce sa cred ma pute_ti ajuta cu un sfat o parere ceva??multumesc din suflet. |