Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
mi-e ciuda c-am racit, nu ca am voie coldrex..sa ne inteelgem
mami pentru un
![](fulg.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
bianca asa e
lady...offf e tot ce iti trebuia...paracetamol si oscilu poti sa iei? ar fi bun
am adormit spre 4 si m-am trezit la 5 40...daca o tin asa pana joia viitoare ma transform in zombii...ma doare si cpaul dar nu e de mirare
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si
36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
saluatari va trimitem si noi de la spital inca.
astetam sa ne vedem cu dr neonatolog si speram sa ne dea ok-ul sa plecam acasica la noi unde e cald si bine :)
bebe e bine, eu ma refac dupa ceza (cu durerile de rigoare pt a doua zi ) dar aazi e muult mai bine.
Va pup si va scriu mai pe seara .. sper de acasa. in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Lady, hop si baba cu sfaturi...Mascuta chirurgicala sa-ti pui. Eu am luat de la farmacia Dona, e un leu buc.Pup fetele si facet-va bine repede!
Am dormit!!!Bebe s-a trezit din trei in trei ore, a mancat si a dormit. Uraaaa!!!Astazi ne viziteaza d-na dr!
![](images/user_woman.png)
izish83 spune:
danezza-cum a fost in timpul operatiei? Ai simtit ceva? a 2-a zi nu ti-au mai bagat calmante pe vena?
Mai avem si noi putin. Ieri am fost la control,bebe are 2,400 si la inceputul lui martie scapam. Suntem pe ultima suta de metrii.
Bafta cu neonatoloaga sa iti dea drumul acasa azi.
Pup.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutza27/puiutza27.jpg)
puiutza27 spune:
Neata fetelor,
Sunt intoarsa rau astazi, nu am chef de nimic (desi ma simt f bine fizic). Am o stare de nu ma mai suport nici eu. Sper sa imi treaca dupa ce imi beau cafeua. Poze nu am ca am binevoit sa ma supar pe Radu aseara si nu i-am mai cerut sa imi descarce pozele. Poate ma apuc eu sa mesteresc pe aici pe la calculator... Cred ca ma apuc sa imi spal baia, ca de mult vreau sa ma catar pe faianta aia, in plus se pare ca nu mai bag lucrusoarele la spalat pentru ca am vorbit de dimineata cu mami si mi-a spus ca vinerea e zi de post si nu se spala, mai ales tinand cont ca sunt si lucrusoarele copilului... Nu ca as fi superstitioasa, dar mi-a dat asa niste explicatii ca mi-a luat tot elanul.
Adriana, ne dai vreo veste astazi????
O zi excelenta sa aveti, eu o sa stau prin apropiere 36+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ica7/ica7.jpg)
ica7 spune:
alice...multumim! am implinit 1 luna si 1.1 kg in plus :)
a inceput sa manance la 4 ore cate 100 ml. aseara am fost parinti denaturati. strumfu' nu a dormit toata ziua si m-a frecat pe toate partile, iar aseara pe la 7 a adormit. binenteles ca mi-a fost mila sa-l trezesc la 9 sa-i fac baie si am adormit si eu si taica'su. ne-am trezit cu totii pe la 11 noaptea. noi cheauni, el infometat. n-am mai avut putere nici sa-i facem masaj, nici sa-i facem baie. asa ca i-am dat sa pape si l-am bagat la culcare...eee, dar ti-ai gasit. bineteles ca lui nu-i era somn. asa ca am petrecut impreuna pana la ora 2.30, cand a mancat din nou si intr-un final a adormit...
il astept sa se trezeasca sa-l spal partial si diseara promit sa recuperez cu portie dubla de masaj-asta daca are rabdare- si portie dubla de baie :)
eu ma bucur ca de cand am schimbat formula de lapte bb nu se mai constipa si face kk in fiecare zi. macar de problema asta am scapat.
dar nu-mi place ca are mai mereu nasul infundat. ii pun ser fiziologic, ii scot mucisorii cu batista bebelusului, dar imediat i se infunda din nou. am pus si un vas cu apa, am pus si umidificatorul, dar degeaba.
fetelor..sophia, puiutza...sunteti tare haioase, dar ar trebui sa-i lasati mai usor. cred ca nu stiti ce va asteapta dupa. o sa aveti mare nevoie de ei si starile voastre vor fi mai intense pt ca o sa aveti impresia ca sunteti singure si ca nu le pasa...mie asa mi s-a intamplat, desi nu era adevarat, dar am realizat ca si el trece prin niste transformari majore..hai sa nu ne facem viata mai complicata. ar trebui sa urmeze o perioada frumoasa.
beatrix...doamne cata putere ai. te admir! de fiecare data cand te citesc e ca o lectie pentru mine. iti tin pumnii si tie si lui sven sa fiti bine amandoi.
ileana mamica iubitoare si grijulie ce esti. ma bucur ca ai timp sa citesti/postezi si ca puiutul nu iti ia toata energia. te
si eu l-am scos pe bb de la spital tot in scoica si de fiecare data cand mergem cu masina il pun in scoica. asa cum au spus si fetele nu e bine sa stea mai prea mult in ea, dar pt transport e ok.
de dormit eu il pun cand pe o parte, cand pe cealalta, exact cum zicea matza ca un mic pe gratar. ta'su e f atent si ma urmareste sa vada daca ii schimb partea. e adevarat ca in ultimele zile vad ca micutul se misca singur s ajunge sa doarma pe spate cu capul intr-o parte.
felicitari noilor mamici si sa ajungeti cat mai repede acasa cu bebelusii vostrii!
revin ca s-a trezit micutu'
Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
dr. anca intrebai daca ne face bebele rani la sani ,nu pentru ca la noi s-a intamplat doar ieri sa stea mufat la titi ca tati ne-a lasat singuri nu ca ar fi avut treaba dar na a nind si s-a dat omu cu atv-ul toata ziua. Daca raceste il sparg sau mai bine il dau pe mana sofiei.
Mihaela la mine cremele de sani functioneaza asa: lanolina imi inmoaie sfarcurile si ma simt bine dupa ea,garmastanul imi calmeaza senzatia de arsura ,iar cel mai bun si care imi vindeca si posibilele rani este bepantenul dar dupa asta trebuie sa te speli pe titi.
Bibelouu meu a fost cuminte azi noapte s-a sculat la 3 ore jumate (si eu i-am pus o bluza de-a mea in patut si crd ca functioneaza), acum doarme pe burta si e linistit,ziua nu reusete sa doarma prea mult pe spate ca tresare si se trezeste dar pe burta vad ca merge.
mami implinita de baby Rafael-Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ursulet33/ursulet33.jpg)
ursulet33 spune:
si noi pe aici.. cu asta mica mufata, vorba nu mai stiu cui :)
uf, cand va aud ca va curg sanii, va invidiez...asta mica suge, dar mai are nevoie si de supliment cam o data la doua mese. M uit si eu la ea - dc adoarme linistita dupa ce suge o las in pace, daca e inca agitata ii ofer supliment.
Ce ma ingrijoreaza un pic e ca are pielea foarte uscata si se cojeste - in special pe manute, picioare, acum a inceput un pic si pe burtica. O dau cu ulei seara la masaj, in timpul zilei am inceput s-o mai dau si cu crema (punem manusi dupa, isi tot baga degetele in gura). Aveti vreun sfat, vreunul dintre piticii vostri care sa aiba aceeasi problema?
Felicitari noilor mamici, bafta celor care urmeaza!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
salutari mamici si burtici
Eu tot 2 in 1, nimic nou la orizont, contractii dureroase (unele din ele) neregulate. La contractie simt cum mi se desfac toate interioarele. Nimic concret, cred ca nici azi nu vine mandra. In rest, astept bona sa o preia pe Rebeca, sa fac o baie cu multa spuma si sa ma relaxez.
Pupici
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu
ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...