Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

intrebare de om prost..

cum arata frate dopul ala gelatinos si de unde iti dai seama ca ala e???
nu de alta, dar mi-e ca eu am toate sansele sa ajung cu copchilul jumate p-afara la spital, ca nu prea imi dau eu seama exact la ce trebuie sa ma astept.
mie daca nu mi se rupe apa ca sa stiu exact ca asta e bre', pana aici ai platit, am sanse sa nasc si acasa

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Sophia si eu ma gandesc la asta... cica ara arata ca un o secretie mai groasa , gelatinoasa care poate avea firicele roz (de la sange) sau poate fi si spre culoarea maro .. acum depinde cum s-o manifesta la fiecare ;
eu ma bazez pe contractii ,adik ma gandesc ca dc incep sa le am regulate e clar ca termenul e foarte aproape.
Apropo , ai un nume f frumos .

Ane cu Maria Evelina + 37 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza27

No spa

36+

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Citat:

din categoria 'inca una si ma duc in treburile mele', aseara iar l-am aranjat pe oltenas.
nu stiu cum rezista, ca eu mi-as da vreo doua peste cap

dupa ce am frecat 2 covoare cu peria si vanish, m-a apucat oboseala si vine al meu sa isi ia o pastila.
spala un pahar, isi pune apa in el, fara sa il stearga si incepe sa picure apa pe parchet de pe pahar.
mi s-a facut parul maciuca in cap cand am vazut. am apucat o laveta si in timp ce omul avea paharul la gura m-am apucat sa sterg apa de pe pahar...
al meu : '-staiiii ca-mi spargi dintii, esti nebuna??'
olelei, nebuna auzi...si am inceput taca-taca-taca-taca
la un moment dat se da dupa un colt si comenteaza : '-vorbesti ca o moara stricata toata ziua'
ahhhhhhhh zic: '-ia vezi, ca vorbesti cam urat cu mine..nu ti se pare ca esti cam nesi??'
la care el: '-tot eu-s ala nesimtit, tu sari cu gura pe mine din orice, mai ca-mi spargi si dintii din gura, ieri cand am ajuns acasa m-ai luat direct de la usa, nici bine nu m-am descaltat si tu cu gura pe mine ca nici nu stiam ce am facut si cu ce am gresit si tot eu-s omul negru normal'

m-a bufnit un ras sa mor, se uita saracul la mine...
sunt cam dusa rau, abia astept sa scap de hormoneala asta sa revin si eu la sentimente umane

ma apuc de frecat bucataria, ca sa obosesc iar... si ghici ghicitoare cine vine acasa la 17,30

Sophia esti amuzanta cum povestesti, sa stii ca si eu am cateodata stari din astea dupa care ma apuca rasul dandu-mi seama singura ca am cam luat-o razna de la hormoni...
Cat energie ai cu curatenia asta, si eu am o groaza de facut dar simt ca nu mai pot... :( poate imi fac curaj mai incolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

CRISTINA, se pare ca fata mea s-a razgandit pentru moment. Oricum nu ma grabesc sa nasc...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anda, felicitari!!

Bulinutz...cum esti?Stie cineva ceva?

dar de Danezza?

Sophia...ai noroc ca oltenii sunt calmi-genul masculin, ma refer!Cel feminin-nu prea

Beatrix..uf mai mamicule prin cate ti-e dat sa treci!

MaTZa...ai grija!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

ane-marie, as vrea eu sa ma cheme sophia, de unde sa fi stiut astia de la tara acu' 31 de ani de sophia?? am un nume care nu-mi place deloc si anume Luminita

masculii olteni sunt calmi zici Lady..dar de unde, sunt eu prea a dracu si nu reuseste sa tina pasul cu mine.
eu i-am zis cand s-a legat la cap cu mine : 'vezi ca oi fi tu oltean, dar eu ma trag din moldoveni de peste Prut si cu astia nu te pui baiete, asa ca, gandeste-te bine'
vad ca-i place adrenalina, a cam albit ce-i drept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

nu stiu cat sunt de amuzanta, dar stiu ca am hormonii pe cale sa explodeze -HIGHT VOLTAGE- scrie pe mine

si cum al meu nu are curaj sa mi-i calmeze ( cred ca de aia imi vine sa ii sparg ochelarii), fac si eu ce pot, ca maimutele prin copaci, ca tarzan printre liane si uite asa mai trece timpul

Mergi la inceput

Citat:

nu stiu cat sunt de amuzanta, dar stiu ca am hormonii pe cale sa explodeze -HIGHT VOLTAGE- scrie pe mine

si cum al meu nu are curaj sa mi-i calmeze ( cred ca de aia imi vine sa ii sparg ochelarii), fac si eu ce pot, ca maimutele prin copaci, ca tarzan printre liane si uite asa mai trece timpul

E frumos si Luminita .
Nu esti singura cu hormonii care tind sa explodeze... dar asta e.As fi vrut sa aiba si barbatii macar pt o zi burta care o avem noi acum si starile prin care trecem... nu cred ca ar fi rezistat 24 de ore intr-o stare totala de calm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Sophia si eu tot oltean am

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Fetelor,
Are cineva graficul cu cat trebuie sa manance bebelusii, pe saptamani?
Eu sunt cam stresata ca nu am lapte, ii dau si completare, nu stie sa regurgiteze si da pe-afara laptic, si tot asa..
Colici avem si noi, se manifesta mai ales dupa amiaza, seara si noaptea. In afara de infacol am mai luat colief (picaturi de enzime care se amesteca in lapte) si protectis. Protectis i-am dat si fetitei de 5 ani si cateodata e mitraliera la fundul ei, deci e bun dar nu suficient sa linistim colicii.

noii bulgarasi si felicit noile mamici, sa aveti laptic si copii sanatosi si necolicosi!

Mergi la inceput