Piersicute de iulie-august 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata fetelor.
Ati scris un pic de cand m-am retras aseara.
Anca, mersi de rapuns cu medicul de familie.
Andrea si mygirl bine ati venit si sarcina usoara.
Carmina, mersi de cafea. O savurez in timp ce va citesc.
Eu m-am trezit cu o durere cumplita de cap (nu am mai avut pana acum in sarcina). Noroc ca sunt acasa ca m-am saturat de frig. Ali, tine tu toata zapada ca noi nu cred ca mai vrem.
Fleur, super retele. Cred ca o sa o incerc pe cea de chec. In fiecare dimineata imi trebuie sa pap ceva ce merge cu lapte sau cafea (chec, cozonca, croissante, etc.) asa ca ar fi bine sa fac ceva in casa.
Daca tot am va scriu si eu o reteta de banana bred supuer usoara pe care o fac mereu. E mai usor de facut decat de povestit.
Zdrobti doua banane cu furculita si adaugati peste ele 1/2 ceasca de ulei, 1/2 cesca de zahar (merge si mai mult dar eu nu vreau prea dulce) si 2 oua intregi. Mixati compozitia pana se omogenizeaza si adaugati 2 cesti de faina. Compozitia finala trebuie sa aiba textura unui chec. La sfarsit eu aduc stafide si le amestec usor. Merge cu orice alte fructe uscate sau nuci. Se da la cuptor cam 30-40 de minute.
Nu e foarte aspectuous, dar e super bun. Din cauza bananelor care oxideaza are o culoare inchisa, parca ai fi pus cacao.
Va pup si ne citim peste zi. Spor la treaba tuturor si curaj, ca vine weekend-ul.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ioana,andrrreea,mygirl bine ati venit.va doresc sarcina usoara
muraturica-eu l am inscris pe baietelul meu unde am vrut la medicul de familie(nu e acelasi cu al meu si al sotului-ce faini medici de familie avem-toti 3 suntem inscrisi la medici diferiti)

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

in sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris ieri ca ati fost tare harnicute.ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece.
muraturica-iti multumesc si tie ptr zapada.trimiteti o la mine ca imi place si nu ma deranjeaza deloc.si ma bucur mai tare de ea ca ii place si la baiat.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ali, ai grija ce iti doresti ca la ce se anunta pe la TV e posibil sa avem toti parte de mai multa zapada decat ar fi cazul. Iti multumesc si tie pt ce mi-ai raspuns cu dr de familie.
Of, as avea si eu cate una alta de lucru si numai nu imi fac curaj sa ma apuc.
Va las si mai intru doar dupa ce am muncit ceva.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

muraturica: de obicei bebele este luat automat de evidenta cand se naste de medicul de familei al mamei (care a avut-o si pe ea in evidenta cu sarcina). poate tocmai de asta ar fi mai simplu sa te muti inainte - iei adeverinta de la serviciu, cauti un medic ok si te muti la el in evidenta, iar el automat il va lua si pe bebe pe lista lui.

fetelor, mi-e un somn de nuuuu maaaai poooot. mi se inchid ochii la serviciu, abia astept sa merg acasa.

12+

nu e asa

eu am un medic de familie
baiatul nu e inscris la el
sotul e la alt medic de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ioana, ai intrebat ce sa folosesti pt piele uscata, eu de la inceputul saptamanii folosesc lotiunea de corp Aderma Exomega ( se gaseste in farmacii), recomandata de dermatolog si sunt ft multumita, e prima lotiune care chiar imi hidrateaza pielea cum trebuie. Nu are parfum si nici conservanti e speciala pt pielea sensibila si ft uscata.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne fetelor, cat ati mai scris.....Multumesc Carmina pentru cafea , vin si eu acum.Am lucrat de dimineata, de m-am saturat . Bun vent noilor gravidute, si sarcina usoara . Bine ca ne inmultim. Eu am zi scurta , ce bine de nine. Fleur multumesc de retete . O sa le printez. In rest ce sa a spun. Mai, fetelor la a doua sarcina cand incepe sa miste? Eu fac imediat 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Gata, sunt oficial in concediu de risc maternal de....ieri.
Tocmai la timp am venit acasa ca m-a apucat iar greata si nu mai suportam sa vomit in masina!

Pupici

Mergi la inceput

ZIZOU-ma bucur ca ai reusit sa iti rezolvi pana la urma cu concediu.iti doresc sedere placuta acasa la caldurica

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Gata, sunt oficial in concediu de risc maternal de....ieri.
Tocmai la timp am venit acasa ca m-a apucat iar greata si nu mai suportam sa vomit in masina!

Pupici

Ma bucur ca ai reusit Zizou , acum cumintica la caldurica ....
Multumim de cafea Carmina ... a fost foarte buna , mi-a facut cineva pofta de prajitura cu visineeee .
Va

16+

Mergi la inceput