Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Diana, ti-am trimis un mp, am incercat sa-ti mai trimit un SMS, dar nu merge. Nu inteleg de ce, am incercat de cateva ori. Poate ca e telefonul sau numarul meu setat sa nu poata trimite pe numere straine, nu stiu ce sa spun.
Baiatul meu a facut doar vaccinurile standard, fara nimic in plus. Dar si pe astea le-am facut in virtutea inertiei, ca asa se fac, fara a ma informa in privinta compozitiei sau a efectelor secundare pe termen lung.
Va doresc o zi frumoasa tuturor! Eu nu mai merg azi la morfologie, pentru ca vremea e crancena la noi.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Neata, gagici!
Blanca, felicitari pentru floricica! Ce valori ai pe artere? Ca asa mi-a zis si mie ecografistul si cand a vazut ginecologul a zis ca este in regula.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Buna dimineaaaata, burtici!!!
M-am trezit si eu mai devreme un pic si am zis sa va invit la un ceiutz sa curga Mai bine povestile
Mi-am modificat si semnatura ptr ca conform aplicatiei iPr am intrat in sapt 27,semestrul 3!!!
Dia, relaxeaza-te la sanatoriu acolo si lasa-te alintata si Mirci sigur va fi
Bine Biaaaanca!!!! Puey numai baietei? Sa le aratam noi cu fetitele frumoasele, sanatoasele si grasutele
Felicitari si lui Shosho ca a sarit atletic peste comisie
Aever nu e coreeeectAi secrete fata de noooi:))) nu acum serios, zi-ne daca nu te superi, care e parerea ta ptr ca eu una si vad ca Mai sunt, suntem si indecise si insuficient documentate deci orice parere in plus a unei pers care stie despre ce e vorba si a tot citit, ne va fi de mare ajutor;)
Si eu am avut un pic de durere in zona ovarelor de la frig cat am cautat medicatia din farmacie in farmacie dar a trecut acasa repede.
Vroiam sa va intreb daca si voi v-ati trezit cu alergii, dermatite de contact etc. Ptr ca eu am minibubitze si mancarime Pe laterale de la lana si lycra

gogosica pe druuum 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Am plecat la munca, sper sa nu ma inzapezesc pe undeva. Sticla de vodka imi lipseste, sa iau niste palinca sa ma incalzesc?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna dimi!!!
Va multumesc tuturor!
Pff, ieri am avut o zi...oribila..eu lucrez cu sora mea si la noi la serviciu e epidemie de rubeola. Ea a mers pana acum la serviciu si ieri a aflat ca e si ea suspecta...Clar, daca ea are rubeola, am si eu, ca am stat mult timp impreuna...
Din fericire si-a facut repede analizele si e imuna (cred ca am facut cand eram mici, dar mama nu-si mai aminteste) Pana a aflat rezultatele, am stat ca pe ace, stiind ca rubeola e f periculoasa in sarcina.
Blanca, felicitari pt fetita!!
diana, stai cuminte acolo, ca trebuie sa existe ceva sa-l ajute pe Mirciulica, e mai greu cu banutii, dar eu cred ca doctorii sunt mai buni la Lyon decat in Romania...zic si eu..
Vaccinurile...hmmm..nu stiu ce sa zic...ati vazut ca cele anti-gripale au fost retrase de pe piata, la noi la serviciu s-au facut, dar eu am refuzat.Insa, nepotelul meu a facut vaccinurile alea lunare pana la 1 an (habar n-am pt ce sunt) si pe cel la 3 ani (cel de care spune Clara, cred), atat...nimic altceva..si vreau sa va spun ca raceala la el tine 1 zi, nu face febra si se imbolnaveste f rar. Poate are legatura si cu faptul ca mama lui a avut grija ce mananca si ce bea in sarcina, sau poate ca l-a dus la mare in fiecare an..nu stiu ce sa spun, nu sunt f documentata in privinta asta.

Azi facem 27 de saptamani, si dupa-amiaza mergem la control (azi vine si tati la echo) Abia astept sa vad ce face bebita....
gata..m-a luat o stare de ameteala si nu mai vad literele....

Irina, 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata!
Pupam burticile!

Diana sper ca tratamentul cu perfuzii sa ma scape de intepaturile astea nesuferite si sa domoleasca de tot contractile.
Legat de stat in pat, pfiuuuu, mie-mi spui? E mai obositor uneori decat daca as merge sau as face ceva.
Si eu stau tot pe parti, altfel anchilozez. Si incerc sa schimb pozitia cat de des. Ma consolez cu gandul ca nu mai e asa mult
Il pupam pe Mirciulica, inimosul nostru!

Andreea nu inteleg de ce consideri ca nu-ti poti exprima parerea legata de vaccinuri fara sa jignesti pe cineva. Pe mine chiar ma intereseaza cat mai multe pareri, pentru ca nu sunt ff informata pe subiect si inca nu stiu ce sa fac.
Evident ca opiniile sunt impartite, dar fiecare are dreptul sa si-o exprime si trebuie respectat pt asta.
Cand intri poate te mai gandesti si ne spui si parerea ta.

Eva cu drag iti trimit parolele, dc iti activezi PM-ul. Intri la editeaza profil, si acolo ai setarile pt PM.

Shosho e tare dragut clipul cu baietelul Ma bucur ca ai rezolvat cu comisia repede. Asa a fost si la mine, in 5 min. gata
Ai grija cu raceala lui tati, multa sanatate!

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Neatza la toata lumea! Va invit la un ceai fierbinte de fructe de padure cu lime verde....ca tot e vremea asta de toata jena afara
Vin si eu cu vesti de la morfo pe care am avut-o pe 1 februarie, avem un baietoi de 616 grame, foaaaarte activ si nelinistit, totul este in regula cu el, cordonul s-a "desurubat" din jurul gatului, insa doctorita mi-a spus ca la cat este de activ este convinsa ca isi pune si isi scoate cordonul ala de dupa gat de 3-4 ori pe zi . Mi-a confirmat insa ca nu este nici o problema cu asta pana in momentul nasterii (daca nasti natural, pentru ca pierzi lichidul si bebe ramane cu cordonelul ala prins "pe uscat" si treaba devine periculoasa).
Nici nu stiu cu cine sa incep cu felicitarile, abia am reusit sa citesc tot ce ati scris zilele astea:
Diana, te admir din suflet, esti o mamica curajoasa si o femeie demna de toata admiratia, m-a impresionat tare mult toata aventura asta a ta, care sunt sigura ca dupa toate aceste incercari va avea un final foarte-foarte fericit. Eu sunt convinsa ca fiecare copil (si asta o spun din experienta primului meu baiat) are propriul lui stil/ritm de dezvoltare, si nici unul nu seamana cu celalat. Totul va fi bine cu Mirciulica vei vedea, deja este o mica vedeta pe aici printre noi si il iubim tare mult !
Irina, felicitari pentru examen! Iti doresc multa bafta si in continuare.
Blanca, felicitari pentru mica printesa draga mea, se intaresc randurile si in randul fetitelor vad!
Irina, referitor la spaima de rubeola, am avut si noi in clasa la baiatul meu mai mare un caz de scarlatina in iarna si i-am dat saracului copil preventiv antibiotic vreo 7 zile si nu-ti spun cu ce strangere am stat atat pentru el dar si pentru mine, pentru ca din ce imi aduc aminte eu porcaria asta n-am facut-o in copilarie. A trecut insa!
Va pup si va doresc o zi mi-nu-na-ta si un weekend linistit (eu deja ma simt in weekend, cu toate ca am muuulta treaba la scarbiciu)

Iepurasu cu bebe 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

nuuuu, am uitat de Cori...nu fi suparata pe mine dar se vede putin burtica fii mandra ca si acum arati tot ca un fotomodel esti o mamica sexxy
La mine e invers, in poze arata mai mare
Nici eu nu am burta de aproape 7 luni, desi am luat in greutate (7 kg ) si toti cei din jurul meu se mira de mine...arat ca si cum as fi balonata, nu graviduta...daca si medicul ginecolog s-a mirat...sunt curioasa ce spune azi...
Oricum, atata timp cat bebita este in grafic, nu avem motiv de ingrijorare, plus ca in ultimele 2 luni se dezvolta cel mai bine si atunci ne vom plange ca abia ne miscam, ca suntem cat balenele
Elly, urat cu intepaturile alea, stai cuminte in pat si nu-ti fa griji, mai e putin. Oare cand ai spus ca te internezi?
Anitta, esti tot pe drumuri..tu cum te simti?
Unde-i Virgi? Ii simtim lipsa sper ca e bine.
Shoso, ai grija cu raceala sotului

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumesc..e dupa inima, sufletul si dorinta mea sa fie fetita..e superb sa ai fetita in casa...

Nu mai stiu cat sunt valorile pe artere dar dr. Herghe mi-a zis ca ies din grafic..sa vad ce zice gineco.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ca vaccin-uri eu i-am facut Evei cele obligatorii (si ROR-ul ca in Rom e printre cele obligatorii) + cel de varicela..mi-a fost frica sa nu ia (in dec si ian a fost epidemie de varicela) mai ales acum ca am burtica si vine bebe mic si e periculos mai ales pentru asta.
Nu i-am facut Rotavirusul si acum stau pe gaanduri..Eva a facut enterocolita cu rotavirus luat din concediul din Bg si a trebuit sa stam internate 4 nopti ( am ales la privat) cu branula in piciorus exact cand invata sa mearga..groaznic...prietena mea a fos tinternate la stat pentru ceva si a iesit cu Rotavirus de acolo..groaznic.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput