Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Plus ca ieri si alataieri m-am enervat ff tare si va zic si de ce...Stau cu mama la masa si la un moment dat imi zicea ca a vb cu soacra-mea ca era tare incantata si fericita ca a nascut fiica unei prietene de-a ei o fetita si toata sarcina i s-a zis ca va avea un baiat. Asa prost mi-a picat Chiar mi s-a facut un pic greata. Chiar conteaza asa mult? Si mi se pare tare urat sa-ti doresti sa fie altceva nepotul tau decat ce este acum...Dar daca nu se poate, e bun si-asa

Ieri iarasi m-am necajit un pic, caci tipa la care am fost la epilat m-a intrebat ce-o sa fie al doilea bebe si eu ii zic ca tot baiat. La care ea: "eu am fost norocoasa, am o fata si-un baiat" N-am mai comentat nimic, dar nu mi-a picat bine. Eu de ce n-as fi norocoasa ca o sa am 2 baieti?

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

soacra-ta oricum e un personaj, iar cosmeticienei trebuie sa ii dai un picior in cap.Jap! sa vada cum e sa o loveasca norocul.

Tu esti foarte norocoasa ca o sa ai 2 baieti si cu Cristi 3. iti dai seama ce relatie beton va avea Cristi cu flacaii lui? Cum vor fi ei 3 "golani"? Cum iti vor face surprize....

Io de abia astept sa ii vad moaca lu bebe asta mic al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, faine paturile ; si Ian are pat suprapus -eu l-am gindit asa pentru oaspeti - dar, momentan, partea de sus e depozit pentru jucariile pe care le folosim ocazional: tunel, cos baschet, balansoar etc.

sa-ti treaca frica. Daca vizionezi un film bun, nu reusesti sa te relaxezi? Sau daca mergi undeva cu verisoara ta sau sa vina ea la tine sa va faceti unghiile, de ex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga hai te rog nu te mai necaji cu rautacisme din astea ieftine si bla bla-uri despre familia ideala, important e sa fiti toti sanatosi pt ca in rest eu sincer va vad tare fericiti si nu doar in formula asta ci cu inca un bebe, pe bune, asta e imaginea din mintea mea
Cred ca temerile tale sunt normale in perioada asta dar se vor evapora dupa nastere !

Mi-au placut mult ideile legate de dormitoarele copiilor, abia astept sa am si eu de decorat camera Adei, mi-am salvat link-ul de data trecuta cand ni l-ai dat !!

Si pt tine multi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Pentru camera unui copil mic, eu prefer putine elemente de design inspre deloc pentru a lasa spatiu (inclusiv pereti liberi pentru...creatie) pentru toate nebuniile ce le incita mintea la virsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap 392

simina va

interesanta ultima tema....mi-au placut picanteriile

Mergi la inceput

Spune-i soacra-tii ca al 2-lea ei copil a fost o fata!

Lumea e cretina

Olga, nu te mai necaji pentru kktzishuri; ai o familie minunata, tu esti o persoana deosebita si garantez ca ai sa fii mindra de baietii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

V-am citit si eu, nu mi-a placut deloc, motiv pentru care nici nu am scris nimic.
Ofer totusi cate o pentru Pisigri, Ilinca si Bebe pentru ca se vede clar ca au revenit la sentimente mai omenesti.

Si ca sa va descretesc fruntile, sa va povestesc ce pot si altii (adica eu) sa faca la nervi
Eu sunt o fire total non-conflictuala, foarte calculata cand vorbesc (mai am si scapari, evident, cand dau cu bata-n balta si regret mult timp dupa, mai ales cu barbata-miu din pacate) si incerc sa nu ranesc pe nimeni prin cuvinte sau fapte. Cu toate astea, eu, asa domoala cum va povestesc, acum vreo patru ani, m-am trezit actionand intr-un fel pe care nu-l recunosc nici acum... Mai exact, aveam o prietena (maritata si ea si cu copil) pe care eu o consideram tare apropiata, concedii impreuna, dormit in acelasi pat, iesit zilnic impreuna etc care, descopar intr-o zi ca ii facea avansuri lui barbata-miu, ii trimitea mesaje explicite si implicite, tot tacamul. Culmea ca barbata-miu mi-a aratat mesajele, ca altfel ma gandeam ca amandoi ar fi fost vinovati. Anyway, m-am umplut de nervi si draci, dar n-am actionat in niciun fel, doar i-am trimis mesaj ca barbatul nu-i interesat, sa mai caute in alta parte, poate i-o surade norocul..Dar Dumnezeu dragutul mi-o scoate in cale peste vreo doua zile, cand eram si intr-o pasa tare proasta. Uite asa, trec cu masina pe langa masina ei si ea in masina butona telefonul. In momentul respectiv negru am vazut, parca n-am mai gandit, m-am oprit langa ea, i-am deschis portiera si i-am tras o palma de i-au sarit ochelarii, ca nici nu se astepta . I-am mai trantit trei urari de bine, m-am urcat in masina si am plecat si din ziua aia nici c-am mai vazut-o vreodata, nici macar intamplator.
Asta ca sa vedeti ce pot sa faca si astia mai "mutulica" cand sunt calcati pe coada.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor Si eu sunt convinsa ca o sa fie f fain, plus ca noi avem deja o fata, caci Chitibus este ca si a noastra. Noi avem grija de ea in proportie de 90 la suta. Doar ca pe moment zau ca nu-ti pica astfel de remarci, mai ales de la persoane apropiate (aici ma refer la soacra, caci mi se pare asa de urat cum gandeste). Dar am invatat sa nu ma supar pe ea, caci o mai ea gura pe dinainte si stie si ea asta.

Gianina esti minunata Chiar mi-a facut bine sa vb cu tine la tel.

Apropos, stiti unde as putea sa fac mobila la comanda, ieftina si faina

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oli

sunt sigura ca te vei descurca, voi mereu aveti casa plina de oameni iar tu esti genul de tipa ff activa mental, atenta simultan la multe chestii, oricum, eu zic ca DACA si daca, dupa acea prima saptamana, te vei sitmi depasita, nu este un capat de tara sa cauti o bona macar juma de norma, mai ales ca david nu merge la gradi. Prietena mea buna de la serv asa a facut, cat timp a stat si a alaptat, a angajat si bona, pt bb1 , DESI fetiza merge la gradi. Dar mai sunt zile cand e racita aia mica, etc, si a considerat ca daca isi permite o bona, atunci psihicul ei de mama merita investitia.

Eu asa iti propun sa luati in calcul si varianta unei bone. Stiii, multi gandesc ca bona "au voie sa-si angajeze" doar mamele care merg la serv. Dar NU este asa. Voi o sa aveti casa mare, Cristi nu e genul de barbat "prezent in toate trebuirle casnice", asa ca efectiv, ar fi corect sa ai un ajutor. Of course, pastrand si tipa de la menaj, oricum, ea nu vine zilnic.

Iar cu SD, de ce te-ai regandit? Eu imi amintesc ca DOAR la o singura eco dr a zis de nasuc prea mic, la restul a zis ca e fb bb, nu? Ori, cu cat bebelusul creste mai mult, cu atat ar fi fost mai vizibil la eco, nu? Deni poate sa ne ajute acii, insa eu cred ca daca dr ar fi vazut ceva in neregula la urmatoarele ecografii ti-ar fi zis..

Sper ca bb Leon e bine, va tinem pumnii sa ajungeti acasa cu bine toti.

Pisigri

ramane valabil ce ti-am zis ieri, adica te rog sa nu pleci de aici, chiar daca suntem un grup de fete ne-perfecte :)). Cu ocaua diferita, asta este, eu deja m-am imunizat, anul trecut am fost mirata, am scris-o atunci si gata, de atunci nu m-am mai ofuscat prea mult cand "ocaua diferita" s-a reiterat iar si iar. Face parte din "normal" :). Uite, chiar si acu', eu am fost taxata pt acel "openmind..", desi multe fete scriu de multe ori mai "hazliu", folosind tot felul de prescurtari sau exprimari in mod intentionat neliterare, si la postarile lor nu mai tziuie nici o "ureche suferinda". Dar ASTEA-S "rulz-urile", ca sa imi permit luxul, inca 1 data, de a shifona acea limba mirifica, engleza :))), mereu va fi egalitate, dar nu si pt catei... Asta insa nu inseamna ca e vreo "conspiratie", nuuu, ci pur si simplu oamenii NU gandesc vertical a la long, ei se mai achimba, unii evolueaza, altii doar se schimba... Important este DACA mai simti vreo motivatie sa existi aici, in grupul nostru sau nu. Eu sper ca da.

Si legat de problema cu ilinca si bebe, desigur, unele cuvinte au depasit un anumit nivel [sau, de fapt, au fost sub] INSA eu cred ca ambele fete au avut motive de enervare si, fara a pactiza cu vreuna din parti, eu sper ca se va aplana conflictul. Poate, cuma zis anmaria, se va asterne doar praf, nu rezolvare, insa... scopul de ai fi aiic, in grup, nu este sa ne iubim la max toti pe toate, ca doar in comunism se putea :)))
Si doar o corectie "justitiara" [desi nu-s pisigri :))]: informatia data de Sasha mai demult, a fost scris apublic, aici pe forum. Imi amintesc perfect ca fetele au insistat, si pana la urma, sasha [desi nu dorea sa produca valuri], a scris, parca si acum vad textul: e vorba de bebe_strumph...". Dar nu a dat detalii, astfel incat eu nu am stiut niciodata motivul. Dar informatia in sine ca bebe o suparase pe sasha a fost o informatie publica. Asa ca, degeaba a fost certata ilinca [fara sa-i iau apararea] ca s-a folosit de info privata, poate ca sasha scrisese unor fete si pe pm [mie nu, ca eu in general, nu prea vb pe pm, nu imi plac bisericutele], insa sasha scrisese info SI pe forum, astfel incat pana si eu, mai "de la marginea satului", o vazusem :))).

Gata, or fi fost de vina planetele, nu stiu, vreti sa vorbesc cu ele?

Dodo

am ridicat martisoarele, superbe, mai ales alea gen bratarica, sunt minunate, asa combiantii serpuitoare si jucause sunt, ff frumoase, abia astept sa vina 1 martie. Vineri sau sambata sper sa merg la banca.

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput