Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamariame, din punctul meu de vedere, la "teme" tocmai faptul ca o spui pe "a dreapta" e sarea si piperul; mie cel putin mi-ar placea sa nu te mai cenzurezi

Mergi la inceput

Si, a-propos de inteles/acceptat si "open minded"
Sa intelegi, mi se pare RELATIV usor, daca interes (ne-pragmatic) exista din parte-ti.
Mai greu e sa accepti ce ai inteles. Sa digeri.
Si, si mai greu e sa stii CUM sa accepti, cum sa gestionezi ce ai inteles. Numai cei intr-adevar "open minded" reusesc "performanta" de la punctul 3 (cind e vorba de anumite chestiuni, of course).

Si mai vreau sa spun ca nu mi se pare nu stiu ce "chichi michi" sa fii "open". Unii sint, altii mai putin dar nu vad nici o "smecherie" in a fi sau a nu fi..."open minded"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu am o stare , dupa ce am terminat cu febra lui Sebi, de ce imi era frica nu am scapat, ca a facut si Lucian. Am stat numai cu telefonul la ureche si intr-o ingrijorare maxima, sa-i dau mamei prin telefon indicatii, abia astept sa ajung acasa, sa vad cum se mai simte.

Nu era de ajuns ca trecem printr-o perioada dificila, s-a anuntat la sot la munca taieri de salarii majore, habar nu am cum o sa ne descurcam si incotro sa o apucam

Eu v-am citit pe fuga, imi pare rau ca s-au iscat discutii contradictorii, dar sunt sigura ca o sa treceti peste ele ca de fiecare data

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

A venit doamna R., Ian s-a trezit, merg sa fumez.

A, si mi-e ciuda ca, dupa atita lincezeala, in sfirsit, s-a animat putin atmosfera si...s-a ajuns unde s-a ajuns.

Si acum, in duet cu dl. Goe, cint: da' io vreau sa ne distram si sa fie fain!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mda, cand mai multi iti zic ca esti manga, mergi si te culci, corect...Adevarul e ca da, la momentul de fatza cel mai intelept e sa ne ignoram o vreme reciproc, eu si pisigri, fiindca recunosc ca mi s-a pus pata pe ea dintr-un motiv stupid. N-ar trebui sa-l spun, ca o sa va dati seama ce infantila sunt, dar tocmai zicea inapreda ca n-ar trebui sa ne cenzuram. Mi-e ciuda fiindca din vremea odiseii (odiseei? monnvas? anaan?...) pisigri mi-a fost cea mai draga tufata, prima mea slabiciune, pe ea o iubeam cel mai mult si am tot continuat s-o iubesc in ciuda diferentelor dintre noi (pana si "extremele se atrag", d'apoi noi, ca mi se parea ca avem 50% asemanari-50% deosebiri).
Si apoi m-a palit brusc revelatia ca de fapt "relatia speciala" era numai in capul meu, ca de de fapt pentru rationala, precauta, rezervata, aproape a-sentimentala pisigri io-s doar o piesa in peisaj ca oricare alta si la momentul revelatiei toate semnalele din trecut pe care le-am ignorat m-au pocnit si parca mi-au deschis ochii. Mai ales momentul "caracterizarilor" imi tot venea in minte. M-am simtit frustrata si umilita, micutza in prostia si infatuarea mea. Si infantila cum sunt, am inceput sa dau cu jucariile in cap:"unde-s iluziile mele care le-am avut?!" De parca persoana cealalta e responsabila ca noi ne-am iluzionat aiurea in tramvai.
Recunosc, sunt extrem de sentimentalista, ma atasez greu dar profund si cand vad ca de fapt nu e reciproc actionez copilareste, in loc s-o iau ca atare, cu demnitate. Sunt un scorpion sentimentaloid si revanshard. Si cu asta, am incheiat subiectul, greseala e a mea, mi-o asum, mea culpa.
Dar la discutiile fierbinti chiar n-am vrut sa stigmatizez pe nimeni. As da si io exemple de ale mele, dar dupa cum v-am zis in auto-caracterizare, nu pot. Asa, in grup restrans, la o intalnire, la 3 sticle de bere si una de vin, da, dar asa..."scripta manent", nu pot:))) Asa, revenind, nedumerirea mea era alta: de ce o femeie nu da totusi exact aceeasi importanta sexului ca un barbat, daca tot e vorba de libertate intre ei? De ce un barbat poate consuma sexul fara intrebari existentiale (da, ca pe o tigara, tot nu vad ce a fost jignitor in comparatie? adica sex fara implicatii sentimentale, fara emotii mai mult decat la nivel de epiderma etc) dar o femeie parca are totusi scrupule, parca nu poate sa-si foloseasca libertatea oricum, parca rationeaza prea mult? Asta era dilema.
Sincer, daca as avea eu o astfel de relatie stabilita de comun-acord, m-as f@## in draci, dar chiar in draci, fiindca recunosc ca sunt o f@@#cioasa (tot zodia, bat-o vina:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan din partea mea ai un mare buchet de flori pt ceea ce ai scris . Mie mi-a mers direct la suflet, sper ca si fetelor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pisigria- mi-e naspa.
Au francezii un proverb: niciodata 2 fara 3.
Daca ieri aveam febra si imi curgea nasul, astazi am mai adaugat in lista si o otita (cred) . Ma doare urechea stanga de ma innebuneste, dar am zis sa nu ma mai cad pe capul dr neprogramata(v-am zis ca ma simpatizeaza -pana si mama, care nu vb franceza, s-a prins, ca tot suntem la subiect), asa ca m-am lasat pe mana secretarei si abia maine dupa-amiaza il vad.

Iar 2 si 3 imi mai cazura pe cap cu copii...Astazi e greva la Alex. Daca tot statea acasa, i-am promis vecinei ca i-l tin si pe fi-su (cand nu eram racita). Si s-au facut 2. 3-ul? Iar ii e rau lu tanti si si-a bagat concediu medical. Oare cine fu 3? Anastasia

Norocul meu....imi facu surpriza barbatul sa-si ia liber si, ca sa fie cu mot norocul, motivul liberului se rezolva la telefon. Asa ca acu e cu Alex la balet.

Ma duc sa cetesc din urma, ca vaz ca sunteti la dezbateri grele.

Asa mai "soft", va anunt ca mai am un admirator( nu stiu, daca se pune): un vanzator de la supermarket-ul de langa Consevatorul lui Alex. M-am prins tarziu, dar deschide casa special pentru mine si ma cheama de la coada unde-s asezata, imi aseaza comparaturile, ma intreaba cand mai vin, etc, de vreme, de ...I-am povestit barbatului si, in loc sa fie mandru ca inca-s pe piata, m-a trimis la sala, ca nenea e arab si cica de-aia se uita dupa mine. Pai, sa-i mai povestesc eu ceva?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Andiaroro:))))))))
Apropo de admiratori, io am venit intr-o zi mandra acasa si i-am zis lui huzband:"bai, sa stii ca mai am succes pe piatza: m-au fluierat gunoierii!" La care el:"pai cine sa te mai placa si pe tine...gunoierii...EU si gunoierii":))))
Anamariame, cum stai cu lasatul de fumat? Eu habar n-am de cand n-am mai fumat, dar cred ca 2 saptamani sunt, sigur!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ilinca, bravo!
Si ce crezi: te-ai lasat sau faci o pauza?
Daca e pauza sa fie de 50 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Anamariame, din punctul meu de vedere, la "teme" tocmai faptul ca o spui pe "a dreapta" e sarea si piperul; mie cel putin mi-ar placea sa nu te mai cenzurezi "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Pai nu prea am cum sa spun tot ce as vrea. Si nu pentru ca as avea ceva de ascuns, ci pentru ca, desi in fata voastra m-as deschide cu placere, sunt persoane pe care nu prea le am la suflet care cred ca ma mai citesc aici. Si sincera sa fiu, nu am chef sa afle ele cum a fost ultimul meu vis erotic (ca l-am avut, am zis deja ). Si apoi mai e si chestia asta, fiecare interpreteaza cum vrea, de multe ori diferit fata de ce ai vrut tu sa zici, si da, devii frustrat, simti ca esti judecat pentru un punct de vedere care pana la urma nu iti apartine dar pe care cu greu il poti schimba in ochii celuilalt.Ce pot sa spun insa e ca eu pot face sex fara sa iubesc, dar e musai totusi o pre-conditie: sa fiu cucerita cu vorbe mai intai si aici nu ma refer la fluvii de complimente, ci la schimburi de replici, idei, viziuni, compatibilitate pe partea asta, si, desigur, atractie sexuala . Eu nu am mai raspuns la intrebarile legate de ce am putea/nu am putea face, insa o curtezana de lux clar ma vedeam. Asta asa, intr-o lume paralela, ca in viata de zi cu zi mi-ar fi placut sa am o gradinita privata sau o cafenea trendy.

Mergi la inceput