Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, esti tare de tot: unii (a se citi "unele") nu gasesc O nici in real life iar pe tine te inoportuneaza si in vis.

Mi-ar fi placut si mie o relatie in care sa am incredere (in partener dar SI in mine ) si in care sa pot "spune" tacit: simt NEVOIA sa plec dar, fii fara grija, ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

ina, da, eu am si explicat atunci [adica am dat asa, un mic exemplu, celulalul lui vero] in ce consta, cateodata, masurarea cu oca diferita, dar repet, eu imi ASUM din start acest risc, pt ca pt mine e MULT mai important sa exist aici decat mici nemultumiri de care, oricum, fiecare fata a mai avut parte, ba tu ca te-am taxat pt cadoul de craciun si deni, ba una, ba alta, etc, fiecare are momente de nesuprapunere 100%.

Chiar si subiectele legate de fidelitate, au fost diferit "tratate" cand pareri similare cu a mea au fost scrie de altii, "mai seriosi, deh, casatoriti, de casa" decat cele scrise de mine. dar iarasi, doar am sesizat nemultumirea, nu m-a intristat atat de tare. A fost doar o constatare.

Si nu trebuie sa "taci din gura", eu chiar nu sufar cand se ia lumea de mine. Din cotra, receptez totul ca pe INCA o oportunitate de a ma "etala, asa, iesita din trend" :)))))

Eu sunt felix aici, nu constant, dar permanent :)))

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Edit: nu batea reflectorul destul de bine...
Trebuie, trebuie, trebuie sa pun refelctorul pe o zicere PERFECTA:

"Mi-ar fi placut si mie o relatie in care sa am incredere (in partener dar SI in mine ) si in care sa pot "spune" tacit: simt NEVOIA sa plec dar, fii fara grija, ma intorc "

Esentiala, totala, si acopera n-spe postari de ale noastre de ieri si azi.

Are drepatte pisigri, [glumesc!!] cand zice ca ne batem gura de pomana :))) Uite frate cum vine ina si creioneaza totul dintr-o singura scufundare a tocului in calimara...

si pisigri, stiu, am inteles ca modul de "socotire/numaratoare" aparent prea tehnica si prea bagatelizatoare te-a necajit, dar ilincu are stilul ei, mai rockerist :) Uite, poti prelua exprimarea lui ina, cea cu: "vreau egalitate, dar nu pt catei", e mai delicata :)

bine ca nu ne parasesti cu totul, asa am crezut initial, de subuiect, ok, da-l incolo, daca te necajeste.

Poze cu noi

Mergi la inceput

si tot pt pisigri, e adevarat ca pt unele cupluri se mai schimba relatia cand apare un copil, sau ar trebui sa se schimbe, cum a spus novus.

Cat se schimba, nu stim, crd ca depinde de MOMENTUL cand apare copilul. Daca ambii parteneri sunt pregatiti suficient sa schimbe [adica si-au trait, suficient, optiunile anterioare, nu neaparat ca numar de experiente, ci ca modalitate de regasire si rezonanta cu partenerul] atunci nu vor REGRETA ca deh, a venit momentul sa schimbe, adica sa diminueze anumite obiceiuri.

Din pacate, unii primesc un copil prea devreme.

E vorba si de potrivire, si de sansa, de multe...

Totusi, in continuare nu cred ca ilinca a vrut sa te taxeze, poate doar sa vada pana unde merge openmindul... Atat.

Eu gata, azi plec mai devreme acasa, o zi buna, pa :)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Anca, am senzatia ca tot nu m-am facut inteleasa acolo unde aveai tu nelamuriri, la "gestiunea" Pisicaigri.
Uite, fac si eu ca tine, si ma folosesc de postarea Inei() ca sa-ti mai spun o data :

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mi-ar fi placut si mie o relatie in care sa am incredere (in partener dar SI in mine ) si in care sa pot "spune" tacit: simt NEVOIA sa plec dar, fii fara grija, ma intorc

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu stiu cat e de oportuna continuarea discutiei, in conditiile in care Pisigri vrea subiectul inchis (). Admir la pisigri coerenta in emotii, nepierderea capului, sa zic asa, siguranta de sine cu care isi permite sa faca si sa simta, nu doar din varful buzelor, cum ziceai si tu, ceva ce eu n-as fi in stare. Adica admir felul in care sta ea pe pozitia ei, in papucii ei. Prin gestionarea situatiei nu ma refeream strict la ce a facut sau nu, ci la cei s-a intamplat ei, si cum a primit ea lucrurile, la proportia de detasare si implicare. Si nu pentru ca astea ar fi aspiratiile mele secrete, ci pentru reuseste (sau incearca) sa aplice niste principii de neconceput pt mine personal. Eu apreciez diversitatea si, mai ales, autenticitatea. Asta chiar aplaud!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Edit: eh, pana sa scriu eu, nu prea mai era nevoie...

Mergi la inceput

Nu va pot spune cit sint de suparata.
Pentru ce s-a intimplat dar si pentru ca postam intr-o veselie ciripind ca o pasarica, fara sa stiu de "malentendu"-el dintre Pisigri si Ilinca. Recunosc ca si pe mine m-ar fi DURUT postarea Ilincai, daca as fi fost Pisigri pentru ca mi s-a strins sufletul citind-o ca si Gina Consider ca, indiferent de interpretarea care i se da, nu e corect, emotional vorbind, sa calci in picioare -cu zimbetul pe buze- sufletul cuiva.
Pisigri, te rog, sa nu stergi ce ai scris, fie si pentru a nu ne pedepsi pe toate pentru ce a spus Ilinca. Te rog, sa ramii cu noi si sa vorbesti cu noi si sa dezbati cu noi si sa ramii "a noastra". Intr-un grup atit de mare e inevitabil sa nu se intmple "intimplari" din astea. E si mai probabil in mediul virtual cind comunicarea e deficitara si poate fi atit d eusor distorsionata. Sa stii ca de cite ori dezvalui ceva din tine, eu te iubesc mai mult.

Mergi la inceput

Ilinca, stiu ca n-ai facut-o premeditat si cu rea intentie; cred ca astea au fost gindurile tale pe care le-ai spus "cu voce tare" ...off, mi=e greu sa pun in cuvinte ce vreau si nu doresc sa las loc de interpretari, asa ca spun direct dezideratul meu: ILINCA, PISIGRI, mi=ar placea mult de tot sa va impacati! Nu musai pe forum, prin PM, pe mail, la telefon, cum stiti/vreti voi numai sa lamuriti malentendu-ul.

Mergi la inceput

Anca, nu ma mai pot concentra pe "mere si pere"; imi pare rau daca te-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Si de la mine pt Pisigri, chiar daca nu mi se pare asa usor de doborat, Ilinca a fost rautacioasa . Si recunosc ca-mi vine si mie sa fac ca Anca, sa minimalizez conflictul, sa-l fac sa dispara cumva, fara sa se piarda discutia, pt ca, fara sa fiu insensibila, marturisesc ca as urmari fara sa respir un "meci" de argumente Ilinca-Pisigri. Cu pupaturi la sfarsit!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ilinca, stiu ca n-ai facut-o premeditat si cu rea intentie; cred ca astea au fost gindurile tale pe care le-ai spus "cu voce tare" ...off, mi=e greu sa pun in cuvinte ce vreau si nu doresc sa las loc de interpretari, asa ca spun direct dezideratul meu: ILINCA, PISIGRI, mi=ar placea mult de tot sa va impacati! Nu musai pe forum, prin PM, pe mail, la telefon, cum stiti/vreti voi numai sa lamuriti malentendu-ul.

Subscriu si eu dorintei de impacare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput