Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

AdrianaBuc si eu o sa nasc la Filantropia, si cred ca se va da camasa de noapte pt perioada de travaliu, adik asa mi s-ar parea logic, poate nu toate viitoarele mamici au bani sa isi cumpere .... zic si eu...

Cu pijamale am auzit ca nu e voie.
Adriana ziceai ceva si de faptul ca mergi maine la spital , adica la maternitate ,banuiesc, asa te-a chemat doctorul acolo, sau ai propus tu treaba asta? apropo cu cine nasti la Filantropia.
Eu si Olishka dc nu ma-nsel avem acelasi doctor si se pare si cam aceeasi perioada DPN :).

Ane cu Maria Evelina + 36 weeks

Toate 3 avem acelasi medic si da, dupa 38 sapt, te cheama la spital.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor eu ador cand i se face foame si ma masaie pe gat si se asa in jos spre tati mor de el.

In alta ordine de idei suntem vai capul nostru de parinti se pare ca bebe tipa la tata ca il alaptam intr-o pozitie incorecta si nu apuca bine sfarcul,de dormit nu dormea bine ca ii era frig,azi i-a pus tati pampersul si cum i l-a pus gresit am gasit copilu pisat leoarca si pe deasupra in loc sa facem ce se face cu un wrap noi l-am infasat in 3 m de material

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

AdrianaBuc si eu o sa nasc la Filantropia, si cred ca se va da camasa de noapte pt perioada de travaliu, adik asa mi s-ar parea logic, poate nu toate viitoarele mamici au bani sa isi cumpere .... zic si eu...

Cu pijamale am auzit ca nu e voie.
Adriana ziceai ceva si de faptul ca mergi maine la spital , adica la maternitate ,banuiesc, asa te-a chemat doctorul acolo, sau ai propus tu treaba asta? apropo cu cine nasti la Filantropia.
Eu si Olishka dc nu ma-nsel avem acelasi doctor si se pare si cam aceeasi perioada DPN :).

Ane cu Maria Evelina + 36 weeks

Toate 3 avem acelasi medic si da, dupa 38 sapt, te cheama la spital.

38+ cu

Suuuper! poate ne "brodim" toate 3 la Filantropia in aceeasi perioada , sa nu zic aceeasi zi ca nu cred ca ar fi prea bine :)
Oare ar face fata domn Dr. ? :D
Eu cred ca da.De noi nu mai zic , sigur facem fata :)

In cazul asta poate imi spuneti si mie ce ati mai pus prin bagajul de spital, eu am luat 2 camasi de noapte ,halat, o pijama (dar nu cred ca am s-o folosesc .dar sa fie acolo...), sosete, chiloti, fase +vata, prosoape, gel de dus, pasta de dinti + periuta, trusa de epidurala urmeaza sa o cumpar zilele astea, astea ar fi pt mine , poate am scapat ceva din vedere si ma ajutati..., nu stiu ce ar mai fi nevoie :(
pt bebe am pus pampers + crema de fundulet, si o sa pun si cateva schimburi de hainute desi si am auzit ca acolo ii infasa nu ii tine imbracati in hainutele de acasa .

Ane cu Maria Evelina + 37 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Altesa, poti sa incerci sa pui langa el in patut un tricou de al tau (purtat) sau un ceas care ticaie (suna ca inima). Eu de exemplu, daca are zile cand se trezeste daca il pun jos, jl asez pe burta. Il ajuta si daca are colici ca se incalzeste la burtica.
Alte sfaturi n-am. Oricum copiii sunt diferiti, dar ii gasesti tu chichita

Denisa, ce surpriza ne-ai facut!! Felicitari sa fiti sanatoase

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

dupa ore de stat la dr si inca veo 2 in trafic, am ajuns.
Miercuri dim ne internam, ne operam si facem cunostinta cu pitica!
Raluca si Suzie .. suntem in aceeasi zi .. mai e cineva miercuri?

merg sa citesc din urma ca vad ca ati fost harnicutze

in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ehe, ane-marie, eu sper sa nasc totusi inaintea voastra. In plus eu sunt cu contractii de cateva zile, deci poate poate ca nasc totusi in irmatoarea saptamana. Desi la mine e lichid cam mult si nu prea lasa bebelina sa coboare suficient. Dar vedem... Pe bebe in infasa doar daca nu duci hainute, altfel iti imbraca copilul cu hainutele tale. Eu am pus 3 schimburi pentru fata. Pijamaua e inutila, nu ai cand sa o porti. Eu am luat si 2 pachete de vata, unul mic pentru travaliu, unu mai mare pentru dupa - poate nu au pe stoc.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Anne Maria - referitor la

"Suuuper! poate ne "brodim" toate 3 la Filantropia in aceeasi perioada , sa nu zic aceeasi zi ca nu cred ca ar fi prea bine :)
Oare ar face fata domn Dr. ? :D
Eu cred ca da.De noi nu mai zic , sigur facem fata :)"

vedeti sa nu va "brodati" !

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Denisa!!! Bun venit minunii tale! Sa aiba noroc si sa va bucure!

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Danezza-multa bafta miercuri, nastere usoara si sa ne auzim cu bine. Epidurala ramane? Vineri cred k iti da drumul acasa. Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti.
Fetele care ati nascut cu epidurala, se simte ceva in timpul operatiei? Mie imi e frica de atacurile de panica. Eu sunt mai fricoasa din fire.
32+

Mergi la inceput