Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Biribu spune:
gata gagici v-am pus carucioare
Rocsy felicitari!!!
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Fleurdelise spune:
Ada, pentru ca tie vad ca iti plac prenumele slave, iti mai adaug la lista Bogdan, iar Sasha e diminutiv de la Alexandru, Dima de la Dimitrie sau Dmitri. Daca imi mai aduc aminte de altele le scriu pe parcurs. Vlad imi place si mie mult...
Si pentru fete sunt multe prenume frumoase de origine slava: Olga (ce mult imi placea de Olguta din La Medeleni...), Irina/Iarina, Katia, Nadia (ultimele 2 sunt foarte in voga aici la Montreal, Nadia de la Nadia Comaneci, nu au uitat-o nici acum de la Olimpiada din anii '70!) si altele.
Rocsy, felicitari pentru fetita!
Fetelor, tineti-mi pumnii sa ne mearga odata internetul home, tocmai m-a sunat consortul sa imi spuna ca modemul da semne de viata...ma duc acasa peste o ora si incerc sa il configurez (ca el nu se baga decat la chestii mai hardware, asa)
Vad ca am scris ca disperata azi pe forum...mi-am scos parleala cum s-ar zice.
Noapte buna si vise placute, eu mai dau un pic cu sapa la birou. Pe maine!
18 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
freedelia spune:
Salutare!!! Am avut o surpriza minunata azi!!! Femeia mea plecase acasa, in alta provincie, pentru anul nou chinezesc si trebuia sa lipseasca 3 saptamani, pana pa 10 februarie, pentru ca avea o nunta sau ceva eveniment pe 9. Ei bine, se pare ca i-a zis sotului meu ca nu mai merge la acel eveniment si vine pe 1, dar el nu mai tine minte, asa ca azi dimineata a aparut ca o floricica si mi-a facut cea mai mare surpriza, ca deja simteam ca iau razna, toti copiii acasa, eu inca am zile in care ma simt varza, afara e frig si multi prieeni sunt inca in vacanta.... Asa ca am facut micul dejun si acum m-am bagat in pat la internet si nici ca ma scol pana nu tre sa fac masa de pranz!!!! Huzur!!!
La noi toti copiii au nume cu JC -- John Coleman (al 5-lea, dupa ta-su, bunica-su samd), Jodie Catherine (Catherine e si mama si soaxra), Jane Carolyn si acum vom avea un J Constantine.
Dupamasa tre sa duc copiii la doctor, ca tusesc nevoie mare de vreo saptamana. Si tre sa merg si la shopping... Dar acum ca mi-a venit femeia e totul floare la ureche
Va pup!
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
b_1403 spune:
Neatza fetele...E gata si cafeaua poftit va rog.
La examen varza totala...daca e cineva dintre voi care pricepe finantele va rog am nevoie de ajutor sa inteleg care e treaba cu piata financiara. Off mi-a mancat ficatii examenul asta si daca ati sti ce examene grele am avut si le-am luat fara probleme. In fine.
Eu deja sunt franta de oboseala sunt treaza de la ora 5 si la servici stau pana la 19.
O zi buna ...eu nu am parola sa deschid un alt capitol ca am crezut ca nu o sa am nevoie si uite ca acum dimineata m-as fi ocupat oleaca.
Beatrice 14 + , viitoare mamica de print
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chmihaela Buna Eu am fost azi la eco, l-am vazut pe bebe,m-am topit toata cand l-am vazut cum se misca el acolo, este un mic omulet in miniatura. Ne-a masurat translucenta nucala, e bine 1.9.Eu din nefericire nu am aflat ce este.Eu totusi sper ca va fi fetita si o va chema Miruna. Noapte buna.Va pup. |
ai ales un nume foarte frumos (era singura varianta a mea in cazul in care aveam fetita)
17+
carmina_s spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Caruciorul e roz, ROZ, ROZZZZZZ !!!!! Uraaaa ! Ne auzim maine ! Noapte buna ! |
felicitariiiiiiii!!!!!!!!
17+
carmina_s spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Caruciorul e roz, ROZ, ROZZZZZZ !!!!! Uraaaa ! Ne auzim maine ! Noapte buna ! |
Felicitariiii!!!!!!
17+
ali24 spune:
buna dimi.
bea mersi de cafa.
rocsy felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delia ma bucur ca o sa fii mai libera ca ai ajutor.chiar vroiam sa te intreb despre numele copiilor ca am observat ca toti sunt cu j si eram curioasa.
17+
rafael albert(25.05.2007)
carmina_s spune:
Acum ca am citit ROMANELE scrise de voi de aseara si pana acum...si am raspuns din 2 in 5, pot sa va spun: Buna dimineata si multumesc pt cafea Bea!
ieri am avut o zi de..numa numa! dar a trecut si azi se prezinta mai promitatoare! sa vedem
pup fetele
17+