Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
Oana, ce face Eliza?
Florina, incepem in februarie, cu dovleac. Apoi avocado, mar, para. Adica fructe. Tot cu fructe am inceput si la Eva, desi am stat mult in cumpana, daca sa fie fructe si legume, cica incepi cu fructele si copilul va refuza apoi orice altceva, fiindca vrea gustul dulce al fructelor. Nu a fost asa, Evei i-au placut mai mult legumele, si acum le prefera, un fruct nu mananca, dar o salata de legume da
Felicia, te inteleg f bine. Eu am parapon pe FB de cand au fost dati afara doi useri, si un altul a plecat (Beren, Ileana si Denizel). Daca n-ati fi voi, n-as mai scrie ncii eu aici, oricum FB mananca tot, forumuri, bloguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, e in regula cu menstruatia neregulata cat alaptezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

NECTAREL, sa fii sanatoooos. Ai 7 lunite deja!!!

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Fetelor deci hop si eu in grupul vostru pe FB??deja am ceva fete de aici in lista dar sunt sigura ca imi mai lipsesc o gramada.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Seara buna dragi mamici!

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si urari

Andreea_tc - i-a facut bine sotului remediul cu orezul ;) saru'mana

Betty - da, i-am facut vaccinul antigripal pt ca cica griap de anul asta din NY a afectat mai ales copilasii si a fost destul de violenta. Daca la anu' imi servesc aceeasi placa doctorii, nu o sa i-l mai dau.

Tudor ma dispera, mai avem un pic si facem 7 luni iar el nu a mancat o lingurita de mancare !!!Cea mai mare teama pe care o am este ca nu cumva sa faca vreo anemie. Stiu , Critina, ne tot spui ca doar laptele e suficient pana la 1 an, dar trebuie sa-l invat cumva si cu mancarea. Tot ce am incercat pana acum a dat gres. Acum doar il iau la masa si se uita la noi cum mancam. Nu da nici un semn de interes.

Eu am avut doua zile grele cu enterocolita, urmate de inca doua in care mi-a fost mai bine - doar o criza pe zi . Nu am gatit nimic si astazi am mancat ... de la chinezi. Sa vad daca cui pe cui se scoate Acum ma doare capul, asta pt ca nu pot sa dorm nici noaptea nici ziua

Citeam ce scriai tu Roberta, apoi sfaturile lui Betty si ale celorlalte fete apropo de stat acasa. Asa cred c-o s-o iau si eu pe aratura. Inainte sa vin aici eram foarte activa, serviciu antrenant, colegi de aceeasi varsta si ca o familie, multi prieteni (dezinteresati - nu ca americanii). Aici din diverse motive s-au taiat toate astea si sunt parca la inchisoare. Si crizele mele dese de depresie nu sunt un semn prea bun. Copilul cat ar fi el de dragalas, nu poate sa suplineasca partea sociala pierduta, care cel putin pe mine ma echilibra cumva. Da, stiu, suntem mame bune, dedicate, avem o mare realizare prin copii dar parca avem nevoie sa stim ca suntem mai mult de atat. Asta pentru ca noi femeile chiar putem fi mai mult de atat (spre deosebire de barbati care prin gene nu pot fi multitasking). Eu ma rog ca dupa cei 4 ani de singuratate petrecuti aici sa o pot lua de la capat in tara, sa mai am energia, taria si mintea limpede cat sa gasesc un job care sa-mi permita sa imi cresc decent copilasii.
Micile hobby-uri ajuta in acest sens, in sarcina m-am dedicat bijuteriilor din fimo, bucatariei, acum sper ca din cand in cand sa mai desenez o textila haioasa. Stiu ca va am pe voi aici oricand cu o vorba buna si asta inseamna enorm la partea de comunicare - desi eu credeam ca internetul doar da o falsa impresie de prietenie.
Pentru noi depresivele singure, sper ca atunci cand cei mici isi vor face cat de cat un program sa ne mai revenim, sa avem mai mult timp si pt noi, sa nu ne mai simtim atat de singure si neintelese.
Intr-un final poate ca vom reusi "sa inflorim acolo unde suntem plantate".

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mabucur ca i-a prins bine si ca sunteti mai bine.

Si noi mai bine au trecut mancarimi, frisoane etc suntem doar bubosi :)

Roberta, Ilida tot ce simtiti voi acolo departe am simtit si eu cateodata desi eu sunt acasa in Romania inconjurata de toti cei dragi. Cateodata ma simteam ca o mama denaturata. Dar incet incet trebuie sa va reveniti si e ff important sa va faceti ceva timp pt voi. Eu de ex martea seara ma intalnesc cu prietenele mele la un suc la mall. Si e super bine . Ma rog acuma nu prea am cum din cauza de bube .

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

In week-end nu prea am acces la calculator asa ca urez acum sarbatoritilor din ultimele zile si celor de azi

Multumesc pt raspunsurile despre ulei .

Krissy mersi de raspuns. Andra are 2 mese pe zi de Infatrini (100ml / masa) plus inca 200ml lapte praf Aptamil 1.

Felicia iti respect decizia si ne "vedem" pe FB.

Rodica o sa vezi ca o data cu reluarea serviciului nu o sa te mai simti asa.

Babyblue felicitari pt parametri. Pediatra poate sa spuna multe, insa tu esti cea care ia deciziile pt copilul tau. Tu il cunostri cel mai bine, asa ca o sa iei cele mai bune decizii pt el.

Ireth felicitari si voua pt parametri si pt intoarceri.

Oau Anamaria aproape 10kg, ce grasunel frumusel ai tu acolo . Bravo si pt dintisor, acum trebuie sa ia si el o pauza.

Babylicious sanatate multa Elizei .

Ruxiiiii ma bucur ca te-ai distrat si Sara nu v-a simtit lipsa. Eu am inceput in week-end cu branzica si mi s-a zis ca e Ok sa folosesc Milli de 3,5% (din cel de baut).

Lisa iti zic si aici pentru Ana, e o scumpa . Felicitari si pentru Filip si progresele lui.

Noi am inceput cu branzica in week-end, i-a placut. Intre timp am introdus si radacina de patrunjel pe care Razvi nu a acceptat-o dar Andra o mananca cu placere - deocamdata .

Eu ma pun pe cautat cadouri pt Razvi, mai e un pic si face 3 ani.

fetele, o zi usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Miha, buhuhu si eu. Poate te linisteste un pic daca iti spun ca si mie tot la 2-3 saptamani imi venea in primele cateva luni si ca, dupa vreo 3-4 luni de cand a revenit, parea ca s-a stabilizat pe la 24-26 de zile (eu inainte de Andrei eram pe la 29-31 de zile). Dar n-a apucat sa se stabilizeze prea bine ca am ramas gravida cu Emma. Dar cel mai bine vezi ce zice dr. Oricum, de voi e bine ca mancati la 2 ore , Emma mai nou vrea la 1,5 ore si stomacelul ei nu stie ca e zi sau noapte. Si a inceput sa manance si solide bine. E o grasuna!

Andy, mami de Andrei si de Emma

Andy
Ma bucur mult ca Emma e o grasuna! Bravo!
Cat despre menstruatie, asta ar fi a treia luna si vad ca tot neregulat vine. Am sunat de dimineata la dr dar vad ca suna intr una ocupat. Mai incerc! O zi buna iti doresc si pupici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, e in regula cu menstruatia neregulata cat alaptezi

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Adra, multumesc pentru raspuns. Nu stiu daca mai are rost sa sun doctorul, caci sunt sigura ca nu mi ar spune ceva in plus fata de ce mi ati zis voi. Si efectiv cand stiu cat e de silita convorbirea cu individa aia, mai bine nu mai sun.
Poate doar de gura sotului sa sun, caci sigur ma va bate la cap.

Mergi la inceput

Buna dimineata la toate fetele

Ilida, am citit si eu postarea ta si iti doresc multa putere sa treci peste momentele grele care ne inconjoara se pare pe unele dintre noi (si eu ma numar printre aceste persoane). Mie personal, nu imi este in mod deosebit dor de servici (si nici nu cred ca mi se va face dor curand), in schimb imi este tare urat singura fara prietenii mei, fara tara mea. Daca as fi macar in Londra, unde m as putea vizita mai des cu prietenele mele, atunci sincer nu mi ar mai trebui alta socializare. Din pacate la servici va trebui sa ma intorc, chiar si part time, pentru ca in criza asta economica nu mi permit sa raman fara un servici.
Tu stii exact ce te satisface pe tine din punct de vedere social si atunci whatever it is trebuie sa faci astfel incat sa ti indeplinesti dorinta, because a happy mum means a happy baby!!!
Noi suntem aici, mereu cu un sfat bun si alturi de tine! Te pipic si pe tine si pe cavalerul tau!

Aseara Imi a fost ca intotdeauna, nothing new, in schimb s a trezit pe la 5.15 si nu mi a mai adormit la ea in patut. Am incercat de vreo 5 ori s o pun, de fiecare data mi s a trezit, asa ca pe la 6.30 am hotarat sa dormim amandoua in acelasi pat. Si apoi mi s a trezit de tot la 8. In legatura cu masa de dimineata, i am facut cereale simple (fara nici o fructa) cu LM in jur de 10. I am pus o lingura de cereale si 4 jumate de LM si a mancat TOT!!! Chiar tragea de lingurita sa i dau!
Cred ca am tinut o la greva foamei in weekend de aia a fost asa fomista azi!! Maine dimineata iar am sa i dau cereale simple fara fructe. Poate miercuri am sa i dau din nou mar.
Acum doarme de 1 ora jumate, a cazut lata la scurt timp (vreo jumate de ora) dupa papa.

O zi buna tuturor mamicilor!!! Si piticilor!!

Mergi la inceput