Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anca cred ca aveti parte de zgomote aparte la Dunare! daca tot sunteti din Tulcea va place pestele? E mai accesibil ca pret la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

just me, eu spun sa ii faci investigatii temeinice,ca asa am patit si eu cu strumf si a durat ceva pana i-am dat de cap.multa sanatate.

alynta, multa sanatate Mariei.
culcat la 2,trezit la 3.30, cedat psihic la 4 dim.
de unde are atata energie?????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata fetele

doamne ce frig este in tara...
just_me multa sanatate

astazi vreau sa fac crema de zahar ars...asa ca va invit

va pupp

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Neata!

just_me, cum se mai simte Dara?
alynta pt daruirea ta
histamina cate ore doarme Sebi ziua?
andreea, multumim pt tratatie

noi am iesit duminica cu fata intr-o vizita si vad ca a inceput iar sa stranute si sa-i curga nasul..bine, ca si in casa e cam racorica; degeaba platim o poala de bani..s-a afisat dec cu 6.5 mil

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Acum am adormit-o .
Azi noapte mi-am pus tel sa sune tot la 2 ore si am cobarat la ea , la 4 avea 39-40 , i-am pus novocalmin , sosete ude , i-am invelit picioarele in prosop ud , pana la 5 am stat cu ea in brate , avea deja 38 a baut lapte si nani .
Acum nu mai are febra , e la 37 sa vad cat tine , oricum am sa-i iau din scaun zilele astea sa-i ducem la un laborator , sange nici nu ma gandesc , e prea devreme pentru amandoua .
Oricum o sa mergem , sper, pana la doctor sa vedem daca nu e gatul rosu , ca doar duminica cine tipa ( a se intelege , canta ,se bucura )pe afara ?
ANDREEA esti tare harnica , eu nu gatesc nimic , mancam ce avem , oricum domnul pleaca deseara si se intoarce abia maine , copilul sa aiba papa ca noi ne descurcam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

NICOPIC, asa mult la caldura??? Noi din fericire avem repartitoare, si sunt intr-adevar bune la o locuinta mica, adica nu am platit mai mult de 80 lei/luna (asta a fost cel mai mult de cand le am, ca de obicei am platit in jur de 35lei/luna)
-am copiii bolanviori, sa se faca bine cat mai repede!
ALYNTA, raspund eu: pestele este bun, ne place, dar ca pret...nu cred ca e mare reducere de pret fiind ,,de aproape'', ca speculanti sunt multi, si daca nu il iei de la pescari direct, e ca si cum l-ai cumpara din pescarie/supermarket...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

intretinerea cu totul este atata, caldura "doar" 370 ron.. cu 3 repartitoare tinute la 2,5 sau 3 in camera in care stam; nu stiu ce sa mai zic..in ianuarie cand o venii...off

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

intretinerea cu totul este atata, caldura "doar" 370 ron.. cu 3 repartitoare tinute la 2,5 sau 3 in camera in care stam; nu stiu ce sa mai zic..in ianuarie cand o venii...off

Maaaama ce mult!!! prea mult pot spune...sau si la voi sunt vecini ,,draguti'' ce nu au repartitoare, se spala cu apa din calorifere (nimeni nu ii controleaza) si pierderile vi le baga impartite la cate persoane locuiesc in tot blocul? Si noi tinem la 2,5-3 dar avem marele noroc cu un singur perete cu adevarat exterior si nu e frig. In permanenta sunt 23 grade, mai mult nici nu facem ca suntem toti trei rai de caldura ,,artificiala''.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Unde sunteti fetelor de nu ati mai scris ieri? Ca e asa de frig afara incat nu cred ca ati plecat la plimbare...
Va ofer cafea, ceai, sandvisuri cu cascaval, plus negresa.
Vlad imi va manca urechile zilele astea, ca se plictiseste micutul in casa, dar nu am ce-i face, e prea scazuta temperatura afara.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Neata ... o placinta cu mere va ofer, ca am bucatarit aseara , a mancat strumfu ca am zis ca pocneste , arata ca un pepene .
In rest pe langa casa , pe langa pc , pe langa jucarii , nimic deosebit .

Mergi la inceput