LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
Paula, du-te totusi la gradi si depune dosarul. daca sunteti langa ea in mod normal trebuie sa va accepte in detrimentul altora, ca sunteti arondati! du-te la un dermatolog. el iti va spune daca e de inlaturat sau nu. si un estetician e bun.
Carmen, bine fac, multumim de intrebare. prosteli. dar se si joaca impreuna... mor dupa ei cand nu se caftesc 
una peste alta am pus si ceva poze noi ca nu o mai facusem de muuult
Porumbita spune:
naty bafta la dermato
bpaula superbe! chiar ai talent!
carmen ce dieta tii? felicitari pt kg in minus!
roxanaz frumosi copii!!
mai da de micola nu mai stiti nimic?
bpaula spune:
Roxana e privata, deci nu au obligatii. Cele de stat din jurul meu sunt cam ocupate si oricum, doar sa il inscriu pentru septembrie.
Macar initial vreau sa il dau la particular ca si asa mi-i groaza ca nu o sa se integreze
bpaula spune:
Felicitari Carmen. Nu degeaba "m-ai certat" pe FB cu bunatatile mele. Ce fel de dieta tii? Si eu mi-am propus ca target pana la vara sa fiu la jumatatea drumului cu kg. Momentan am scapat de cele din sarcin asta dar mai am inca pe atatea. ![]()
De lissa mai stiti ceva? De ce nu mai scrie?
crisspy spune:
Pe Micola nici pe mess nu am mai vazut-o. Sper sa fie OK.
Lissa e mai activa la cealalta odisee.
Rox frumosi copii, mey mie imi place de Eva ta si de Nadia Ralucai de mor - sunt 2 sugubete, le vad asa mai baietoase si mor de dragul lor
.
Carmen_Marieta spune:
Fetelor tin dieta Montignac, mi-a fost putin greu pana am descoperit cam "ce se mananca" dar mi-am facut aprovizionarea si acum sunt pe drumul bun. Mai fac cate o abatere( din greseala) dar fetele de la subiectul respectiv de la "femina intim" sunt alaturi de mine.
Roxana superbe pozele, Eva este tare dulce si dupa cum zicea si Crisspy pare mai sugubeata! Si ai mei aun inceput sa se impinga, si mai rau e ca Elena vrea numai jucariile lui Stefan, sa o ezi ca deja se urca singura pe o masina din aia stil bicicleta fara pedale..
Cam asa:http://idealbebe.ro/chipolino-masinuta-chipolino-jeep-dino-p-7590.html?osCsid=00e2dfc7479b99c4794ff641a88007b2
crisspy spune:
'Neata,
Thea de Arriel
. Poate mai intra mami sa ne mai spuna ce mai faceti 
Carmen felicitari pentru kg pierdute si multa bafta in continuare
.
Andra s-a trezit cu 38.4 si cu muuulti muci
. Bagat o jumatate de supozitor de paracetamol, sper sa nu fie nimic. Razvi mai tuseste cand si cand, e bine ca vine week-end-ul si isi mai revine pana luni.
Aseara am fost prin Carr4 sa mai luam una, alta si ne-a oprit un reporter de la Prima Tv sa ne intrebe daca facem plinul din cauza zapezii. A facut niste ochi cand i-a spus Adi ca alea sunt provizii normale
...oricum era lume ca la balamuc, toti cumparau de toate. S-a cam speriat lumea de zvonurile cu codul rosu
.
fetele, o zi usoara sa aveti
Carmen_Marieta spune:
Crisspy poate nu nimic, si Elena a fost cam asa dar i-am dat (putin Panadol) si apoi Sinupret ca si tusea, si vad ca e mai bine. A si aspirata mai mereu..
Oricum a vazut-o si pe ea pediatra cand a venit marti la Stefan. La mine era cam rece in dormitor, si de asta ii curgea nasul si Stefan a racit usor, de cateva nopti bag caloriferul electric..
Multumesc, o sa continui dieta, mai mult pentru sanatate ca topmodel nu am de gand sa ma fac!
Selene_Bunny spune:
Daria e bine, ca dovada ca mi-a trantit un tantrum, de n-am stiut de unde sa ma culeg si ce sa inteleg...
Eu vroiam sa vorbesc cu ea, sa vad ce o deranjeaza, ea tzipa incontinuu... Aruncat mouse pe jos, varsat apa pe jos...
A tzipat vreun sfert de ora, de nu mai mult, dupa care a picat lata si a adormit...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
bpaula spune:
Mai la noi ninge fara oprire de dimineata. Ne acopera cu totul pana diseara. Daca tot am cerut zapada am. Am iesit afara cu Marius si am curatat putin in fata blocului. LA finalul avantului mi-am amintit de criza mea de rinichi. Sper ca n-am facut rau
. Dar mi-a luat zapada si mintile si durerile si am uitat.
Il puteti vedea si pe Marius cu uneltele lui de dezapezire. Ca si asa nu prea au curatat prin oras. Evident ca au fost din nou luati prin suprindere de iarna. Adevarul e ca la timpul asta te astepti sa fie vreme de piscina, cum as putea sa ii acuz.
Edit: am uitat sa las linkul cu Marius
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Marius#5704872938029996658
Dimineata abia a ajuns sotul la gara si ninsoarea era abia la inceput.
Carmen bravo!!! Ei hai ca m-am bagat si eu la un subiect de diete la femina intim. Nu ca as tine dieta dar macar de frica purceilor de pe prima pagina sa nu mai mananc dulce.
Si sa fiu atenta la alimentatie. Nu vreau sa mai patesc ca dupa sarcina cu MArius cand am pus inapoi dupa nastere.