LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)
Raspunsuri - Pagina 15
Porumbita spune:
selene nupoti merge la dentist din asta care lucreaza cu casa de asigurari? ca ai avea ceva medicamene gratuite/pret mai mic etc
andre_ea ms de raspuns; am fost sapt trecuta la o ecografie si era totul ok; nu mai am nici o tragere de inima sa sun iar la doc; oricum sapt viitoare tr sa merg la control (or sa fie 16 sapt)
crisspy spune:
Porumbita stiu ca pt ea nu sunt simpli pacienti, dar ma agita si pe mine. Si daca si eu ma panichez cine mai ramane lucid sa aiba grija de ei.
Pai daca era dupa ea trebuia sa-i dam ceva lui Razvi la 38 cat avea la pranz. Ete ca acum dupa trezire are 37.5 si nu are nimic, atat ca nu vrea sa manance desi zice ca ii e foame (cred ca ii place cum suna mai mult).
Sanatate multa, sa treaca starea de rau curand 
Dark bafta la bb2, sa iasa cum vreti voi
.
Hehe, la noi nu se lasa cu crize din cauze ca ale voastre, Razvi dimpotriva vrea sa stea si sa facem noi tot. E un comod din punctul asta de vedere (greseala noastra ca l-am invatat asa), abia daca isi scoate sosetele din picioare si asta numai la culcare (ca ma exaspereaza pe mine)
Selene nu poti vorbi cu dr sa-ti faca lucrarea si sa platesti in rate?
miereamara spune:
Al meu stie si cifrele si literele mari si mici, face adunari si scaderi (cu numarat) si numara invers de la mare la mic dar face kk tot in diaperrrrr:)))))))))))))))))))))))))))))) oare s-o dezvata pana merge la scoala?? Nu stie sa dea din pedale la bicicleta si nici nu vrea sa invete:)). Nu poate sa se dezbace/imbrace de tricou/bluza si sosete, isi pune doar chilotii/pantalonii si pantofii.
Mai noi nu o mai sufera pe sora-sa, vrea sa intre inapoi in burta sau sa mearga ea la gradinita si el sa stea cu mama acasa, a incercat sa o calce cu piciorul pe cap si pe piept, a realizat cupilu ca fata e aici si aici ramane, nu pleaca nicaieri si a inceput sa faca revolutie:)))
In rest e un dulce si un destept - cra, cra, cra
(of course atunci cand nu urla ca un nebun cand il apuca hachitele
)
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
miereamara spune:
Carmen, mi se pare ca mananca f bine Elena!
Dark, bafta la proiectul bebe no 2! Pupici lui Mister!
Crisspy, sanatate bolnaviorilor!
Cu adormitul...hmmmm...avem seri si seri. Oricum mai tarziu de 10 la mine nu se pune problema, poate sa stea si in cap
Cel mai devreme intra la culcare la 7.30 si cel mai tarziu la 9.30, dar de obicei pe la 8.30 incep sa trag de el sa faca baie. Daca depaseste 8.30 - 9, nu-i mai fac baie si il bag direct in pijamale, lapte si 3 povesti apoi in maxim 20 de minute adoarme. Acum el doarme in camera lui dar isi facuse un obicei in a se trezi pe la 4 diminetaa si sa ma strige sa vin la el, asa ca acum doarme Lucian cu el si regula este ca la 6 dimineata poate sa vina in dormitorul mare. De cele mai multe ori insa nu se mai trezeste. Cand voi incepe si eu serviciul va trebui insa sa se trezeacsa la 6 pt ca la 7.15 plecam. La mine merge " amenintatul" cu " nu mai avem timp sa citim povesti daca ne lungim cu joaca prea mult seara". si i-am cumparat un ceas de perete si acum pt ca are notiunea timpului mi-e mult mai usor sa il conving ca la ora cutare tb sa facem aia sau aia.
bpaula spune:
Miere lasa ca se invata el si cu kk, la fel cum or invata si ai nostri literele si cifrele si restul
.
Cu pedalele al meu s-a invatat singur, initial m-am chinuit cu el si eu si mami, apoi am renuntat. Si ne-am trezit ca pedala el singur la vreo 2 luni dupa. In acsa, evident.
La noi inca nu se manifesta revolte fata de fratele lui...are doar rare momente cand se trezeste cu fata la cearceaf si atunci incerc sa nu ma gaseasca cu bebe in brate, altfel ma pune sa il pun pe pat si sa nu ii dau sa manance. In general imi reuseste si cand vine il iau pe el.
De crize de personalitate si maraieli insa e plina ziua.
Si ai fost tare cand ai zis ca poate sa stea si in cap ca nu se discuta dupa 10. Sa stii ca imi vine mie sa stau in cap cand il tin de la 10 fara in pat si la 12 se tot foieste langa mine. Si nu am voie sa stau altfel decat cu fata la el.
Macar acum ca nu mai am burta mare e mai usor.
Ei...dar cine imi face mie masaj cand ma doare spatele 
bebelusi spune:
Vlad s-ar juca cu orice, numai cu jucarii nu, e incantat de ele dar se satura repede. Cea mai mare distractie este mersul pe marginea de sus a coltarului si sa se arunce in pat, sa mearga cu calul pe roti si sa cada ca el face accident, sa dea cu jucariile ca ce stii ce isi imagineaza el (nu de nervi, isi imagineaza ceva de prin carti). Nu il pot convinge sa stranga jucariile inainte de culcare, zice ca si Irina le imprastie.
Se duce singur la baie, ridica colacul, isi da pantalonii jos face pisu, se urca pe scaunel se spala pe maini si se sterge pe prosop. Isi da/ia ciorapii singur, isi da pantalonii singur jos, bluza nu poate. Ii plac cartile, teatrul (stie toate spectacolele), ii place sa se joace cu Irina, tracteaza toata ziua masini si le tranteste de le termina, mananca singur si mult, ii place sa stea la masa cu mine sa facem bijuuri - ii dau o sarma si insira margele pe ea...etc
Crisspy si mami e la fel de panicoasa, asa ca stiu cum e
Dark felicitari pentru decizia cu bebe2
Selene stiu cum e cu dentistul, eu am noroc ca sunt prietena cu stomatoloaga si ma mai lasa cu banii
Vlad a avut la ziua lui tort cu Buzz si a fost fff suparat ca l-am taiat sa il mancam (ca l-am taiat pe Buzz)
Eu nu mai am rabdare cu Vlad deloc, cu somnul, cu stransul jucariilor, cu jucatul frumos, ma enervez fff rau pe el
Selene_Bunny spune:
Porumbita, zau daca mi-a venit in cap asa ceva... M-am dus la o clinica moderna f. aproape de bloc, un' sa ma mai duc pe viscolul de azi-dimineata, de la 9... Si m-am bucurat ca m-au primit azi, fara programare, ca, dupa jalea de duminica, inca o zi asa ar fi fost crunt, cre' ca-mi trageam eu un pumn sau ceva...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Iar ca pret, nush ce sa zic, am vazut trecut asa:
85 de lei incizie abces
12 lei... banuiesc ca anestezia
Insa am facut si 2 radiografii, ca prima nu a iesit bine.
Restul banilor au fost antibioticele prescrise.
Multumesc, fetelor, de ganduri!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Patri, relax, ca si noi avem show cu stransul... Daria e cu "nu" in brate... Iar ta-su turba cand o aude...
Amu, ca am fost io suferinda, a fost mai cooperanta...
Azi-noapte a tras un pisalau in pat, a venit peste mine, ca de obicei, si era udaaa...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
miereamara spune:
Mai si Aidan se dezbraca/imbraca singur si face pipi la toaleta fara ajutor de mult timp dar nu stiu cum sa o scot la capat cu no 2, de abia a inceput sa accepte ideea de a face kk in wc, inainte cand aduceam vorba despre asta nu mai voia sa continuam discutia.