Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 27
Monnvas spune:
1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?
Noi suntem niste romantici mai neromantici, adica la melodii lalaite si lumanari ne buseste rasul. Asa ca nu pot defini romantismul la noi, intrucat nu exista. Avem momentele noastre de intimitate, dar nush daca alea se pun la "romantice" - un ceai facut din proprie initiativa, o strangere de mana pe la spatele piticului, o privire si niste soapte "furate"...
2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?
Intrucat nu dormim impreuna, ci eu cu piticul, simplul fapt de a-mi muta cuibul poate fi pus la initiative, nu? Nu contabilizez, cert e ca daca nu vreau spun. Dar in general vreau. ![]()
Si nu-mi place ideea de "una mica". Io-s d-aia care nu face sex, face dragoste ![]()
3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?
Nush, daca afli sa imi spui si mie.
4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?
Multe. Fizic, coloana.
Psihic: obsesia normalitatii. Puterea. Rabdarea. Eficienta.
5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?
Cam rece, desi stiu ca se poate si fierbinte.
6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?
Rar, dar da. In 2011 mi s-a intamplat de 2 ori.
7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?
Vorba fetelor, never say never ![]()
Si, la fel ca Simply, imi convine. V-am mai zis, io-s d-aia cu capul, pentru mine sexul inseamna in primul rand incredere. Fiindca am sentimentul ca atunci pot fi vazuta asa cum sunt eu cu adevarat, inclusiv in colturile pe care nu le stiu nici eu si care ma fac vulnerabila. Asa ca sunt linistita la gandul ca acele colturi sunt pe maini bune.
Si d-aia, daca vreodata mi-au mai fugit ochii, niciodata n-am putut ajunge cu gandul la vizualizarea unei partide cu altcineva. Mi se blocheaza mintea doar cand ma gandesc.
8. Nota ceruta de Pisigri.
Sa dau si eu un 8/10? Am citit undeva ca abia spre 30 de ani ajung fomeile la o maturitate sexuala in sensul descoperirii placerii. Ma apropii de 30 ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Sa ma bag si eu? ILINCO, la fluturi o sa te contrazic nu cu argumente, ci cu experienta. Pentru ca io i-am simtit ultima oara prin iulie, dar cu acelasi om cu care i-am simtit acum 10 ani. Probabil componenta de necunoscut era data de schimbarea unui context, in care fiecare n-am aratat o parte din noi pe care n-o aratam prea des. Deci fluturii nu cred ca-s dati de noutatea partenerului, ci de noutatea/dorinta de repetitie a... altceva. Poate si a unei stari. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Scuze, n-am inteles ce-ai vrut sa zici...fluturii din iulie au fost dati de sotzul tau?(ca nu mai stiu cati ani aveti impreuna...aveti deja 10?) Dar oricum n-am inteles treaba cu contextul, cu partea nearatata...no, mie daca nu mi-e explicat concret, nu inteleg uneori (poate de-aia fiindca dau prea multe exemple concrete ca sa inteleaga astia micii de-a IX a chestii abstracte la logica:))) Asa ca zi si tu direct cum a fost faza, daca nu-i ultra intimos, sa pot intelege si eu;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Da, mi-am dat seama ca-s prea vaga, d-aia am bagat emoticoanele cu aurolaci.
In 2011 am avut fluturi de 2 ori, o data cand am plecat din tara (bine, dupa vreo luna) si a doua oara cand ne-am intors din tara. De fiecare data a contribuit si el cu ceva la declansarea fluturilor, adica a facut chestii pe care nu le mai facuse inainte.
Deci fluturi 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Scuze, n-am inteles ce-ai vrut sa zici...fluturii din iulie au fost dati de sotzul tau?(ca nu mai stiu cati ani aveti impreuna...aveti deja 10?) Dar oricum n-am inteles treaba cu contextul, cu partea nearatata...no, mie daca nu mi-e explicat concret, nu inteleg uneori (poate de-aia fiindca dau prea multe exemple concrete ca sa inteleaga astia micii de-a IX a chestii abstracte la logica:))) Asa ca zi si tu direct cum a fost faza, daca nu-i ultra intimos, sa pot intelege si eu;)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Poate ar fi cazul sa fac capitol nou, ca vorbesc prostii...
CRISTIAN (7.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Mie nu mi-e diminuata dorintza. Io nu le inteleg pe cele pe care "le doare capu'". Perioadele de dorintza minima spre 0 au fost 2: 1)primele 10-12 saptamani cand imi venea sa vomit de la orice miros si oricat se spala huzband pe dinti si pe maini simteam miros de fum; 2) primele cam 3 luni dupa nastere, cand in fata ochilor vedeam chiar numai gogoloiul de aur si tzitzele-mi erau mereu ba pietroi cu cocoloashe ba tzashnitori:))) De-aia eram mirata de unele dintre voi (tin minte clar ca Simona Mami a batut recordul dar si novus a fost pe aproape;))) care repede si-au reintrat in forma ![]()
A, a mai fost o perioada de vreo 3 luni sau mai bine, nu vreau sa-mi amintesc, instinctul de autoconservare incepe sa ma apere, desi chiar ieri am avut o repriza de plans, nu e 100% imbatabil instinctul asta de conservare...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
bebe_shtrumf spune:
Salutare pe inserat!
Noi suntem acacsa la noi, de sambata, asta a fost edcizia mea sa nu stau sa bolanzesc ci sa vin acasa si sa stau cu fetitza mea scumpa si draga, chiar daca nu eram refacuta 100%. Aerul ma drogase oleaka si spatele ma omora, insa a meritat, foc in smeineu, cald, muzica si un ceia cald.
In fine am ajuns bine, am facut mancare buna, ne-am rasfatat la maxim, ne-am regasit sa zic asa, dupa aproape o luan de plecat cu cortul pe la parinti, varicela la patrat, na.
Am incercta sa reucperez subiecte din urma, imi pare extrem de rau pentru Neghinita al Pisikai,
recuperare rapida si tot inainte.
Bianca am notat reteta de gogosi si altele de pe la Cirteasa de pe tort, ca unele chair imi afc cu okiul.
Cu serialele chiar imi aimntesc cu drag de filmele mwntionate de voi, dar ce ziceti de deseneele anmimate? Captain Planet, Sandy bell? hmm? ratonii si altele alea dupa Revolutie
La chetsionar ma bag si eu, sper ca nu e tarziu, insa chiar ma gandema zilele trecute ca mereu si americanii si toti astia fac filme si se termina cu nuntra, eu zic ca provocare e aia dupa nunta, cum faci "sa rezisrte coafura", nu?
sa nu uit:
Luana
primii 3 anisori!
sa cresti mare si sanatoasa
1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?
Sa-si aduca aminte de zilele noastre de nastere si de casatorie, sa le sarbatorim cu drag si sa ma plimbe.
2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?
Refuz frumos si la obiect dc e tarziu sau sunt obosita; "una mica" merge insa in "conditiile mele"![]()
3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?
Fura meserie, clar pe langa un connaisseur
4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?
Garderoba, tara si look-ul.
5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?
Dupa episodul asta, sunt mai moderata, chibzuita, nu ma mai agit pt nimicuri, ca am vazut cat pot fi de neputincioasa in fata "provocarilor", de obicie sunt bine, insa e loc si de mai bine, cand fac o prostie ma gandesc ca si X nu tine post sau injura si vezi?tot iii merge bine; ma consolez aiurea, insa stiu ca greseesc, as vrea sa ma rog mai mult.
6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?
da, ca am vazut ca si el are, dupa 10 ani chair e gelos, deci?orice e possibil; m-a lasat fara masca.
7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?
e ok atata timp cat suntem inventivi si ne leaga atatea lucrruri frumoase
8. Nota: 10- 80%. Un 8 rar, cand nu se vrea calitate![]()

Asa, deci sunt la zi cat de cat.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
simonapro spune:
Seara buna!
Ramona: ma bucur pentru vestile bune, referitor la rana, mai cere o parere la un alt doctor.
Anaan: ce mai aventuri ati avut si eu m-am amuzat putin de imaginea sotului imbracat cu geaca ta ![]()
Eu sunt necajita, ca nu am net acasa de vreo 10 zile, sunt foarte multe defectiuni si nu mai fac fata, partea mai proasta ca momentan nu am alte solutii 
Sebi a facut febra vreo doua zile, azi era mai bine, sper sa nu-i fi transmis si lui Luc niste virusi.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simplyana_m spune:
Novus,
! Si trebuie sa va felicit si eu,chiar daca mai tarziu, pt progresele cu olita!
Anaan, ce mai patirati si voi!
Am si eu una de-asta proaspata: asta vara, vine sor-mea la tara pt we, ajunge noaptea, si se culca fara sa "descarce" masina. Dis-de-dimineata, mama i-a incuiat cheile inauntru. Suna sor-mea la vara-mea la Tm, o trimite sa sparga un geam, sa ia cheia de rezerva, vine fata luni dimineata cu cheia, iar sora-mea pleaca seara inapoi spre Tm. Insa cheile ei de la casa raman la mama pe fantana
]. Pana a recuperat cheile casei, 3 zile a folosit geamul spart de vara-mea
.
http://www.lucamic.blogspot.com/