Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Tot sunt singura acasa si am aflat ca anul asta se implinesc 10 ani de cand am terminat liceul, am inceput sa ma uit la Beverly Hills. Sezonul 1, Episodul 1: ce freze, ce sprancene, ce haine:D

Si faceti intalnire?

La Beverly Hills ma uitam si eu. Am uitat cum il chema pe tipul de care-mi placea...

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Cred ca de David iti placea tie, nu?
Eu nu eram mare fan serial dar, daca ar fi trebuit sa aleg, l=as fi ales pe Luke Perry -nu mai stiu cum se numea in film.

De el imi place si mie !!

Am socotit si eu acum de cati ani am terminat liceu :doar de 19

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Monn, vrem o poza si cu rochia ce te-a facut sa tremuri.

Daaaaa,vrem pozeeee !!!

Mergi la inceput

Si acum buna seara !!

Anaan, ma bucur ca s-a incheiat aventura montana, sa nu mai mergeti la hotelul ala ca are energii negative sigur

Ramona, zic si eu ce au zis fetele asa ca trebuie sa te conformezi : nu te culca pe-o ureche si mergi la cauterizare !

Olga, super ca ati ales data botezului, sigur o sa fie cald atunci deja !!

Noi ne-am intors din plimbare, am avut parte de o zi superba cu mult mult soare, ne-am plimbat si am mancat in Sibiu apoi Ada si-a facut somnul de frumusete pe masina si suntem din nou acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai la biserica n-am indraznit sa ma deztolesc de sacou, iar la crashma eram singurea prea sexi, asa ca am lasat sacoul pe mine; in putinele minute cand m-am destolit nu m-a tras nimeni in poza.

Amu sa nu va inchiuiti cine stie ce, e din fosta colectie H&M, o rochie mov (un soi de leopard mov cu negru si albastru), stramta, pe un umar, un pic deasupra genunchilor. Daca ati trecut inainte de Craciun pe la H&M o stiti. Ciorapi albastri. Daca gasesc pe la mama poze de la ziua mea, o sa va pun, ca tot p-asta am purtat-o.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Monn, vrem o poza si cu rochia ce te-a facut sa tremuri.

Daaaaa,vrem pozeeee !!!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noi am fost asa:
-la praji
-la locul de joaca unde iar a fost cel mai...temperamental
-la tata la mamaliga cu brinza si slanina
-la Sensiblu sa luam faringosept lu' socru'

Ian e acum jos, eu am mincat o para ca la praji si mamaliga numai am balit

Cind vine Tero' ne jucam cu noua achizitie si eu astept deja sa-i vina somnul

Mergi la inceput

Teme? Nu prea am idei dar hai ca ma...scormonesc, cu conditia sa fiti active ca sigur nu o sa adorm repede iar de miine sint iar fara laptop.

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?

No, temele snt la alegere; fiecare raspunde la care vrea, nu tre' dezbatute musai toate. Propuneti si voi "teme" daca astea nu va sint pe plac.

Mergi la inceput

Anaan, bine ca s-a terminat cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana- Bine ca ati ajuns la voi acasa!

Baiatul, personajul principal din filmul ala australian, era australian de origine italiana.
Sau prietenul lui, care era mic si uratel, era...italianul.

Credeam ca eu am fost singura careia i-a placut de Dylan. Toate prietenele mele erau fane Brandon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ia fa bine si repara laptopul ala mairepede, da?

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?

La capitolul asta avem restante mari in prezent. Mai apucam sa ne bucuram de cite un moment complice de tandrete, de o privire, o mingiiere cind nu e copilul atent, un "te iubesc", cite o sticky note pe computerul celuilalt....

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?

Nu, sunt prea rar disponibila.... si imi pare sincer rau, ca pierdem amindoi si relatia odata cu noi. Daca (apuca sa) initiaza in 99% din cazuri "ma prind in hora", dar sa am eu initiativa....mai raaaaaar

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?

Daca as sti mi-as croi si eu :D

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?

Pesimismul si ipohondria

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?

Cred ca inca ma tolereaza... cu tot cu deraierile mele...si Ii multumesc pentru asta.

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?

Hmmm....uneori, mult mai rar, si este lucrul care imi lipseste cel mai mult din perioada numita generic "shaishpe ani". Avem alte chestii, mai profunde si mai valoroase, care compenseaza cu virf si indesat, dar uneori nu...inlocuiesc "fluturii".

Mi-a placut mult topicul ala si imi place de NoUserName (sau de cum scrie si prezinta el lucrurile). Mi se pare f realist, chiar daca realitatea este dureroasa uneori.

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?

Says who?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, Andiaroro, da' cum se numea serialu' ala, dati-mi un hint, un nume de personaj, de actor, ceva, vreahahau sa stiu!!!
De teme n-am vreme, amu a venit huzband, Sophia s-a aruncat pe el, fug sa fac dush si ma gandesc daca sa ma spal pe cap sau asta s-o las pe maine...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput