Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 25
Raspunsuri - Pagina 18
SuperMami_1 spune:
Bravo, Tala! ma bucur ca sunteti bine si Matilda e maricica
Si la Bucur unde nasc eu voi sta cu bebe in rezerva, asta e politica maternitatii, dar chiar daca zona e impanzita de colorati, n-am avut nici o tangenta cu ei.....stau pe la camera de garda si pe la etajul de nasteri naturale, cezarienele sunt mai sus un etaj,apoi deasupra neonatologia....a si preturile sunt mai acceptabile fata de alte maternitati mai "de fitze"
Miha, mamica fericita de Rares si 30+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
magddalena spune:
buna seara tuturor..nu am mai intrat de vineri si ati terminat deja un capitol,am avut ceva de recuperat,am citit tot de retinut mai putin,imi cer scuze,sunt capiata de cap.
Am avut un week-end de cosmar,vineri dimineata ma laudam ca aproape mi-a trecut raceala,dupa amiaza m-a luat si mai tare cu tuse nas infundat urechi infundate,dureri de spate de burta,in fine de toate.
vineri seara si sambata seara am plans de ciuda ca nu m-ai stiam ce sa fac sa respir mai bine,nu am dormit decat vreo doua ore,tusea ma sufoca de tot,in fine acum mi-a mai trecut,sotul saracu a ramas cam socat ca nu ma vazuse niciodata asa,dar ce sa fac,nu e vina mea,cand ma ia,ma ia de tot!!
acum sa zicem ca mi-am mai revenit cat de cat,tusesc mai putin,nasul cand e infundat cand e desfundat,am inceput sa am gust si la mancare ca mi-l pierdusem,per total imi revin incet dar sigur(sau asa vreau sa cred).
Dar din cauza tusei am ajuns azi noapte la urgente,s-a trezit sotul la 3 pleca la munca si pe mine ma durea burta ,parca ma intepa cineva cu acul,asa ca am plecat la spital,mi-a facut testul non stres,cred ca se cheama,bataile inimii erau ok,aveam cateva contractii dar sunt normale pt perioada asta a sarcinii,doar ca pe mine ma durea in continuare,cel mai rau ma durea sub coaste in partea dreapta,nu puteam respira.M-a trimis acasa,dupa masa m-am intors ca era doctorul meu de garda,m-a vazut si el,colul ok,placenta nu e imbatranita,lichid destul si o urata infectie vaginala!!!!!!!!!1 de care credeam ca am scapat dar se pare ca nu vrea s aplece de la mine.
mi-a dat niste ovule pt 6 zile,sa vedem daca trece.
oricum pe 9 am tamponul pt stretoscopul asta nenorocit,sa vedem ce balauri mai iese.Culmea e ca prima data cand mi-a vazut infectia asta am luat toate perechile de chiloti ale mele si ale sotului si le-am spalat la 90 de grade,nu pricep de unde am putut sa o iau!!asta e trecem si peste asta.
cam atat despre noi,am tendinta sa scriu niste mesaje lungi cat hartia igienica..scuze,schimb semnatura si revin.
pupe multe
mada 34+ MAYA-ELENA
AMR <6 saptamani!!!!!
monna3 spune:
aoleu... Mada multa santate, sper sa treaca raceala ca-ti ajunge cat ai tras cu ea
Dorina multumesc, si eu sper
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani
happylica spune:
bia, am inteles cu celulele. da... am o burtica mareeeeee (eu pana acum vreo sapt eram complexata k e copilul mic ca eu aveam burta mica). acu' mi-a iesit pe nas nu mai e mica deloc
monna, se gasesc. dar e mai simplu sa-l iau pe al tau
chito.. esti fericita cu mersul la baie. eu la 1,5 ore ma trezesc sa merg. parca am alarma. si pana acum vreo luna, ma trezeam la o ora.
felicitari fetele pt vestile bune de la medic. mergem si noi maine pt examenul de secretie si urina. cred ca e ala cu streptococii
ma doare capul..
33s3z
AMR fix 6 saptamani
varsta bebelusei Alexia
magddalena spune:
Deci acum din ce am retinut
pudra am citit intr-o revista ca nu mai este recomandata pt ca bebelusii dezvolta mai multe alergii din cauza ca e praf si plamanii lor sunt mai sensibili.eu oricum am luat crema care o foloseste toata lumea aici,Pasta fissan,cu oxid de zinc,e destul de convenabila si la spital asat iti recomanda.
Cu scoica,sotul e disperat ca vrea sa puna fata si in fata si eu nu vreau,ma contrazic mereu cu el ca nu are voie cu scaunul in fata el nu si pace.El zice ca airbagul se dezactiveaza daca pui bebele in fata si nu e interzis prin lege,mie una mi-ar fi frica sa o pun in fata,de ce?rata deceselor pasagerilor din dreapta e mai mare decat cei din spate,acum Doamne fereste de ceva dar..mai bine sa previi.Noi o sa il punem in spate cred,si eu o sa stau langa ea mai mereu,sper sa si reusesc ca si eu am rau de masina in spate.Ce nu am inteles niciodata de ce se pune in sensul invers a celui de mers..
Bia sunt pe aici,de vineri nu am mai deschis netul,nu mai aveam energie de nimic,ma iau de manuta cu tine,vergeturile sunt "fara numar,fara numar"si la mine,ma mai consolez cu gandul ca dupa ce nasc se albesc si nu mai sunt asa evidente.sper..
felicitari fetelor cu vesti bune de la eco,ma scuzati ca nu retin nume,am un singur neuron de memorie si ala cam ratacit
Monna sa folosesti cu placere lucrusoarele primite pt bebe
cat despre scris cam rar,ma simt si eu cu musca pe caciula,ma regasesc ff mult in ce spuneti voi,si cateodata nu simt nevoia sa adaug nimic,citesc si bag la cap..sunt pestoaica deci destul de tacuta.am caracterul asa mai ciudat.
va pup pe toate,o seara frumoasa,am facut iar sulul de hartie
si am schimbat si semnatura
mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!
emmaella spune:
magddalena-multa sanatate
monna3-sa vii cu vesti bune
Bravo, Tala
ronina-la multi ani!
dara76-asa e cum spui tu cu dpn,Anastasia e putin mai maricica.Eu cand spuneam ca presimt ca voi naste pe 2,3 martie ma refeream la faptul ca atunci voi implini 38 de saptamani si nu cred ca al meu doctor ma va lasa mai mult.Pe 16 februarie vom programa cezariana.Cum Andrei s-a nascut cu 4,500 kg,cred ca si Anastasia va fi pe aproape
Cu somnul am incercat si eu sa stau cat mai mult treaza dar ....degeaba, mi se inchid ochii si cand ma asez in pat...nimic
Emma,mami de Andrei(7 ani) si33+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
J.D. spune:
eu nu voi mai scrie ceva timp. trec printr/o perioada dificila si din punct de vedere al sanatatii si din cel personal. multa sanatate si numai bine va doresc.
Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor
magddalena spune:
Monna mersi de urare,sa dea Domnul ca m-am saturat,e a treia saptamana asta si mie nu imi mai trece.Sper sa fie ultima,sotul a plecat in delegatie pana vineri,sper cand se intoarce sa fiu ca o floricica de proaspata
mai eu am un dubiu,eu beau pe zi si 2,5 litri de apa si beau si seara si cand ma pun in pat daca mie sete,eu nu m-am trezit niciodata noaptea sa merg la baie,numai in primele 3 luni si apoi gata,acum deloc,pot sa beau oricand la orice ora,eu nu ma trezesc noaptea sa merg la pipi.Si fata e cu capul in jos e tare ciudat.E adevarat ma trezesc ca nu am somn,dar pt pipi niciodata.
ronina ce vesti ne aduci?
mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!
monna3 spune:
J.D. sanatate multa si numai bine sper sa treaca repede perioada asta si sa revii la noi pana se naste strengarelul
Happy da, intr-adevar, numai ca e distanta cam mare
Mada multumesc
Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei
AMR: 8 saptamani
magddalena spune:
JD multa putere sa treci peste toate o imbratisare mare
mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!