Caut numele unei serii de desene
Raspunsuri - Pagina 2
aschiutza spune:
Andacos, sigur nu era Heidi, in orice caz nu seria japoneza Heidi care o tot dau nemtii pe Kika. M-am uitat la mai multe episoade si nici unul nu a rezonat. Mai e o alta serie?
A, deci KumKum exista ! Tehehe, ma gindeam ca l-am poreclit noi Cum-cum
andacos spune:
aschiutza,eu nu stiu ce difuzeaza Kika,heidi -de care spun eu ,e ala in care si Heidi si Peter si bunicul,adica toate personajele aveau gurile strimbe!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
dicirstea spune:
Ma uitam la desene prin 70...dar in afara de Simbad nu mi-a placut niciun alt desen japonez, din cauza "gurilor strambe"
Mie imi placeau "Povestiri din padurea verde"
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
maraki spune:
Serial animat japonez in anii 70-80 a fost doar Heidi. O fi alta varianta la nemti, nu stiu ca nu urmaresc. Heidi era cu bunicul, Peter si Clara prietena ei blonda care nu putea sa mearga.
aschiutza spune:
Maraki, Povestiri din padurea verde e tot japonez (la asta stiu sigur ca se dadea la tv prin 81-82,joia, ca alergam ca disperatii de la scoala sa le prindem, ba chiar ne dadea drumul cu un sfert de ora mai devreme ). Si KumKum e japonez.
dicirstea spune:
Eu imi amintesc genericul de aici www.trilulilu.ro/Ninu100/60d7d4b3849699" target="_blank">http://www.trilulilu.ro/Ninu100/60d7d4b3849699
nu cel de aici
www.youtube.com/watch?v=VCgtQXetqso&feature=results_main&playnext=1&list=PL062C8D04CB96513D" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VCgtQXetqso&feature=results_main&playnext=1&list=PL062C8D04CB96513D
desi nu par diferente intre personaje...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
maraki spune:
Kumkum nu mi-l amintesc Povestiri din padurea verde da, insa nu prea imi placea. Era cu castori parca? sau cum se numesc? Stiu ca au mai bagat sinbad marinarul, pisicile aristocrate, 101 dalmatieni ( astea erau facute de americani ultimele doua )
Marox spune:
Cred ca este vorba de "Micuta Nell". Imi amintesc vag, foarte, foarte vag...Mi se pare ca se termina cind il gaseste pe fratele ei.
aschiutza spune:
Marox , daaaaaa, asta cred ca e! Bunicul este, cutia este, sunt urmariti! Hurrraaaaaaa!
Multzumesc mult, tare mare bucurie mi-ai facut. E ca si cum as regasi un prieten din copilarie .
Uite aici poate isi mai aminteste cineva (e in italiana insa): http://www.youtube.com/watch?v=4NtqZrlFl8s