Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maria sopia bine ai venit...

in leg cu kk.. si fetita mea scapa pe ea in primele 2 luni destul de mult, o spalam si pana ajungeam in camera era iar cu kk la fund, ii dai ceva siropeluri? noi ne-am reglam de la sine cu asta
Iritatia, cum zice lena e provocata si de alim ce le consumi tu: renunta la citrice/ fructe acide, muraturi
renunta o per la lactate

Mie avocado mi-i se pare bleah ( in primul rand nu imi place textura), ca gust nu prea am simtit, ceva fa parca o nuca verde ...

Pot sa am eu intoleranta la lapte? nu am mai baut de vreo 2 luni, pana azi, de dimineata am crampe.am fost de 3 ori la baie.. elena evident colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

fetelor eu de cand am nascut nu am mai mancat fructe si legume crude .am mancat doar compot si legume fierte.la lapte am renuntat o perioada sa vad ce efect are , dar era la fel asa ca am inceput iar sa beau pt ca micuta are nevoie de Ca.ii trosnesc oasele putin.ea are si colici.uneori face si caca verde.nu as vrea sa renunt la alaptat pt ca stiu cat bine ii face. e o grasunica.mi-a fost greu sa renunt la fructe crude pt ca inainte sa nasc mancam cantitati industriale.uneori cred ca e de la laptele meu ca e acid , dar nu stiu de la ce ar putea fi...

Mergi la inceput

sei , sirop pt asa ceva ce as putea sa ii dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Maria, bine ai venit!

Si noi am avut o singura data eritem care nu trecea cu mai nimic. Am incercat uleiul de masline, ii facea bine dar nu ii rezolva problema. Nu mai vorbesc de bepanthene, sudocrem si alte alea . Pana nu am tinut eu regim alimentar (fara alimente acide) nu i-a trecut. Am descoperit si cremuta de la Weleda care pentru noi a facut minuni si uite asa , cu funduletul spalat des, lasat sa se usuce,regimul meu si crema de la weleda am reusit sa scapam de problema.

Tu ai incercat sa tii regim alimentar ?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

si in legatura cu echo la solduri, daca a verificat-o in spital cand am nascut-o trebuie sa ii mai fac iar? pediatrul nu mi-a zis nimic dar ii cam trosnesc genunchii,soldurile si saptamana viitoare ma programez la vizita de 3 luni.ar fi bine sa ii mai fac un echo la sold? ca imi e tare teama sa nu fie ceva... nu pare sa aiba nimic la sold dar cand aud trosc ma strange in spate.scuzati-mi insistenta stiu ca par picata de pe marte si ca sunt o mama putin dar e putiul meu pe care il iubesc si sunt si o mama tanara care vrea sa faca tot ce e mai bine.

Mergi la inceput

oana si ce anume mancai? ce regim ai tinut?ca sunt in stare de orice numai sa o vad cu funduletul curat

Mergi la inceput

sei,dar tu pana acum ai mai avut intoleranta la lapte? poti inlocui cu lapte de soia.nu stiu cat e de bun la gust ca nu am baut niciodata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariasophia2

sei , sirop pt asa ceva ce as putea sa ii dau?

nuuu .. nu ii da nimik.. te intrebam daca ii dai pt ca noua (cred) siropurile ne-au produs "marea kakare"

Nu renunti la alaptat evident.. incearca totui pt o sapt sa renunti la lactate poate scapati de colici si de kk permanent.. ia vezi ( eu sapt trecuta am mancat multa sana si chefir si micuta iar are scutecul patat cu kk, putin nu ca inainte dar este)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariasophia2

sei,dar tu pana acum ai mai avut intoleranta la lapte? poti inlocui cu lapte de soia.nu stiu cat e de bun la gust ca nu am baut niciodata

e la laptele de soia s-a balonat in ultimul hal, sa nu zis ca are o gramada de Euri

Mergi la inceput

Oana.. tot toujours folosesti?
eu am fost oarecum multumita de ele insa daca o las peste 3 -4 ore si face pisu mai mult ii gasesc pe fundulet cristale de gelatina , la pampers sensitiv nu am gasit asa ceva , nu stiu daca nu au sau sunt mai bine facute insa nu am gasit...

MAY
.. intra sa ne zici cat de frumos a fost botezul si cat de cuminte e Bea

Zubi.. am vazut si eu lipsa Hellnei.. s-o fi suparat pe noi

Mikka.. sper ca nu inghetati la munte de frig

Bujo??? ce mai faceti?

Jade...T sper ca e numai zambete si fara mucisori

Maria SOphia.. zi-ne de fetita ta, cum o cheama, cum s-a nascut, cate kg are, ce face de te vrajeste.. si de tine. de unde esti cati ani ai?

Mergi la inceput