Nasterea la Arcadia - Iasi (30)
Raspunsuri - Pagina 9
Simonik21 spune:
Nico tu cand ai semnat contratul pt nastere, fetele de la relatii clienti te au insotit si ti au aratat rezerva unde o sa stai si cursul lamaze cand l ai facut?
Ink putina rabdare si o sa vezi k va fi bine si minunea ta va veni. Curaj!
cu 37+
Stefana spune:
Buna si de la noi,
Astazi am papat stiuca fiarta in lapte cu brocoli. I-a placut la nebunie, tipa sa-i dau.
Iulia, nu-i pune fularul peste gurita si nasuc, ca mai rau faci. El resipra, fularul se umezeste si creeaza un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Unde mai pui ca pe frigul asta si ingheata un fular ud. Mai bine ii pui suzeta in gurita. Eu nu-i pun nimic, ca suzeta nu are.
Alyna, e fain la serviciu, eu m-am reobisnuit repede. mai ales ca acum stau doar 6 ore, trec repede. Si oricum mai sunt mamici si vorbim mereu de bebei. Si e si deconectant. Vin acasa cu dor mult si forte proaspete.
oiyoy spune:
Multumim fetele!data viitoare (daca va mai fi) voi fi mai atenta.
Se pare ca a mea Claudie e cea mai dolofana am cantarit-o si are 9,600 kg si 72 cm..sincer greutattea asta o are de ceva timp.Nici noi n-am mai fost la masuratori de mult timp. Poate si pentru ca e mai rotunjoara nu iondrazneste sa faca pasi dar sta in picioruse tinandu-se de pat cateva secunde. Am iesit azi vreo jumatate de ora afara dupa 2 zile de 'pauza'. ca tot vorbeati de chizitii de pa amazon...noi avem un antemergator de mult timp si baby girl l-a indragit din prima clipa:are un discobol, un microfon, cifrele pana la 5 si platane de dj, canta alfabetul in engleza, 5 feluri de dansuri(cha-cha, rumba...) up, down..la inceput o puneam pt scurt timp in el...nici acum nu sta mai mult dar ii place sa sara si mi-e frica sa nu-si forteze piciorusele.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002C6N16/ref=s9_al_bw_g75_ir01?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-10&pf_rd_r=1BJE6JXF75JZY6ET1G18&pf_rd_t=101&pf_rd_p=255604687&pf_rd_i=677551011
claumarcoci spune:
Buna seara !
Mada bun de stiut ca e bunlaptele de vaca , am o amica care are o fetita de un an si a vrut sa-i dea laptic de vaca de la parinti ei si a intrebat dr , care a intrebat-o ca de ce, nu-si permite Lp??, ca nu recomanda... a speriat-o, a luat LP si fata il respinge, e o mancacioasa, dar titi e cea mai buna si akuma.
Ionela
Fetele am primit mesaj pe tf la la Z a aparut noua colectie si colectia veche are reducere de 50%.
Iulia si al meu mai plange la titi, de fapt a plans cam dintotdeauna, ... dar fara motiv.. asta cu rosu in gat hmmm, ia si verifica-l, stii cum nu?
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Buna seara ! Mada bun de stiut ca e bunlaptele de vaca , am o amica care are o fetita de un an si a vrut sa-i dea laptic de vaca de la parinti ei si a intrebat dr , care a intrebat-o ca de ce, nu-si permite Lp??, ca nu recomanda... a speriat-o, a luat LP si fata il respinge, e o mancacioasa, dar titi e cea mai buna si akuma. Mami fericita de David 12.09.11 |
Clau eu zic ca e bun cel de tara pt iaurt. Laptele praf care inlocuieste pe cel matern e tot de vaca dar e imbogatit cu vitamine, minerale,etc. si cred ca din punctul asta de vedere i l-a ercomandat dr in detrimentul celui de vaca.
iulia_iulia spune:
Stefana sa-l scot la -8 C fara fular ?,dar mma ustura pe mine nasul cand trag aer asa rece.Nici Andrei nu primeste suzeta ,dar oricum nu cred ca are rosu in gat ca si-a revenit in cursul dupa-amiezei .
Nico_A spune:
citat din mesajul lui Simonik21 Nico tu cand ai semnat contratul pt nastere, fetele de la relatii clienti te au insotit si ti au aratat rezerva unde o sa stai si cursul lamaze cand l ai facut? Ink putina rabdare si o sa vezi k va fi bine si minunea ta va veni. Curaj! cu 37+ |
Simonik pe mine m-au dus sus la etajul 5 si mi-au aratat unde va sta bebe si mi-au aratat si o rezerva unde voi sta eu si bebe. Pentru cursul Lamaze m-au sunat de la Arcadia si m-au intrebat daca imi convine data la care m-au programat, dar a fost imediat dupa ce am semnat contractul la vreo 2-3 zile.
Multumesc Ionela pentru sfaturi, chiar ma intrebam unde ai disparut.
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail
LenaC spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia Stefana sa-l scot la -8 C fara fular ?,dar mma ustura pe mine nasul cand trag aer asa rece.Nici Andrei nu primeste suzeta ,dar oricum nu cred ca are rosu in gat ca si-a revenit in cursul dupa-amiezei . |
Iulia, eu am scoso pe Maia si la -10 fara fular. De fapt ea nici nu are fular, dar nici nu avem nevoie.
I-am ridicat in fata paturica si un fular (departe de gurita) ca sa nu intre vantulet si frig in landou si a fost foarte bine.