oligoastenoteratozoospermie 15

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

tano am asteptat un moment de liniste pentru a saluta, ca sa ma vaza toata lumea

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

ANITA75 ai PM

salutari tuturor

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

salutare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

salut

inca nu ne-au trimis spermograma pe mail.au uitatsi data trecuta au facut la fel.o sa sun sa ne-o trimita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

bine ca n-au uitat sa analizeze proba

Mergi la inceput

da,tanoam sunat aseara,dar n-a raspuns nimeni.sun luni dimineata.asa au facut si data trecuta.macar sa vedem si noi tot rezultatul,chiar daca ne-a zis andrologul ca e cam la fel.

Mergi la inceput

tano,o sa ii iau si eu alui meu polen,laptisor de matca,napraznic.am si eu cateva intrebari-
1.polen de care sa cer?crud,praf?cum e?
2.am citit ca napraznicul este mai mult pt imbunatatirea mobilitatii.eu stiam ca este pt imbunatatirea morfologiei,ceea ce ne trebuie noua.i-ar putea face vreun rau?scria ceva si ca e un progesteron natural.sotul meu are hormonii in limite.
3.se face cura cu aceste naturiste?sau ia incontinuu?
4.le gasesc la plafar?as vrea si fagure de miere,dar nu stiu de unde sa iau.

multumesc mult

Mergi la inceput

am primit rez la sperm din 4 mai
volum-2,6 2ml
ph 7,3 7,2-8
concentratia 15 ml
nr total de sperm in proba 39 mil
mobilitate 72%
a plus b 66% 50%
forme normale 12% 15%

al 2 lea nr este intervalul.

asta e ultima sperm.ce ma ingrijoreaza este ca ii scade nr de spermatozoizi.in decembrie am avut 24 mil/ml,in ianuarie 19,5 ,acum 15 mil/ml.desi am facut 3 luni tratament cu spermotrend,carnil,vit E.desi nr total in proba a ramas acelasi-39 mil.asta ce inseamna?

ce parere ai,tano?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

velvet la forme mai trebuie lucrat si la numar, dar sa stii ca stai bine, lucru mare ca sunt vioi

noi din pacate din cauza prostatitei, a carei cauza inca nu o gasim...se pare ca nu e de natura bacteriana, stam rau cu mobilitatea
rapid progresivi sub 20%
30% mobili fiind cu toti :(
si nici la forme nu stam prea grozav

uff...nu stiu si cu naturistele astea...

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

ANI,problema e ca nr tot i-a scazut si nu stiu de ce.sub tratament.m-am gandit ca de la caldura.dar in ianuarie cand ii scazuse deja de la 24 mil la 19,5 mil nu era caldura.bine,facem 4 ore cu masina pana la bucuresti.da acum au fost mai putini.

oricum i-am luat vitamina C Cetebe,ia 2/zi,pt ca mai fumeaza.si cred ca o sa ii iau si polen si multimaca.am citit numai de bine de aceste vitamine.

sotul tau ce tratament urmeaza?ia si citeste despre multimaca,este buna si pt prostata

Mergi la inceput