Prietene la bine si la greu - 155
Raspunsuri - Pagina 8
lili_a spune:
Hei hei ce inflatie de bauturi calde, plusez si eu cu ceva ceai cu rom asa, de 5 o'clock
Lalu felicitari, iti doresc sa fie restul sarcinii usor, sa te poti sa te bucuri linistita!
lumi strada am curatat-o noi si vecinii cu ajutorul unui tractor , la gradi n-am dus-o pe Lila ieri ca nu se putea circula si azi ca mi-am luat eu liber si am zis s-o tin pe linga mine mai ales ca are niste mega muci de o saptamina si nu trec cu nimic. Ce m-as baga si eu in majane sa dorm un pic...
Dozz am vazut ca am fost gind la gind, abia te astept sa citesti cartile alea ca eu iau cam in piept the terrible twos si am nevoie de consiliere
Ancutza uau ce a crescut Sabi si ce progrese a facut, bravo! Lila tot la 10,5 kile a ramas... Felicitari pt vacanta islandeza vinduta
mama omida bine ca ai caldurica, sper sa o tineti tot asa. a multi ani zmaului, sa fie sanatos, sa te iubeasca pe tine si pe copii si sa aveti parte curind de vacanta aceea pe care ti-o doresti! Si trimite barzoiul te rog la Bucuresti ca stiu eu o casa calda care abia il asteapta
gabitza imi pare rau de analizele lui Dragos, multa sanatate!
lyly ce bine imi pare ca ai reusit sa scrii mai mult. Sanatate lui Alex, eu cu mucii m-am obisnuit pt ca sint prezenti literalmente non stop din octombrie incoace
pirelia of sa ne tii la curent ce ce zice dr
floricik sper sa reusiti sa ajungeti la Zburly
dymomo
magda felicitari pt independenta si vaccin!
smara zice la tv ca la voi e cod rosu de ninsori, cum e situatia?
RamoC esti ok?
Gata, ma duc sa rontai ceva ca m-a zapacit licu cu bunatatile ei
dymomo77 spune:
Laura sa iti traiasca Zmaul si sa fiti fericiti!
Eu o cinste nu refuz ca de cand cu alergatul in toate partile am ajuns la 47 de kg asa ca am unde pune...
Lumi Danut e ok, cica si-a mai dat drumul la vorba(asa sustin doamna de la terapie si al meu tata) insa cu mine tot nu vrea deloc sa vorbeasca. Incerc sa imi dau seama de ce. Azi de ex l-a luat al meu tata de la terapie si cand a plecat de acolo a zis La revedere, dupa care l-a luat pe bunicul de mana si l-a intrebat"Mergem?". Cand a intrat in bloc a zis mama si de atunci pauza. Pana luni nu scoate o vorba ci doar lala,dada si altele din gama...
lili_a spune:
Va rog sa ma scuzati pt greselile din mesajul anterior, v-am zis eu ca mi-era foame si am halit niste litere
Mi-am adus aminte sa-i spun gabitzei ca Fast Track Kids se fac la gradinita Bambi unde vroiam eu si many sa inscriem piticii, am auzit de bine de programe dar mai mult pt vacanta, cind nu au copiii program la gradinita. Pt ai nostri mie mi se pare cam devreme... Uite www.bambistepbystep.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=85" target="_blank">aici ceva informatii
Lumi_Richard spune:
Licu, La multi ani domnului sot! Sa fie sanatos,sa te iubeasca si sa fiti fericiti alaturi de puiutii vostri frumosi!
Ia baga si la mine o farfurie plina de dulciuri,ca tare imi mai plac in ultimul timp!
Lili, ma bucur ca ati avut tractor!
Sper sa scape Liluta mica de mucisori cat mai repede...oricum, cred ca tare bine ii mai prinde sa stea acasa cu mami, sa fie dragalita toata ziua!
Dymomo,ma bucur sa aud ca Danut face progrese. Sunt sigura ca va vorbi el si cu tine curand!
Imi pare rau ca ai atata alergatura si stres....
Many, sper ca nu ai luat in serios mesajul meu cu "cobitul",glumeam! Cred ca sunt destul de mare sa stiu ca nu de la "cobit" pot ramane insarcinata
many_bani spune:
Salutare,
Am terminat de gatit si ptr.ca afara este cum este si ma duce cu gandul la sarbatorile de iarna(care vor fi hataaa) am facut mancare traditionala de Craciun. Insa ciugulesc ceva si de la Licu si ii spun sa ii traiasca sotul.
Eu am o mare suparare, am varsat cafea pe laptop, din punctul meu de vedere nu este mare paguba, dar ii mai puneam desene lui Vlad. Imediat dupa accident a mers tastatura, dar mai tarziu ioc. Oare am sansa sa isi revina, stie cineva? Nici macar nu era prea vechi si sotul tocmai a facut ceva investitii in el, antivirus si baterie nou. Inca nu i-am spus, astept pana maine sa vad daca se usuca, poate vrea sa tasteze
W-e placut
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Many, sper ca nu ai luat in serios mesajul meu cu "cobitul",glumeam! Cred ca sunt destul de mare sa stiu ca nu de la "cobit" pot ramane insarcinata My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Andrecluj spune:
Va salut si va pup, nu am timp de nimic, cat sa ii spun la Many ca trebuie sa scoti urgent tastele si sa usuci. Mie asa mi s-a dus laptopu' de tot, nu am stiut sa scot tastele, s-a ars nu stiu ce si nu am mai putut recupera nimic. Iertati-mi absenta, chiar sunt in mega criza de timp, dar mi-e dor de voi
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Va salut si va pup, nu am timp de nimic, cat sa ii spun la Many ca trebuie sa scoti urgent tastele si sa usuci. Mie asa mi s-a dus laptopu' de tot, nu am stiut sa scot tastele, s-a ars nu stiu ce si nu am mai putut recupera nimic. Iertati-mi absenta, chiar sunt in mega criza de timp, dar mi-e dor de voi |
Cum Doamne iarba-ma sa scot tastele? Eu am scot incarcatorul, sa scot tastele trebuie sa-i spun sotului si nu am chef acum de teorie
Lasa laptopul ne, adica multumesc de ajutor, dar hai cand ai timp si mai spune cate ceva de voi. Pup.
floricik spune:
Many, sotul a varsat un pic de cola acu' ceva timp pe laptop si din cauza asta nu merg 2 taste. Pe laptopul ala lucrez eu la munca si asa ma oftic ca nu merge semnul '+' de care am nevoie la calcule. Roaga-l pe sot sa scoata tastele.
Noi suntem in Bucuresti....drumul Buc-Rm Sarat e blocat in nu stiu cate locuri. Chiar imi spunea mama ca vede acolo in oras cum stau masinile in loc de 2 zile....Nu stiu cum fac aia prin Canada, Suedia, Norvegia etc de nu patesc asa ca noi... Eu de nervi si ciuda am facut curat prin casa si acum iar nu am stare.
Licu arunca incoa niste bunataturi ca le infulec eu. La multi ani zmaului, sa fie sanatos.
Andre
Ancutza uauuu Sabina se imbraca singura! Deci nu mai are probleme cu plecatul la gradi, nu? Ps ce-as pleca si io in Islandaaaa
Smaranditza ai terminat de citit cartea lui Ross Campbell ? Am vazut-o si eu pe site la editura Curtea veche si nu stiam daca sa dau comanda. Astept parerea ta.
RamoC ??
smaranditza spune:
Pfii, pe cand am gatat cu cititul din urma mi s-a trezit pisicutza. Revin mai tarziu sa scriu.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta