Prietene la bine si la greu - 155

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Sunt pe repede inainte, ca trebuie sa se trezeasca piticii:

La multi ani fericiti si tot ce iti doresti sa se implineasca, Iarina!

Simina, imi pare rau sa aud de asa dureri. Sper sa le dai de capat in curand si sa va apucati de lucru pt bb2.

monica, felicitari pt flacau!

raluci, eu stiam ca peste 40 de grade mierea isi pierde proprietatile si devine toxica.

ancutzt, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Stii, eu il privesc pe Timi ca pe un bebe mai mare putin. Pentru ca nu vorbeste inca foarte bine, nu vorbeste atat de bine incat sa-mi spuna ce il supara, de ce e manios, nu-mi spune cand e obosit, plictisit, etc.
Si asa cum procedez cu Tedi cand plange (ma intreb de ce: daca ii e foame, e obosita, vrea in brate, ii e cald/frig, o doare ceva, etc) asa ma chinui sa descifrez si comportamentul lui Timi. Mai exact, sa mi-l traduc. Daca incepe cu mofturi si crizute, prima data ma gandesc asa: se simte iubit? (Adica: mi-am exprimat dragostea prin contact vizual cu el - din care el se hraneste afectiv, prin contact fizic - imbratisat, pupaturi, harjoneala, mangaieri, asa cum spuneai si prin acordarea atentiei, intreaga mea atentie, astfel incat sa simta ca e cea mai importanta persoana din lume pt mine.) Daca bifez in minte toate astea si trec testul atunci inseamna ca problema e undeva la el si incerc sa vad de ce se comporta totusi asa. A adunat niste frustrari, isi descarca pur si simplu mania? (ceea ce e foarte sanatos pt psihic, numai ca trebuie invatat si cum sa o faca)

s-a trzit Teodora deja si plange. am fugit. pup

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monica felicitari ptr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Iarina!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de multe bucurii, si sa-ti fie fratiorul sanatos!

Monica,ieehhaa, s-a adeverit si presimtirea mea! Sa fie sanatos baietelul, si sa ai sarcina usoara!

Ancutzica , sper sa treaca repede toanele domnisoarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monica,ieehhaa, s-a adeverit si presimtirea mea! Sa fie sanatos baietelul, si sa ai sarcina usoara!

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mami fericita de Mariuta
si de de 18 saptamani

Mergi la inceput

Raluci asa stiam si eu cu mierea ca la peste 40 grade devine toxica

Mami fericita de Mariuta
si de de 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

simina imi pare rau ca ai suferit atat. chiar daca vei mai avea de asteptat putin pana vine bebe, sunt sigura ca va veni, mai bine rezolva-ti intai problemele ca dupa aia sa nu mai ai bataie de cap.

monica felicitari pt. fecioras. tu ziceai de 2 fete, iaca nu-i asa. dar oricum e bine, sa fie sanatos.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Erau doi reni. ( cei doi reni ai mosului). Unul era numai coaste si celălalt era numai coarne. De aceea, pe unul îl chema Costel si pe celălalt Cornel.

Mami fericita de Mariuta
si de de 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

si eu stiu la fel despre miere, ca la 40 grade devine toxica, acum daca asa a zis pedi, parca as merge pe mana ei, avand in vedere experienta, cred ca am sa-i fac pana la urma ceai de ceapa/ soc si sa-i dau cateva lingurite neindulcit

multumesc de raspunsuri

magda ce bine zici cu crizele, fiecare varsta cu crizele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

monica felicitari pt carucior si sarcina usoara

lalu sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

ancutzt, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Stii, eu il privesc pe Timi ca pe un bebe mai mare putin. Pentru ca nu vorbeste inca foarte bine, nu vorbeste atat de bine incat sa-mi spuna ce il supara, de ce e manios, nu-mi spune cand e obosit, plictisit, etc.
Si asa cum procedez cu Tedi cand plange (ma intreb de ce: daca ii e foame, e obosita, vrea in brate, ii e cald/frig, o doare ceva, etc) asa ma chinui sa descifrez si comportamentul lui Timi. Mai exact, sa mi-l traduc. Daca incepe cu mofturi si crizute, prima data ma gandesc asa: se simte iubit? (Adica: mi-am exprimat dragostea prin contact vizual cu el - din care el se hraneste afectiv, prin contact fizic - imbratisat, pupaturi, harjoneala, mangaieri, asa cum spuneai si prin acordarea atentiei, intreaga mea atentie, astfel incat sa simta ca e cea mai importanta persoana din lume pt mine.) Daca bifez in minte toate astea si trec testul atunci inseamna ca problema e undeva la el si incerc sa vad de ce se comporta totusi asa. A adunat niste frustrari, isi descarca pur si simplu mania? (ceea ce e foarte sanatos pt psihic, numai ca trebuie invatat si cum sa o faca)

s-a trzit Teodora deja si plange. am fugit. pup

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Draguta, stai linistita, nu ma supar eu asa usor chiar ma bucur ca am primit o parere ... si va multumesc la toate care mi-ati raspuns, invat din sfaturile voastre cat pot.

Monica felicitari pt caruciorul albastru
Lumi
La multi ani Iarina!

acum am ajuns si eu de la politie, din pacate cel care mi-a lovit masina a refuzat un constat amiabil si acu' tre' sa-l caute politia si sa vedem cum imi acopar dauna

Mergi la inceput