Prietene la bine si la greu - 155
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
si buna seara!
eu sunt singura acasa, am copilul la soacra si sotul in delegatie, asa ca am avut zi de rasfat
de maine incepe o noua saptamana grea, si pe deasupra geroasa din cate am auzit...
zic si eu cu maaare intarziere sarbatoritilor lunii ianuarie, ca nu cred ca am apucat sa urez pe vreunul
am citit ca Lumi a fost cu Alexa in spital, imi pare rau sa aud, bine ca macar ati avut sansa la conditii bune de "cazare"
Monis, o ora pana la serviciu fac de fel, acum fac 1 ora jumate, din cauza de zapada si schimbat 3 autobuze (s-a gandit RATB_ul sa modificeniste linii de transport )
Gabitza, cum mai este Dragos?
Lili, m-a gandit la voi pe viscolul asta, nasii care stau in Pcom Pantelimon au avut parte de o noapte fara curent si implicit fara apa calda si caldura. Ce mai zice vorbareata de Lila?
Many, sper sa esti hotarata de o noua incercare in martie si sa va si reuseasca, acelasu lucru si pentru Dankutza, si altor amatoare de bb2
Tina, PM back
Ancutza, ce fata mare si descurcareata ai mami,bravo!
Alex face figuri mari la imbracat, nu se pune problema de a se imbraca singur.
Dymo, sper sa va linistiti si voi cat mai repede
Lalu, felicitari pt sarcina!
Raluci, Dana si Licu, ce poze frumoase aveti cu fratiorii
mai aveam ceva de zis, dar nu mai stiu ce, ma duc sa ma usuc la par si poate imi amintesc
pup all
lylyana.ion spune:
mi-am amintit
Ionela, mult succes cu proiectul tau, sunt sigura ca totul va fi bine! sa stii iti urmaresc blogul cu mare interes.
sper ca Mihnea sa nu aiba totusi otita si sa nu-l imbolnaveasca pe Tudor, sa ne tii la curent.
pup
Ramonika spune:
neata
poftiti la cafelute si ceaiuri fierbinti la frigul care e afara, bagam supliment.
floricik ma bucur ca ati ajuns cu bine la zburly
ionela sper sa se insanatoseasca repede Mihnea si sa nu ia si Tudor boala. bafta la cursul ala, chiar nu ai de ce sa-ti faci emotii.
Sandra a reusit sa raceasca, desi nu a iesit prea mult pe afara, decat de la bloc pana la masina si de la masina in supermarket si inapoi. i-a cam curs nasul ieri si cam tuseste. si pe mine ma durea putin gatul azi dimineata
si cica joi si vineri va fi minima de -25 grade.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
shtephy spune:
Neata!
?
Iertati-mi absentele va rog .Timpul asta fuge prea tare ,treburi prin casa am o gramada ,Iustin sta lipit de mine si non stop musai in pat ca sa ma poata calari mai bine . Sa ma duc la gradi dupa Stefi e un mare chin prin zapada si frigul asta .Putem merge doar pe jos ,adica eu sa merg pe jos ,iar Iustin la mine in brate .Asa ca ajung epuizata inapoi acasa .
Am citit tot si v-am raspuns in gand ,nu sunt in stare sa reproduc si in scris acum. Am vazut poze minunate cu bebei mici ,dragi si dulci ,cu fulgusori din ce in ce mai mari si mai frumosi si cu o superba surioara de fulgusor .
Monis ,Lili ,Licu si scuze ca nu am raspuns prompt la apelurile voastre . Chiar nu stiu cum sa fac sa ma organizez mai bine .
Tin sa o felicit pe Lalu pt burtica ,sarcina usoara ,fara peripetii pana la termen !
La multi ani cu mare ,mare intarziere Riana si Pirelia !
Acum fug sa desenam si sa coloram ,sanatate multa tuturor puilor bolnaviori .
gasca .
laurairina13 spune:
Neata si sanatate tuturor piticutilor bolnaviori!
Pt cine e interesat am vazut in oferta la LIdl protectie laterala patuturi copii-99ron, gardut de ala pt scari si alte seturi de device-uri pt siguranta copiilor.
Friiiiggg, friigg
gabitza35 spune:
salutari tuturor si cafele, ceaiuri si mai pe seara si un vin fiert pt cine pofteste....
Dragos e bine la exterior, nu muci, tuse si alte alea...analizele indicau o infectie si trebuie antibiotic. Cum sambata s-a trezit extrem de tarziu pt a merge la montat branula (si apoi la alimentat la 12 ore) am incercat cu antibiotic de adult pisat (pedi a zis)...a mers doar de dimi, spre seara nici macar nu reuseam sa incerc....simtea intentia si urla. Tare ma mir ca nu a venit protectia copilului la usa . Asa ca iar pauza antibiotic.
Astept sa iasa si exudatele si sa vedem care-i treaba
De ieri a inceput sa se frece la urechi, l-am palpat si nu il doare, nici ganglionii nu sunt umflati
Cele care ati experimentat otita la copii, cum s-a manifestat la inceput?
2+
smaranditza spune:
gabitza, ce tare ai fost cu protectia copilului la usa. Eu rad, dar stiu ca nu e de ras...e cumplit sa vezi copilul bolnav si sa nu vrea sa ia medicamentele (sau sa le vomite, ca in cazul nostru ). Multa sanatate lui Dragos!
De otita nu stiu ce sa spun. Parca unul din semne era temperatura ridicata, nu? Pedi nu s-a uitat in urechiusele lui?
floricik, am terminat cartea. Uite un fel de recenzie a ei www.profamilia.ro/revista.asp?id=2004_05_09" target="_blank">aici. Ce am uitat sa mentionez: autorul probabil este crestin, iar la unele capitole foloseste citate din Biblie sau apeleaza la ea ca si norma suprema. Dar mi se pare corect, din moment ce in carte se vorbeste despre iubire, iertare, intelegere, etc.
De-acum...doar sa pot aplica tot ce am citit, ca teoria e usoara, da practica m-omoara.
lyly , unde ai pus poze cu Alexutul tuns?
Ramonik , -25 de grade zici? brrrrrrrrrrrrrrrr
Spor la munci si multa sanatate la mamici si pitici.
Fug si eu la bucatarie.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
monis5 spune:
salutare
eu tot ce am apucat azi sa fac pentru mine a fost sa scriu 3 randuri pe blog, despre ultima experienta in materie de comunicare.
kiss all
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)