Clasa I * 2011 - 2012 * [15]
Raspunsuri - Pagina 16
eveline spune:
Pfuai...asa am patit si noi cu amandoi incisivii de jos, au iesit ceilalti in spate. La primul am mers la stomatolog (un vecin de-al nostru) si i-a dat cu un spray sa-i amorteasca gingia insa a bocit ca nu-i place gustul spray-ului . La al 2-lea, m-am saturat de "circ" si exact cum a zis MINA am apucat (eu cu o batista) dintele si dintr-o singura zmucitura l-am scos si imediat i-am indesat in gura pe locul ramas o compresa sterila si i-am zis sa tina strans. Dr a zis sa impinga constant cu limbuta dintisorii ceilalti ce ies si intr-adevar pana s-au facut mari s-au aliniat frumos chiar daca erau iesiti in spate bine....
Zana Maseluta si povestile mele cum ca eu atunci cand eram mica imi scoteam dintii singura i-au alinat toate ofurile
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Roxana_G spune:
Alaxandra a plans crunt la primii dintisori cazuti, iar la dentist facea si mai mare circ. Pe ultimii si i-a scos singura si venea fericita de la gradi cu ei in servetel.
mina spune:
Nu stiu daca v-am povestit dar la copilu meu n-a functionat Zana Maseluta. Nu era el prea lamurit de ce tre sa ii ia dintele si-i da bani. Ce, banii ii da pe dinte sau pe faptul ca a fost curajos? (deci dilema nr 1: ce finanteaza domne Zana asta?). I-am spus ca ok, lasam si o scrisoare Zanei in care o rugam sa ne lase si banii si dintele. Aha...dar suntem siguri ca o citeste (Dilema nr. 2: o fi analfabeta?) si ca face ce scrie acolo? (dilema nr 3: putem avea incredere in ea?).
Mai avea putin si ii cerea scrisoare de bonitate de la banca lu biata zana...asa ca dintii stau frumos pusi la pastrare de mine si am scapat de-un stres. Isi face rost de bani din alta parte. E mai concret pentru el sa munceasca in bucatarie pentru bani, decat sa-si vanda dintii
Trecand la cele concrete: fratilor, stupid e P mare de mana. Noi l-am invatat altfel. Asta n-arata de nici un fel.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
eveline spune:
Zana noastra Maseluta ia dintisorii astia mici si amarati care au ramas fara casuta (gurita) si-i duce intr-o tara a dintisorilor, unde sunt numai dintrastia ce zburda fericiti forevere ...si ca noi sa nu ne suparam ca-l ia ni-l plateste...
Da, literele mari in ziua de azi sunt de-a dreptu'pur si simplu.......asa imbarligari eu n-am mai vazut. Initial am crezut ca nu mai tin eu minte dar tocmai ce m-am verificat cu abecedarul postat de FLAVIUTA....ce vremuri....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
szivarvany spune:
si la noi vine zana cu spor, cand nu uita :-)))
Giulia a fost la 3 dentisti diferiti si a stat cu stoicism de fiecare data, ea recunoaste ca oricum nu are de ales ... si asa e. Are pana acum cei 2 incisivi centrali de sus si cei 4 incisivi de jos. Maselele sunt sigilate de anul trecut.
Ei ii place sa fabuleze despre Zana, isi imagineaza cum isi face ea acstelul din material de dinti :-)))
In rest, totul ok, asteptam primavara ...
_
manuelacrina spune:
multumesc pentru sfaturi, in seara asta incerc "extractia" ... bbbbrrrr..
Nu se face scoala nici miercuri. pentru joi si vineri doamna ne-a spus ca nu e nimic sigur, sa urmarim stirile.
anda141 spune:
Deci nici maine nu merge la scoala, nu ? Si noua la fel ni s-a spus, sa urmarim stirile.
flaviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Zana noastra Maseluta ia dintisorii astia mici si amarati care au ramas fara casuta (gurita) si-i duce intr-o tara a dintisorilor, unde sunt numai dintrastia ce zburda fericiti forevere ...si ca noi sa nu ne suparam ca-l ia ni-l plateste... Da, literele mari in ziua de azi sunt de-a dreptu'pur si simplu.......asa imbarligari eu n-am mai vazut. Initial am crezut ca nu mai tin eu minte dar tocmai ce m-am verificat cu abecedarul postat de FLAVIUTA....ce vremuri.... mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
Eveline, s-au schimbat si s-au imbarligat literele imediat dupa revolutie, eu am facut clasa intai fara prea multe imbarligari, si-am trecut la astea noi intr-a treia
Eu caut innebunita culegerea de Petrica, aia veche, 1-4 dupa care am invatat noi