Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
nu am reusit decat 3 lingurite sa ii dau, e bun si atat decat deloc. i-am facut o pasta de linte si a mai rontait si un biscuite , mai mult e pe jos decat in stomacelul ei. pt cand se trezeste am sa ii fac niste paste cu branzica la cuptor ca ii plac mult.
de azi dim am inceput sa ii inlocuiesc si eu LP cu LV , dar numai dimineata ii voi da asa. ea mai bea si in cursul zilei cate o cescuta de LV, ba cu un biscuite ori dimineata cu unt si gem.
am sa cumpar si eu fasole mung cand ajung la kaufland. sper sa ii si placa.
Alice_Elena spune:
tot 6 sapt mi'a zis si mie.. dar am ridicat'o asa de vreo 3-4 ori, nu am exagerat. oricum e soacramea lipita de mine non stop asa ca nici nu prea am avut ocazii.
astept sa se deblocheze drumurile sa poata ajunge maicamea la bucuresti si o sa ii zic lui marius sa o trimita pe masa acasa. sper sa reusim 
eu acum astept pediatra, care a zis ca vine la ora 2. problema e ca nu mai stiu daca azi sau maine la ora 2 :))) asa ca o astept
mi'a fost jena sa o sun sa ii spun ca nu imi mai functioneaza neuronul si am uitat de ieri pana azi ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
Alice_Elena spune:
bianca, cum faci pastele la cuptor? pup'o pe aia mica sa se faca bine repede
Mami de
Radu Stefan (27.12.2011)
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena bianca, cum faci pastele la cuptor? pup'o pe aia mica sa se faca bine repede Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |

fierb pastele bine bine si le pun la scurs.
bat 2 oua cu 400 de gr de branza de vaci,pun 2 masuri de zahar brun, un pliculet zahar vanilinat si le amestec bine.
dupa ce s-au scurs pastele pun peste o lingurita de unt si amestecul de branza si invart putin cu o lingura . ung o tava cu unt, pun pastelecu branza si le acopar cu folie de aluminiu ca sa nu se rumeneasca deasupra. le las cam 30-40 de min la 170 de grade
ainotna spune:
Salutare!
Ludmila, mult success cu afacerea!
Crispro
, eu nu-mi fac probleme cu vorbirea lui S, el chiar intelege si face ce-i spun, atunci cand vrea el. Stie o gramada de lucruri doar ca nu le exprima (verbal…asa ca apar confuzii mai mereu). As vrea sa vorbeasca mai repede ca sa stiu de ce se enerveaza cateodata (des). Bogdan a vorbit la 2 ani si 3 luni, pana atunci nu lega doau cuvinte (nimic, nimic, nici o alaturare de cuvinte, iar searat stia max 15 cuvinte) dar cand a vorbit a zis direct “masina nu merge fara benzina” Si in cateva saptamani spunea poezii. Asa ca nu-i bai, asteptam, doar ca mai incerc sa fac exercitii (multumesc, Crissy)ca sa grabesc procesul…
Rubia, bine ca ati ajuns acasa! Asteptam vestile bune!
Pufescu, pana la cati ani nu e buna sfecla pt copii? Bogdan a dezvoltat o pasiune pentru sfecla…
Matusa, pupam pupaciosul 
ainotna spune:
Am iesit si eu cu amandoi la zapada (Bogdan nu a mai plecat azi la gradi, pt ca a stat sotul jumatate de ora sa iasa din nametii din spatele blocului. In plus, iar i-a curs azi noapte sange din nas).Sasha s-a obisnuit cu zapada abia cand eu cu Bogdan eram inghetati de tot. Asa ca a inceput sa urle sa nu intram. Trebuie sa iesim si dupa ce se trezeste...
Alice, a venit pediatra?
michelle1981 spune:
Nici noi nu am iesit azi din casa, erau -10 grade, feels like -17
Bianca adoarme pe la 22-22.15, rar 22.30 si se trezeste in jur de 9 (rar 8 sau 10), cu o trezire pt 100 ml LP pe la 5. Iar la pranz nani in jur de ora 14 pentru 2-3 ore.
Ea nu e innebunita dupa iesitul afara, in schimb daca iesim musai sa o duc la tobogane, e ca un duracel pe scari, se da prin toate, continuu pana plecam acasa![]()
Fetelor, cum se fac semintele astea incoltite, se pun in apa? Scuze dar sunt total pe langa.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+
Alice_Elena spune:
:)) a venit da. I-am si zis ca uitasem cand trebuia sa vina ![]()
Raportam la o luna : 4800 gr, 58 cm si toate bune in rest.
Eu nu imi fac curaj sa ies, e un curent aici intre blocuri...
Mami de
Radu Stefan (27.12.2011)
ainotna spune:
Alice ma bucur ca e bine Raducu. Si la noi e curent intre blocuri, vaj mare, noi am stat mai mult pe bulevard, gaseam din loc in loc portiuni fara vajj. O adevarata aventura.
Acum am primit o sanie cu imprumut
, cand se trezeste S mergem cu saniuta
ilinca79 spune:
Alice, ce urias e Raducu
Bravo mami! Ce-a zis doctorita, ca te intelege ca uiti, ca doar esti lauza?
Nici mie dupa un timp nu mi se mai umpleau sanii cu lapte, de-asta nu intelegeam cand mai povesteau mamici ca le goleau copii un san apoi altul
Eu nu imi dadeam seama cand e plin sau gol 
Pufescu mersi de sugestia cu perseverenta. Aseara am facut o salata de varza rosie si conopida si a mancat conopida cruda. E drept ca nu mult, dar important e ca i-a placut. Ai mare dreptate ca noi suntem exemplu pentru copii in privinta alimentatiei. Eu de ex. nu mananc radacinoase crude, de-asta morcov i-am dat doar cand curatam pt. supe si se nimerea prin preajma. O sa incerc sa-i dau regulat si poate accepta pana la urma 
Bumblebee ce ma bucur ca n-a mai facut febra mare Vichisor. Or fi totusi homeopatele "de vina" Of, ce noapte ai avut, poate isi fac efectul si "calmantele" in curand. Eu azi noapte am fost privilegiata, m-am culcat la 10 ca imi era rau de oboseala si toata noaptea, de "n" ori adica, s-a dus tati la pitic
M-am trezit de cate ori mieuna, da' macar nu m-am ridicat din pat.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)