Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

vroiam sa ma plang de caposul meu care daca i se pune pata pe ceva face urat daca nu i se face pe plac... a vrut sa faca baie cu mine, dar sunt la ciclu si am facut baie separat... si tot imi arata sa ma dezbrac si sa ma urc cu el in cada... si-i tot ziceam ca am facut baie ca face doar el singur... nu vroia sa inteleaga... si l-am scos repede de-acolo... urlat ca la balamuc si tot tragea de halatul meu sa ma dezbrac... si nu-mi dadea voie sa-l imbrac...

si ma gandesc ca deja e prea mare pt facut baie cu ma-sa... ce parere aveti?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bobi are febra de dimineatza si respira ciudat..
Of..

Cdespre care Alexandra sarbatorita azi e vorba?
Ca nu mi-a picat fisa..

Decenuela..zapacita ca de obicei ..a botezar multe fete de-- lungul timpului..:)))

Haircut, m-am uitat si eu putin pe saitul ala. momentan sunt in cautare de puzzeluri..toata ziua numai asta face: puzzle. E primul lucru pe care-l cere dimineatza si cu el se duce la gradinita si cu el se culca

Ruxita, da..cred ca e cam mare deacu sa mai faci baie cu el..se dezvata greu dup aia.zile crete am avut si eu ieri dupa amiaza si azi!

Multumim pt aprecieri la adresa micutei cantarete!

Nu mai stiu..astept sa se faca ora 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vroiam sa ma plang de caposul meu care daca i se pune pata pe ceva face urat daca nu i se face pe plac... a vrut sa faca baie cu mine, dar sunt la ciclu si am facut baie separat... si tot imi arata sa ma dezbrac si sa ma urc cu el in cada... si-i tot ziceam ca am facut baie ca face doar el singur... nu vroia sa inteleaga... si l-am scos repede de-acolo... urlat ca la balamuc si tot tragea de halatul meu sa ma dezbrac... si nu-mi dadea voie sa-l imbrac...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Si eu fac baie cu Sebi; eu stau si ma relaxez, el se balaceste in voie M-am gandit si eu ca poate ar trebui sa nu mai facem impreuna baie, dar deocamdata mergem asa, oricum, nu este o regula la noi, facem cand se nimereste... Dar de spalat musai sa-l spal eu, daca-l spala ta-su urla ca toate cele, nici o sansa

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ahhhh,uitam faza cea mai importanta:Lara are deja 2 nopti de dormit singura in patutul ei de copil mare cu aparatoare,si a si adormit acolo,adica nu am mutat-o eu

Sunt asa multumita de treaba asta,sper sa mearga in continuare asa...O pun in pat,ii dau sticla de lapte,plec,ea bea,mai sta putin,apoi ma striga,mai stau langa ea un pic si adoarmeSa ne tineti pumnii!

Lara

Felicitari pentru dormitul in pat mare! I-am luat si noi lui Sebi alaltaieri si doarme fara probleme... De fapt, a fost in culmea fericirii cand l-a vazut, ca are mai mult loc de sarit

Si mai am un motiv de bucurie: azi noapte s-a trezit la 3 jumate sa ceara la olita, iar dimineata cand ne-am trezit de tot (pe la 9 jumate) avea pampersul uscat Sa vedem ce-o sa fie in noaptea asta, daca repeta isprava...

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ruxita, cred ca de la varsta asta a lor incepe sa se formexe complexul oedipian(daca am retinut bine ca asa ii spune); adica isi formeaza manifestele de atasament fata de parintele de sex opus(in general ) ; e o perioada dificila , care trebuie tratata mai cu grija, parca tine pana pe 4 anisori(daca imi aduc bine aminte) ; era altceva daca era fetita, mai usor e cu mama-fiica, mama fiu e un pic mai dificil, va interveni gelozia fata de tata si cum se manifesta sotul fata de sotie si va vrea si el acelasi lucru....

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Si-nca una si ma duc: ce le dati pufilor pt tuse? Ne-am pricopsit si noi de doua zile cu o nesuferita de raceala, cu febra, muci si tuse (cred ca e a doua oara cand face febra la o raceala), dar tusea e sacaietoare rau, ca nu-l lasa noaptea sa doarma...

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Bravo Lara! Tinem pumnii sa-ti pastrezi obiceiul bun.

Ana, imi pare rau ca nu-ti mananca puiul. La A am vazut ca manca mai bine cand ii dadeam Calciu (http://www.farmaciastejara.ro/osteocare-lichid-200ml-p-718.html) sau cand ii mai dadeam Omega 3 pt copii (http://www.farmaciastejara.ro/doppelherz-aktiv-omega3-vitamina-adec-pentru-copii-p-2901.html). Sa stii ca nici Alex nu a luat decat 2 kg intr-un an.

Haircut, de aprecieri.

Ruxita, si eu fac ocazional baie cu el, de cele mai multe ori il spal de pe margine. Ce-i drept si eu ma intrebam cam care ar fi varsta la care constientizeaza nuditatea, ca sa zic asa si de la care are amintiri, ca nu as vrea sa traumatizez cupilu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

sunt in recuperari...

Alexa sorry de busitura lui Dragos.

Ruxita sanatate multa ...si bine ai venit in clubul muncitoresc. Si la noi e agitatie mare dimineata pana mananca Mara cu o mie si una de rugaminti, pana o imbrac, pana ma machiez/imbrac si eu... mereu iesim in intarziere. Chiar ma intrebam cum o fi la toamna cu 2 gradinari mici? Da chiar, Larisel ce o mai face?

Lorex super Bobitza! Nu stiu, fa cumva si prinde-o 'in action' ca abia astept sa o vad.. Acum citesc ca e bolnavioara. Multa sanatate !

Atlantique marfa tortul lui Alex. Ce bine ca aveti asa ceva in zona. Noi dam fuga la capitala pt torturi deosebite...

Haircut la mine nu merge link-ul.

Loredana felicitari pt trecerea la "patul de copil mare". Tinem pumnii in continuare. Stiu ca iti faceai griji mai demult pt ca dormea doar cu voi. Bravo si pt ca s-au jucat frumos copiii, fara paruieli.. cred ca s-a lasat impresionat prietenul de noua coafura a Larei si n-a vrut sa i-o strice.

mai duc sa mai citesc...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Atlantique...superb tortul lui Alex, si felicitari pentru bilant! Sa aveti distractie frumoasa si timp bun la munte!

Sorina, mami de Diana si Iris

Sorina de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Eu n-am facut nicidata baie cu copiii. Am mari retineri in privinta asta deci nu stiu ce sfat sa-ti dau...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput