Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

lorex, ai un copil fenomenal, precoce rau! pe langa voi noi suntem niste maimutze care doar scot niste sunete incoerente... tarzan... and jane... pe care o pupam!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ruxita nasoala dimineatza...

cu vorbitul noi stam destul de ciudat...vocabularul este format din 30 de cuvinte cred...dar de vreo 2 saptamani face propozitii...de genul..nu ma eee apte(nu mai e lapte), unde eeee apte(unde e lapte) si ridica interogativ asa din manute si din umeri....eu una credeam ca mai intai se dezvolta un vocabular cat de cat si apoi incepe legarea cuvintelor in fraze....

am ajuns la servici...nu a mai ajuns inca nimeni...afara ninge si e o flescaiala pe jos...deloc nu imi place...Dragos cand a dat cu nasu de zapada azi s-a bosumflat..nu ii place...e fiul lui ma-sa clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori Yannis !
Sa cresti mare,sanatos si mereu sa fii fericit

Alexutzza frumos speech , care ni le-ai oferit ti le oferim si noi pt ca ne esti alaturi

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Atlantique ce tort frumos a avut Alexandru

Alexa imi pare rau de cazatura lui Dragos si de noaptea avuta , sper ca sa ai o zi linistita astazi

Trebuie sa imi fac cafeaua

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Buna!

Hai sa va arat tortul lui Alex sa ne laudam putin http://luminish-s-cakes.blogspot.com/ si sa va zic ce am patit ieri.

blogera si autoarea tortului esti tu??? Foarte dragut... dar daca spui ca a fost si gustos...

Nuuuuu, eu fac ceva mai simplu. Tortul este facut de o dna al carei blog l-am gasit intamplator acum 3 saptamani.
A fost super gustos, mai ales cel cu iaurt.

eu tot ma uitam la emisiunea aia de pe travel and living concursul cofetarilor... tortul tau m-a dus cu gandul acolo, or asta inseamna liga profesionistilor...

chiar tu l-ai facut???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

editez ca am scris unde nu trebuie:

Nuuuuu, eu fac ceva mai simplu. Tortul este facut de o dna al carei blog l-am gasit intamplator acum 3 saptamani.
A fost super gustos, mai ales cel cu iaurt.

Si l-ai adus de la Braila? Frumoase, dar dna este din Braila

Mergi la inceput

Citat:

uite Tomaca

http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=chamomilla asta este ce i-am dat eu, de la Plant extrakt.

http://www.leacuri.net/farmacii_homeopate.htm uite si lista cu farm cu remedii homeopate

Merci, le-am memorat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI YANNIS !

Cel mai destept si frumos greco-roman care a ales sa vorbeasca engleza .

Sa fii sanatos si voios toata viata!
Si sa ai grija de mami despre care colegii tai vor spune ca este sora ta.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

Sa cresti mare si sanatoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mire, Lorex, Atlantique va multumesc mult, mult, mult de felicitari!!! Si va urez ce-mi urez si mie: Noapte Buna si Somn Usor!

Mire...nu-s eu destul de nostalgica in seara asta? Mai tre' sa amintesti si tu cum au trecut 2 ani Mai si ninge...imi amintesc ca ningea intruna in zilele cat am stat in spital dupa ce am nascut, ma uitam pe geam si ningea frumos cu fulgi mari...si primele zile cum il scoteam in zapada offff ce vremuri!

Mamica de copil neastamparat Yannis

Sa-ti traiasca feciorul Alex! Si eu dupa ce l-am adormit aseara, ma uitam ce frumos ninge si ma gandeam si eu cum ningea dupa ce l-am nascut si cum ascultam muzica linistita atunci cand il adormeam (ca si aseara, asteptam sa se termine CD-ul).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Hop si eu la ceas de seara cum s-ar spune... de maine intru serios in paine ca prea am tras chiulu'. Am scula nou nouta, sper s-o stapanesc sanatoasa (multumim pt urari cu ocazia asta), adica macar la medicamente sa facem economie ...la cat am dat pe laptop...

Nu mai zic nimic la ora asta ca sunt rupta, recuperez maine.

Va pup. Sa aveti o noapte linistita.

Mamica fericita de Mara si de David

Sa-l stapanesti sanatoasa. Sotul m-a informat aseara ca avem si noi unul nou, ca cel vechi abia se misca.

Mergi la inceput