Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 4
lorex spune:
Tomaca, cam tragi chiulul in ultimul timp pe aici (cine vorbeste
)
Pup apasat buturelul vorbaret si lipicios ca un timbru :))
Mi-e tare dor de el!!
Chiar ca imi stric ochii cu tel asta. acu m-am uitat la ceas si vad dublu.
A, azi am dus-o pe bobi echipata pt ziua unirii, i-am pus tricolor la brau!
Apoi am plecat la scoala.Aveam impresia ca o sa fie examen tip interviu si cand am intrat deja se dictau subiectele iar eu nu aveam nici pix nici hartie. Dar m-am descurcat ca am ochi albastri si nu rezista nimeni
. glumesc. am stiut ce sa scriu probabil ca m-au ajutat urarile voastre [:-*].
...oare ce mai era de zis?...
V-am spus ca bobitza il spune pe R?
alexutzzza spune:
Repede si ne-recuperata, sau recuperata pe diagonala!
LMA Yannis mini (care nu mai e mini)!!!
LMA Alexandru cel mai nou puf al odiseei!!!
Dece - multumim de primele urari 

Nyny sa stapanesti sanatoasa laptopul
Tomaca - si Yannis la fel, a inceput sa repete stalcit si timid tot ce apuca sau ce-i place cand ii place la nimereala.
Multumesc fetelor pentru urarile de job! E ok, atmosfera friendly, sefii deocamdata buni, incurajatori si sharing, incet incet ma interez eu, imi place dar e obositor si mai am si dentist pe cap ca m-am apucat sa ma duc "acuma cat nu lucrez" asa am zis eu dar uite ca se intind vizitlele si se tin lant din cauza unei masele, e Yannis de dus/luat de la gradi, e tati in Grecia la trainig si eu sunt singura cu toate pe cap...ma mai ajuta ai mei, il mai iau ei pe Yannis cand merg io la dentist...

azi l-am luat eu si spre rusinea mea era ultimul copil ramas in gradinita 

le-am zis directoarelor ca nu l-am uitat, doar ca traficul...serviciul, offf sper sa nu se mai repete. Dar directoarele care erau cu el si se jucau de zor au mai stat 20 de minute si dupa ce am venit eu cu mine de barfa ca Yannis nu vroia sa plece pana nu si-a terminat Lego-ul 

)
Sunt obosita si necoerenta...fug sa mai recuperez un pic
lorex spune:
A, Ruxita!
Si eu ma simt vinovata cand plec de langa bobitza..nush de ce ca doar nu am facut-o singura. Incerc sa-mi tot spun ca are si tata si ca trebuie si el sa stea cu ea..dar..probabil ca si cei cu care ramane ea ma fac sa ma simt asa prin atitudinea de tip: vai cat ai stat! Sau "iar ai treaba?"
lorex spune:
A, Ruxita!
Si eu ma simt vinovata cand plec de langa bobitza..nush de ce ca doar nu am facut-o singura. Incerc sa-mi tot spun ca are si tata si ca trebuie si el sa stea cu ea..dar..probabil ca si cei cu care ramane ea ma fac sa ma simt asa prin atitudinea de tip: vai cat ai stat! Sau "iar ai treaba?"
alexutzzza spune:

Dam party virtual de 2 ani!
Inainte sa va tratez cu bunatati vreau sa va multumesc (ca la Oscaruri 
) din suflet pentru ca sunteti un grup unit si pentru ca mi-ati fost mereu alaturi inca de cand eram gravi si pentru ca am invatat multe de la voi si pentru ca v-ati bucurat si intristat cu mine in toti anii astia! Sunteti minunate! 

Va pup pe toate!
Si va poftesc la gyros si souvlaky la discretie!!! De pui, de porc, de care vreti voi! O mare salata greceasca cu rosii bune si gustoase, castraveti adevarat aromati si feta!!!
Si un tort cu mousse de ciocolata si cirese amare ca intotdeauna!
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Repede si ne-recuperata, sau recuperata pe diagonala! Sunt obosita si necoerenta...fug sa mai recuperez un pic Mamica de copil neastamparat Yannis |
Stai asa... unde fugi? Stai sa-ti uram mai intai:

LA MULTI ANI pt YANNIS !!!

Sa fie sanatos, sa aiba o viata lunga si frumoasa si sa va bucurati de el !

Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dam party virtual de 2 ani! Inainte sa va tratez cu bunatati vreau sa va multumesc (ca la Oscaruri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup pe toate!Si va poftesc la gyros si souvlaky la discretie!!! De pui, de porc, de care vreti voi! O mare salata greceasca cu rosii bune si gustoase, castraveti adevarat aromati si feta!!! Si un tort cu mousse de ciocolata si cirese amare ca intotdeauna! ![]() Mamica de copil neastamparat Yannis |
mmmmm .... yammmmii

am venit dupa miros..multumim

Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
Dece - sorry de masina 
offf masinile astea! tablele astea cat sunt de bune si utile si in cate belele ne baga !!! Daaaaaar!!!! Cred ca daca vinzi jucariile poti achita lejer masina la cate aud ca aveti
!
Haircut multumim de urari si bafta si tie la job! Cu cine sta fetita noastra finuta?
Ruxita la noi la gradi e la fel ca la tine...dar avand in vedere ca Yannis mananca tot si uneori la gustari papa si supliment si apoi ii mai dau si eu cina acasa, ma declar super multumita, el numai acasa nu mananca never atata! Uite exemplu de meniuri de la noi: http://www.kidtime.ro/Gradinita_KIDTIME/Media/meniu%202-4.jpg si http://www.kidtime.ro/Gradinita_KIDTIME/Media/meniu%201-3.jpg
Lorex wow! ce mic geniu cantaret ai tu acolo!
pupam Bobitza! (a se intelege ca noi crapam de invidie, da!?!
)
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
mmmmm .... yammmmii ![]() ![]() am venit dupa miros..multumim ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Mmmmmmm asa departe miroase?
Multumim frumos de urari
miremia spune:

La multi ani Yannis,
cel mai frumos pui de grec!
Sa fii mereu sanatos, norocos si iubit de fete!

Mara iti trimite pupici speciali si abia asteapta sa te sarbatoreasca.
Alex te pupam si iti multumim de cinste, esti o mamica deosebita! Si uite cum au trecut 2 ani.....

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)

de copil neastamparat
Yannis