Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui atlantique
Ok, tu poti sa imi spui Antiq sau Titaniq, dar trebuie sa ii dai lui Dece drept de autor Cred ca Alex a adormit...si eu ma gandisem sa o las sa o ureze prima pe Mara. |
Munceam, munceam
Nu mi-am propus sa fiu prima ci printre primii

.
miremia spune:
Nyny, Atlantique, Alex, Simply va multumesc din suflet!!! 

Simply
stii ca e reciproc!
Alex 

Mesajul tau este printre cele mai frumoase lucruri care mi-au fost scrise vreodata! Iti multumesc mult, m-a impresionat, mi-a amintit de toata odiseea noastra, de plimbarile prin parc cand pufii dormeau linistiti in carucioare, de toate
si
-ul de pe banca. Ma bucur mult ca ne sunteti prieteni si sper sa ramana asa si peste ani...multi ani.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Vaiii Alexutza, ce frumos vorbeste Yannis

. Foarte foarte emotionant mesajul.
Abia astept sa vad ce are Luca de spus
.
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Alexutzza eu una am ramas speechless la mesajul de la Yannis pt Mara ![]() ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Simply, Atlantique si mie-mi vine uneori sa plang cand ma gandesc cum am crescut cu toatele impreuna, nu neaparat cu Mara-Mirela, doar ca s-a intamplat cu ele sa ma vad mai des, si ma bucur! Mesajul a fost pentru ca intr-adevar apreciez f mult momentele pe care le-am petrecut si pe care le petrecem impreuna si acum sunt un pic nostalgica ca deh servici, distanta, nu prea ne mai vedem asa usor.
atlantique spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Munceam, munceam Nu mi-am propus sa fiu prima ci printre primii ![]() ![]() .Mamica de copil neastamparat Yannis |
Tocmai l-am propus mesajul lunii

Ai scris foarte frumos

alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Nyny, Atlantique, Alex, Simply va multumesc din suflet!!! ![]() ![]() ![]() Simply stii ca e reciproc!Alex ![]() ![]() ![]() Mesajul tau este printre cele mai frumoase lucruri care mi-au fost scrise vreodata! Iti multumesc mult, m-a impresionat, mi-a amintit de toata odiseea noastra, de plimbarile prin parc cand pufii dormeau linistiti in carucioare, de toate si -ul de pe banca. Ma bucur mult ca ne sunteti prieteni si sper sa ramana asa si peste ani...multi ani.![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ce face sarbatorita?
A primit ceva?
Ce primeste?
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui atlantique
Tocmai l-am propus mesajul lunii ![]() ![]() Ai scris foarte frumos ![]() |
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ce face sarbatorita? A primit ceva? Ce primeste? Mamica de copil neastamparat Yannis |
Sarbatorita
si se uita la Mickey. (Azi e prima noapte cand o sa doarma la 1 m deparatre de mine, peste o saptamana spunem bye bye tzitzi, peste vreo 2 luni merge la gradi si in nu peste mult timp vine Yannis sa o ia la disco.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Am sa fac un nou capitol:) sa o sarbatorim si acolo pe Mara
Simply,mami de fetita frumusica

de copil neastamparat
Yannis