Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 17
ale1212xa spune:
am ajuns in bucatarie si mi-am dat seama ca am spalat vasele cand am venit de la servici acasa....asa ca am profitat si m-am aruncat in cada...nu am mai prins de mult timp sa fac baie la ora asa devreme![]()
si ca tot vorbeati de facut baie cu picii...noi am mai avut tentative...si eu sii tac-su dar mai mult il incomodam...el vroia sa mearga de la un cap la altu, sa arunce jucariile...asa ca acum noi privim de pe margine...![]()
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita ca m-am si "certat" pe tema asta cu seful meu care are metode mai autoritare de educatie... ei isi pedepsesc copiii spunandu-le sa plece in camera lor si daca urla n-au decat!... eu n-as putea... nici macar sa-l pun la colt si ar fi mult peste limitele suportabilitatii sa-i dau ignore o juma de ora... am hotarat ca cea mai buna metoda e cu duhul blandetii... |
Bravo daca reusesti intotdeauna sa rezolvi doar cu 'duhul blandetii'. Chiar ma intrebam zilele trecute cand spuneai ca ai paruit-o pe Ela daca vorbesti serios sau doar te-ai exprimat la modul figurat.

Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
Nimeni la schimbul 3? mi-am adormit copii si ma gandesc sa schimb titlul capitolului ![]()
Simply,mami de fetita frumusica
nyny spune:
| citat din mesajul lui simplicity Nimeni la schimbul 3? mi-am adormit copii si ma gandesc sa schimb titlul capitolului Simply,mami de fetita frumusica |
nyny spune:
Mire
sa stapaneasca sanatoasa Marutza patul cel nou si la cat mai multe nopti linistite dormite in el (pe cat posibil nu tati
)
Dece felicitari pt diplomatie!
Alexutza Sanatate multa lui Yannis
, ma bucur ca e deja mai bine. Priveste partea buna a lucrurilor... macar ca esti blocata la domiciliu si nu in alta parte, departe de copil.
... ca ce vad la tv ma ingrozeste.
BF
bine ca ai ajuns cu bine acasa la Dani. Si sotul meu a scapat la mustata de inzapezire...a facut vreo 3 ore aseara pe autostrada venind de la Buc, exact inainte sa o inchida de tot.
Alexa
sa aveti o noapte linistita.
Atlantique
bravo pt rezultatele bune la analize. Ce bine ca te-ai gandit sa le repeti. Sunteti curajosi sa plecati pe o vreme ca asta la munte. La voi nu sunt nameti? Poate reusiti sa mutati rezervarea in alt weekend.
Simply
cum ati petrecut azi?
simplicity spune:
Nyny multumim de intrebare
, chiar acum vroiam sa scriu ce am facut noi astazi
(dar mai intai am strans de prin casa dupa Ariana
) .
Am fost toti 3 sa vedem o gradinita montessori, care ne-a placut mult, am stat aproape o ora, Ariana desi timida si cu noi de manuta a inceput sa se joace cu ceva puzzle, apoi nu mai vroia sa plece , vroia sa vada cum se joaca copii cu nisip; mi-a placut reactia ei; desi mergem de cand era mica micuta la centru & co de abia de cateva saptamani cere la ei . Apoi am fost sa ne facem de cap la Macdonald's , asa ca a servit cartofiori prajiti si fish fingers(miezul) ; am stat chiar langa un acvariu si mereu spunea "mami fish, mamiii fish" :)) .Dupa care am fost la un loc de joaca si a fost super incantata, fata de data trecuta cand era numai cu noi acum s-a perindat si singura.
Cand am ajuns acasa au inceput micile frichineli
, era obosita,nedormita si parca cu greu o multumeai. Dar am facut ceva care cred eu ca i-a placut mult 
miremia spune:
Simply ati avut o zi tare frumoasa, sigur i-a placut Arianei.

Eu acum am terminat de strans de prin casa, Mara face baie, a dormit azi foarte tarziu....nu vreau sa ma gandesc la ce ora o sa mai adoarma. 
Nyny cum e cu noul laptop? ![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Simply ati avut o zi tare frumoasa, sigur i-a placut Arianei. ![]() ![]() ![]() Eu acum am terminat de strans de prin casa, Mara face baie, a dormit azi foarte tarziu....nu vreau sa ma gandesc la ce ora o sa mai adoarma. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sigur vrea sa prinda ora 12 ca sa ii spuneti <La multi ani ! > si eu astept sa se faca 00.00
nyny spune:
| citat din mesajul lui simplicity Nyny multumim de intrebare , chiar acum vroiam sa scriu ce am facut noi astazi Am fost toti 3 sa vedem o gradinita montessori, care ne-a placut mult, am stat aproape o ora, Ariana desi timida si cu noi de manuta a inceput sa se joace cu ceva puzzle, apoi nu mai vroia sa plece , vroia sa vada cum se joaca copii cu nisip; mi-a placut reactia ei; desi mergem de cand era mica micuta la centru & co de abia de cateva saptamani cere la ei . Apoi am fost sa ne facem de cap la Macdonald's , asa ca a servit cartofiori prajiti si fish fingers(miezul) ; am stat chiar langa un acvariu si mereu spunea "mami fish, mamiii fish" :)) .Dupa care am fost la un loc de joaca si a fost super incantata, fata de data trecuta cand era numai cu noi acum s-a perindat si singura. Cand am ajuns acasa au inceput micile frichineli ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Frumoasa zi
. Nici nu avea cum sa nu se simta bine Ariana cu mami si tati care o iubesc mult alaturi.

nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Eu acum am terminat de strans de prin casa, Mara face baie, a dormit azi foarte tarziu....nu vreau sa ma gandesc la ce ora o sa mai adoarma. ![]() |
Mai conteaza la ce ora adoarme in noaptea asta?
Nyny cum e cu noul laptop? |
Pai nu se vede