Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

La Multi Ani Ariana, Tudor si Amaris. Sa fiti sanatoasi si fericiti, norocosi si cu o viata usoara!

Sarbatorire placuta, torturi gustoase si un an fara boli, integrare usoara la gradi si multa dragoste.

Imi cer scuze ca ieri nu am ajuns sa urez La Multi Ani lui Yannis (i-am zis azi pe FB) si Alexandrei de lia.
Dar ieri am avut peripetii pe drumul de intoarcere, aterizare nasoala de tot, sunt bucuroasa ca am ajuns acasa, chiar daca sunt acum blocata in casa.

Al meu sot nu a mai putut ajunge azi noapte acasa, ca s-a blocat drumul cu un camion rasturnat, asa ca dupa ce a stat vreo 2 ore in coloana, s-a dus la nasul sa doarma, in Buc.
Azi de dimineata s-a dus la serviciu, poate reuseste sa ajunga diseara acasa.
Am o zapada in curte!! mama,mama, cum a viscolit-o....zici ca sunt dune.

Mergi la inceput

Si sa incerc sa vad ce imi amintesc:
- baie impreuna - am facut f rar, ocazional, dar nu vad de ce nu as face. Pastrez chilotii pe mine anyway. E fun in apa.
- memoria aia de se pastreaza pe viata incepe de pe la 2.5 ani. Desi unii copii, mai activi, mai precoci, pot sa inceapa sa retina si mai devreme.
- oedip - hm...cred ca e prea devreme de oedip. Da, exista o legatura mai stransa cu mama, si pt fete si pt baieti, si da, exista si complexul oedipian, dar...nu stiu ce sa zic. Cred ca si prea multa psihologie si filozofie dauneaza
- bona/bataie - Dece, hell no! De fata cu tine?!....cum maica sa iti loveasca copilul de fata cu tine? Si o mai si platesti pt asta?
Am citit si raspunsul tau, ca deja i-ai zis, bravo tie. Nu e normal sa loveasca. Daca parintele decide sa aplice o corectie fizica, e decizia parintelui, dar in nici un caz o persoana straina.
- homeopatie - nu stiu de ce, dar eu aveam impresia ca toate aveti bilute homeopate prin casa.Si acum vad linkuri cu farmacii. Eu ma aprovizionez de la farmacia FarmaTop - e langa semaforul de pe Decebal intersectie cu Dristor. La parterul unui bloc. Am dezvoltat si un fel de relatie si cu proprietarii farmaciei, adica doctorul ii face injectii homeopate maica-mii. E vorba de un doctor cu specialitatea chirurgie cardio-vasculara cu specialitate in homeopatie.

Poate ma apuc si eu sa fac ceva pe ziua de azi, ca Dani a plecat sus la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

BF off, bine ca aia ajuns acasa. M-am gandit ieri la tine, am ajuns in aeroport si am vazut ca avionul de Belgrad ajunsese cu 2 ore intarziere.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

BF off, bine ca aia ajuns acasa. M-am gandit ieri la tine, am ajuns in aeroport si am vazut ca avionul de Belgrad ajunsese cu 2 ore intarziere.

_

Au fost mai mult de 2 ore.
De fapt am plecat de la hotel la ora 8 dimineata ora lor (adica 9 la noi)si am ajuns acasa la 5 dupa-amiaza, intre timp avand un zbor de 1ora si 10 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna tuturor,

Azi avem petrecere mare. Multi pufuleti sarbatoriti si noi printre ei. Tudoru (mai nou Titu) face azi 2 anisori (nani). Sa-mi traiasca baiatul mare su sanatos, sa aiba o viata frumoasa asa cum si-o doreste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

Au fost mai mult de 2 ore.
De fapt am plecat de la hotel la ora 8 dimineata ora lor (adica 9 la noi)si am ajuns acasa la 5 dupa-amiaza, intre timp avand un zbor de 1ora si 10 minute.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Poate nu era acelasi zbor, asta trebuia sa aterizeze cred pe la 12-1 si aparea pe tabela cu 1 ora 55 intarziere. Oricum...bine ca ai ajuns, am inteles ca se aterizeaza pe aeroportul din Cta acum.

_

Mergi la inceput

Si odata cu el se sarbatoresc si pufuletii lui de cruce

Ariana (Simply )
Amaris (Gratiana )
Andrei (Dulci )

Multe sarutari si un brat de flori din partea noastra, voua si mamicilor voastre, poate vom reusi sa ne intalnim odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

La Multi Ani Ariana, Tudor si Amaris. Sa fiti sanatoasi si fericiti, norocosi si cu o viata usoara!

Sarbatorire placuta, torturi gustoase si un an fara boli, integrare usoara la gradi si multa dragoste.

Imi cer scuze ca ieri nu am ajuns sa urez La Multi Ani lui Yannis (i-am zis azi pe FB) si Alexandrei de lia.
Dar ieri am avut peripetii pe drumul de intoarcere, aterizare nasoala de tot, sunt bucuroasa ca am ajuns acasa, chiar daca sunt acum blocata in casa.

Al meu sot nu a mai putut ajunge azi noapte acasa, ca s-a blocat drumul cu un camion rasturnat, asa ca dupa ce a stat vreo 2 ore in coloana, s-a dus la nasul sa doarma, in Buc.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

sunt colega de suferinta cu tine!nu am cum sa ies din casa, nu e curatara strada, ba mai rau! e blocata/ inchisa de politie, deci nu ma pot baza nici ca se aventureaza Jeepurile si mai fac drum....
Si Yannis cu febra muci si tuse pe deasupra!

Mergi la inceput

Multumiri de urarai Mire, simply, nyny, alexutzza, titanique, alicredo, loredana, evyme, dece, dastefa, ruxi, BF, lorex si celor pe care poate le-am omis

Sper sa reusim sa petrecem astazi timp si cu copilul nu doar pe drum. Am luat ieri un tort de proba pentru astazi si l-am cam stricat in masina in momentele de derapaje in drum spre casa.
Ca ieri am ajuns cam pe la 9 si jumatate acasa, dupa multe peripetii ca am fost sa dam comanda de tort pt Tudor si am schimbat ruta. Am ajuns pana la urma acasa, dar avem in plan si dormitul pe la vecini (cum spunea Alexutzza).

Asa ca va rog sa serviti macar virtual o cafea de pranz asortata pentru vreme, adica un irish coffe, impreuna cu un diplomat de casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

sunt colega de suferinta cu tine!nu am cum sa ies din casa, nu e curatara strada, ba mai rau! e blocata/ inchisa de politie, deci nu ma pot baza nici ca se aventureaza Jeepurile si mai fac drum....
Si Yannis cu febra muci si tuse pe deasupra!

Mamica de copil neastamparat Yannis

Aoleu, dar cand s-a pricopsit?

Mergi la inceput