Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce as vrea sa fac (dar n-o sa fac, probabil...):
- litere (n-o sa fac pentru ca nu vad cum as putea sa traiesc din asta mai grozav decit o fac acum...dar as face-o de dragul facultatii in sine)
- facultatea de moase
- scoala de asistente medicale (pe astea nu le fac ca-s de citiva ani de zile si ar trebui facute pe bani, ori eu la ora asta nu cistig nici cit sa imi asigur transportul dus-intors de la serviciu)

La modul absolut, as vrea sa ma ocup de o Politia Animalelor (pe principiul RSPCA dar cu mai putine eutanasii :)))), mi-arfi placut cred si psihologia (dar mai mult pentru piticii mei de pe creier cred).
Medicina nu mai vreau, mi s-au cam spulberat miturile legate de asta.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

pisigri,

bine ai revenit din spital :).

Legat de mlm, noi am scris aici despre cei care intra in afacere PENTRU mlm, si practica modul de viata si gandire mlm. Fetele de care zici tu sunt departe de notiunea mlm, ele intr-adevar doar vand niste produse si atat. Chiar si eu iau un ruj pe care DOAR la avon il gasesc [ca nuanta]. Problema apare la cei care devin disperati in escaladarea acelor trepte de procente si pentru care, ponderea preocuparii mlm intrece ponderea propriei lor fiinte.

Insa exista si oameni normali care au incercat, au stat un timp, au reusit sa ramana, in gandire, pe linia normala, si cand au vazut ca inevitabil, in timp, se epuizeaza "succesul racolarii", s-au retras sau s-au limitat la achizitionat produse pt ei si cei apropiati, FARA sa mai vaneze targeturile de procente. De ex, sefa mea de la fostul meu serv asa a facut, si desi ne-a invitat 1 data la o prezentare, nu ne-a SUFOCAT. Peste vreun an am intrebat-o ce mai face, a raspuns ca desila inceput avusesera succes, acum deja erau pe linia evaporarii, diluarii... Ea a ramas un om normal, insa ca ea sunt putini.

Apropo de meseriile scrise de tine, te-ai gandit sa faci colaboratoare la vreo revista? Pe articole de sanatate, farmaceutice dar si pe articole sociale? Ar fi mai interesant decat cu politia animalelor...

:)

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gaza, nimeni nu i-a facut lui Rares radiografie (ma refer ca de cate ori am fost la dr ortoped nu a propus asta desi are in cabinet aparat), deci ma gandesc ca poate nu o fi nevoie.

Singurele analiza i-am facut la sange.Si pe care , cu disperare in suflet, le voi repeta mai aproape de plecarea spre B.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Denisamada:nici mie nu-mi merge net-ul acasa de cateva zile si nu cred ca s-a rezolvat nici azi, ma amuza tare tipa de la dispecerat aseara, intreba daca sunt acasa aseara la 21, parca mai venea echipa la ora aia

Simply: imi pare bine ca ai revenit, suna tare bine descrierea zonei, e un vis de al meu sa ajung pe acolo

Nu as putea sa lucrez in domeniu pompelor funebre, unde sa am de a face cu sange si in prostitutie

Eu nu am fost niciodata la nici o prezentare de astfel de produse, cu toate ca tot au insistat niste prieteni, mi se parea cam pierdere de timp.

Sa va povestesc de Lucian aseara, cand am ajuns acasa mi-a luat painea din mana s-a asezat la masa si a inceput sa manance si a rupt o bucata si a pus-o in dreptul unde sta Sebi la masa, a zis ca e pentru el, m-am topit toata cum i-a pastrat el din bucatica lui Cel mai rau mi-a parut ca Sebi ramasese la soacra-mea si nu a vazut.

Insanatosire grabnica bolnaviorilor

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Pisigri, recuperare rapida!

Anca , ce-mi facusi, mama? Ma intorsei sa citesc prin capitotlele alea, pe sarite si complet haotic, si acum am in cap o mare varza! O veni vremea sa-mi dau si eu cu parerea asteptata, dar acum nu mi-s in stare, poate doar daca ma iei la intrebari direct.

Dar raspund la tema zilei:
NU - neonatologie (nu pot nici sa privesc bebelusi cu ace in cap), sex (si asa am selfistimu' lou, si nici nu sunt genul de persoana care se bucura de sex - de la educatie mi se trage), si nimic din ce implica mirosuri pestilentiale (n-as lucra nimic, as fi doar cu capul in buda), sofer/pilot

DA - popa, psiholog terapeut, curator de arta (de fapt, chiar intentionez sa deschid candva, cand ma fac eu mare, un "loc pentru artisti", jumatate cafenea, jumatate galerie, jumatate biblioteca, jumatate fonoteca, jumatate cinemateca, jumatate lounge, jumatate pub, si multe alte jumatati), rentier.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Daaaaar, mi-e greu sa pricep ce aveti asa tare cu MLM-urile.Eu nu as merge asa de departe cu presupunerile despre cei implicati in MLM-uri.
MLM-isti de-astia turbati, care sa traiasca din asa ceva, eu nu am avut ocazia sa cunosc.
_

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

No, scuza-ne ca ne-am zis parerea personala despre mlm-isti...Normal, daca tu n-ai intalnit de-astia turbati, ei nu exista, iar noi mergem asa departe cu presupunerile ca suntem niste acrituri fara suflet si niste paranoice.
Pe alea cu oriflame-ul si avon-ul in niciun caz nu le consider "mlm-iste", alea sunt de-a dreptul inofensive, cred ca 30% din eleve se ocupa cu asa ceva, ma mai intreaba daca vreau sa vad un catalog, eu zic ca nu, multumesc sau in cel mai bun caz comand un lac de unghii protector si gata. Inca n-am intalnit pe nimeni din avon sau oriflame sa ma tintuiasca intr-un fotoliu si sa-mi gafaie gogoneli cum a facut amarashteanca aia de la amway sau popandaul ala de la car(ic)ion, efectiv am ramas cu sechele, in viata mea n-o sa inteleg oameni de genul asta, efectiv erau spalati pe creier si convinsi ca nimeni nu le poate rezista mirajului descris...omfg

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Simona, ce dulce a fost Luc !

Am vazut si eu pozele "gen pisik" .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

salutare tufete

gaza, ina, merci de gindurile bune

simply, vreau si io rentiera ca tine :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am fost la dr. Leon este bine, 2800g, colul inchis si un pic moale, asa ca mai merg abia in 2 saptamani. Cel mai probabil nasc la termen.

Am vandut acum 20 min caruciorul

Anaan help please!!! Caut caruciorul pe care mi l-ai aratat tu. Am gasit site-ul de la ei, doar ca vreau sa-l gasesc si pe amazon, dar nu-l mai vad. Ma ajuti te rog?

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, ce putin a mai ramas!!!
Ma bucur ca lucrurile se intimpla cum vrei tu si ca ai vindut caruciorul!

Mergi la inceput