Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 26
novus spune:
Pisigri, tu o dai la gradinita privata, nu? cat te costa ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Gaza, doamna educatoare va fi la grupa 0, care este grupa pregatitoare- deci grupa de dinaintea clasei intai- asa ca nu o sa pot sa-l dau pe Andrei acolo, ca e prea mic.
Lui H i s-a anulat evenimentul de la Poiana Brasov ( din punctul meu de vedere 

), fiindca jumatate dintre cei asteptati acolo n-aveau cum ajunge, din cauza vremii. Daca tot nu are nimic de facut week-endul asta, probabil ca o sa mergem o zi, doua la munte
.
Olga, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu gradinita, din proprie experienta stiu ca lucrarile la o casa nu merg de multe ori cat am vrea noi de repede si s-ar putea sa-ti fie greu cu Leon mic si cu David la o gradinita departe de casa. Dar, oricum, pana la primavara o sa vezi tu cum sta situatia si care ar fi decizia cea mai buna. Ma bucur de planul cu casa noua!!!
AlexAndra_81 spune:
Ati vazut filmul PS I love you ? Mama, ce-am mai plans :) Asa ceve as face pt Amalia daca as sti ca mor, cate o scrisorica pentru fiecare aniversare, cu sfaturi specifice varstei, sa ma simta totusi langa ea si sa stie cat de mult o iubeste mami. 
Amalia
novus spune:
A propos de nameti, la noi e totul uscat, nici urma de zapada, parca s-a lasat frigul un pic dar atat
Anaan, super
!! distractie placuta sa aveti in wkd, unde vreti sa mergeti la munte ?! si noi aveam in plan o tura la Straja dar Pisi nu mai poate ca are treaba :(( asa ca tre' sa ne organizam pe plan local, daca aveti chef si drum va asteptam pe la noi 
!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ati vazut filmul PS I love you ? Mama, ce-am mai plans :) Asa ceve as face pt Amalia daca as sti ca mor, cate o scrisorica pentru fiecare aniversare, cu sfaturi specifice varstei, sa ma simta totusi langa ea si sa stie cat de mult o iubeste mami. ![]() Amalia |
Daaaa si eu am bocit ceva atunci, acum sigur as plange mai cu foc
AlexAndra_81 spune:
La noi e o zapada si-o gheata, abia am ajuns acasa cu masina intreaga, am derapat de cateva ori bine de tot si franele nu prea au tinut
Si-i un frig de ingheata apele!!! N-as mai iesi prea curand de sub plapumioara daca ar fi dupa mine ![]()
Amalia
simplyana_m spune:
Cu toate ca aveam in minte altceva, nu-mi amintesc sursa si pace! Insa ma pot folosi asa, mai aproximativ, de un link preluat chiar de pe DC mai de curand: http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/3-radacinile-mele.htm , cu referire la primele doua capitole (cuprinsul e in josul paginii). O prima intalnire a fost acum multi ani, cand, prin intermediul unor personaje ca Aris si Alexandra din primul capitol din link, MI S-A VORBIT, iar a doua este mai recenta si mai "fizica", sub forma unei "vizite" foarte asemanatoare cu cele primite de povestitor in cap al doilea.
Novus, nici nu te-am banuit de ironii
. Insa stiu din propria mea perspectiva cum se vad lucrurilea astea, fanastice chiar si pentru cel in cauza, si greu de crezut, mai ales in lipsa ororii, fricii extreme si puzderiei de sentimente greu si de numit, dar de povestit, care insotesc "intalnenlile" astea.
Edit: aceste experiente dau cu totul alte dimensiuni intimitatii, sunt foarte-foarte personale, imagineaza-ti ca esti atat de singur, gol si neajutorat, in fata a ceva ce "nu exista" si nu poti cuprinde, ca da, numai si numai Dumnezeu te poate sti si ajuta.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Si-mi cer iertare ca evit discutiile despre gradi, dar n-am ce sfaturi sa dau, pt mine e un subiect delicat, si sunt si complet pe langa.
Imi doresc doar sa iasa treaba cume mai bine pt ghiocei
!
simplyana_m spune:
Si ca vorbiti de nameti (si aici o insotesc pe Gaza in dorul de zapada
), eu acum mai uit la doi tantari imensi, care se uita si ei la mine
, din exteriorul geamurilor de la balcon!