Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Zic si eu "prezent". Mi se lungesc urechile cu asteptarea asta. Daca tot e sa vina ( CM-ul), sa vina dom'le mai repede nu sa ma lase asea sa astept. Z 28 astazi si sanii inca dor.

Dupa ce ca ma enerveaza asteptarea acus ma scoate din minti si zapada asta. Abia am ajuns la birou prin mocirla creata. Imi plang de mila numai gandindu-ma ca trebuie sa ma duc diseara acasa pe aceeasi vreme de kkao.

Sunt in depresie, e clar, mai ceva ca Bacovia

Cat mai curand

Si mie mi se lungesc ca la "magarita" cu ast asta po dar ce sa facem,eu is la ziua 10...
Curaj ca mai e un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariuca88

Neata fetelor!

Si eu am avut marea dezamagire si durere sa aflu ieri ca sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani...

Mi s-a spus ca fiind sarcina oprita din evolutie in primul trimestru nu se stiu exact cauzele, de obicei este vorba de malformatii pe care corpul le detecteaza la fat si opreste sarcina din evolutie...sau selectie naturala.

Dar eu imi facusem analizele de sange, Biochimia a iesit perfect, la fel si profilul Torch, iar primele 2 ecografii aratau f bine, lui bebe i se vedea inimioara cum bate inca de la 6 sapt :( offf e tare greu...

Sper doar ca la urmatoarea sarcina, pe care o doresc cat mai curand sa nu mai am probleme...imi e tare frica :(

Poate ca in momentul asta nu sunt cuvinte indeajuns ca sa ti se aline durerea dar ai din partea noastra o imbratisare de ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna fetelor,

am revenit si eu acasa, a fost super bine la hsg, ambele trompe perfect permeabile, m-a durut undeva in jur de 15-20 secunde, exact ca durerea de cm, bine ca am scapat si am mai taiat de pe lista o grija, vestea proasta e ca mi-a facut si eco sa vada daca am foliculi, azi fiind in z 10 , si a zis ca e posibil sa nu am ovulatie luna asta, si luna viitoare ne punem pe treaba cu stimulare ,ovamit z3-z7 , eco in z8.
va pup si va multumesc pt incurajari.

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Ma bucur pt tine, acum poate esti un pic mai linistita,eu hsg nu l-am facut si daca uratii se prezinta luna asta(eu sper nu) o sa merg la gine si sa vedem ce ma indruma sa fac.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Buna , scumpele!
M-am intors de la endocrinolog si cred ca am aflat cauzele avortului spontan . Mi s-a spus ca s-a declansat o disfunctie a tiroidei in primele saptamani de sarcina , de care nu am stiut si nu am luat nici tratament .Urmeaza sa fac analizele din ziua 14 si ziua 21 , iar apoi sa mi se dea tratament pt tiroida si pt a sustine o eventuala sarcina ... stiu ca nu va fi usor , dar.... am incredere ca voi reusi!
Incredere in voi si optimism va doresc si voua!

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Si eu sunt sigura ca o sa reusesti asa cum o sa reusim toate fetele de aici doar ca trebuie sa ast si ast asta nu e deloc usoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna,
Vreau si eu zapada La noi tot ploua de vreo 3 zile, dar si 5-10 gr, cu plus
Inca nici urma de uratii mei, dar o sa vina ei, nu-i bai.
Are cineva chef de curatenie? Ca ma ofer sa platesc bine

Cata intarziere ai si de ce esti atat de sigura ca o sa iti vina?
Poate nu vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Gina, nu am intarziere de loc.
Si sunt sigura ca vine pt ca am toate semnele, plus ca eu nu am cum sa raman fara "ajutor" de la medic, iar luna asta nu am facut nimic special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Buna , scumpele!
M-am intors de la endocrinolog si cred ca am aflat cauzele avortului spontan . Mi s-a spus ca s-a declansat o disfunctie a tiroidei in primele saptamani de sarcina , de care nu am stiut si nu am luat nici tratament .Urmeaza sa fac analizele din ziua 14 si ziua 21 , iar apoi sa mi se dea tratament pt tiroida si pt a sustine o eventuala sarcina ... stiu ca nu va fi usor , dar.... am incredere ca voi reusi!
Incredere in voi si optimism va doresc si voua!

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

anne_marie ai avut si alte simptome care te-ar fi putut duce cu gandul la o disfunctie a tiroidei?? ca de ex scadere in greutate? intreb pt ca eu de ex de anul trecut din vara am slabit cam 6 kg, ce-i drept am vrut sa scap de ele, problema e ca de cand am pierdut sarcina nu am mai tinut nici un fel de regim, mananc dulciuri, mananc orice si nu le-am pus inapoi si nu am facut nimic f iesit din comun nici sa le dau jos. deci din cauza asta banuiesc ca e o problema si la mine iar una din ele ar putea fi tiroida... eu imi cunosc corpul si stiu cand se pune si de asta ma mir ca nu mai fac exceptii de la nimic si nu s-au pus inapoi...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Mya... , nu am avut probleme cu scaderea in greutate , insa alte simptome au fost : senzatia de usoara sufocare in jurul gatului , stari de nervozitate accentuata si asa , in general , o apatie inexeplicabila . Eu te sfatuiesc , daca ai banuilei ca ar fi ceva in neregula cu tiroida , sa mergi la un endocrinolog bun sa faci investigatii si dozarile hormonale din zilele 14 si 21 . Mie mi-a rxplicat dr azi cat de important este sa stabilizam tiroida , iar apoi sa incercam sa obtinem o noua sarcina , dar de data asta sa iau tratament pt tiroida si in sarcina . Este o glanda ce da probleme si disfunctii destul de serioase . Te pup , sper sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
La mine ovulatia a fost de Ziua Unirii asa ca sper sa se fi unit si ovulul si . Asa ca peste 2 saptamani aflu ce a iesit din marea unire din burtica mea.
Imi pare rau pt fata care a pierdut sarcina. Nu i-am retinut numele. Dn cate stiu eu avortul din cauze genetice se produce la 4-5 saptamani asa ca e bine totusi de investigat ca nu cumva sa fie alte probleme ascunse.
Valicuta ma bucur ca a fost bine la HSG. Unde l-ai facut? Cat te-a costat? Tin pumnii sa se lase cu
pe toate

Z1 dpo

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariuca88 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Citat:
citat din mesajul lui Mariuca88

Neata fetelor!

Si eu am avut marea dezamagire si durere sa aflu ieri ca sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani...

Mi s-a spus ca fiind sarcina oprita din evolutie in primul trimestru nu se stiu exact cauzele, de obicei este vorba de malformatii pe care corpul le detecteaza la fat si opreste sarcina din evolutie...sau selectie naturala.

Dar eu imi facusem analizele de sange, Biochimia a iesit perfect, la fel si profilul Torch, iar primele 2 ecografii aratau f bine, lui bebe i se vedea inimioara cum bate inca de la 6 sapt :( offf e tare greu...

Sper doar ca la urmatoarea sarcina, pe care o doresc cat mai curand sa nu mai am probleme...imi e tare frica :(

Poate ca in momentul asta nu sunt cuvinte indeajuns ca sa ti se aline durerea dar ai din partea noastra o imbratisare de ....

Multumesc Gina! Este o mica alinare sa stiu ca sunt inteleasa si ca am pe cineva alaturi!

O mare imbratisare si de la mine!

Mergi la inceput