Constipatia pe fond psihologic (copil 10 ani)?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

o varianta interesanta pentru stimularea motilitatii intestinelor este urmatoarea, insa presupune activitatea a doua persoane : se aseaza pe podea, fata in fata, asezati in fund, cu genunchii usor ridicati, lipindu-si talpile unul de celalalt. se foloseste un bat (gen facalet, daca vreti), de care se vor prinde cu mainile cei doi, cum prefera fiecare (adica unul cu mainile spre centrul batului, celalalt cu mainile puse stanga-dreapta fata de mainile primului); cei doi incearca sa traga de bat cat mai tare, proptindu-se in talpi, avand grija sa nu dea drumul la bat, pentru a nu-l da pe spate pe celalalt. asta presupune desigur ca cei doi participanti sa fie oarecum egali dpdv al fortei fizice.
metoda am vazut-o intr-un documentar despre viata locuitorilor din Siberia sau Alaska, nu mai retin exact...insa era folosita tocmai in acest scop, avand in vedere si dieta lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

M-ai amuzat, mi se pare f. interesant. Mi-ar fi facut placere sa vad intregul documentar, nu neaparat pt. exercitiu. Daca iti amintesti titlul, pune-l aici, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ML, cred ca era vorba despre un nene, care se ducea sa studieze viata locuitorilor Terrei, in conditii extreme de clima. documentarul cred ca l-am vazut pe discovery sau national geografic. si daca imi amintesc eu foarte bine, cred ca era vorba despre locuitorii din Siberia, din localitatea unde s-au inregistrat oficial cele mai scazute temperaturi - localitatea se numeste Oymyakon.
daca te ajuta detaliile, sa gasesti documentarul despre care bat eu campii cu gratie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Am sa caut, multumesc; nu era Human Planet (BBC), asa-i? Il avem, dar nu i-am vazut inca toate partile.

Mergi la inceput