Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-
Raspunsuri - Pagina 14
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irilac31 Asa...si sa nu uit. Am trimis un mail si la dr din Budapesta cu care am facut FIV-urile, Peter Kovacs, si i- am spus ce balarii mi- au iesit. Ia uitati aici ce mi- a raspuns el... Something is not right about this test as almost all patients who have this test done in Romania have a positive result (!) so please consult a hematologist about its importance! Deci ce sa inteleg de aici? Ori suntem noi un popor de mutanti...ori analizele nu sunt facute cum trebuie (le- am facut la synevo) Oare sa merg in strainatate sa le repet.. alti bani, alta distractie MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 2 FIV nereusite la Budapesta |
Exact acelasi raspuns l-am primit si eu de la PK... Si eu sunt cam ca tine ... total in ceata si ... pe de o parte parca tot sper sa fie prost facute analizele (eu le-am facut la Med Life, parca-mi pare rau ca nu le-am facut la Synevo ) ... pe de alta parte as vrea sa ma obisnuiesc o data cu gandul ca nu sunt ok si sa merg la un hematolog sa vad ce-i de facut!!! Parca nu-mi vine sa iau nimic de capul meu, cu toate ca vad ca majoritatea fetelor iau cam aceleasi chestii... pana la un loc!
Pe mine ma bate gandul unui drum la Buda ... sa refac macar MTHFR si PAI ... desi, PAIurile eu nu le-am vazut pe lista de analize la clinica A facut cineva aceasta analiza la Buda ?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Irilac, banuiesc ca dr. Kovacs se refera la MTHFR hetero pe care il are 40% din populatie si nu are efecte. Si asa este, analizele se fac in Germania. In schimb pe celelalte, nu le are toata lumea...Legat de doza de Clexane...habar nu am... |
Nu cred ca se refera la MTHFR ... EXACT acelasi raspuns l-am primit si eu (cuv. cu cuv.) si se referea strict la PAI ... despre MTHFR mi-a spus ca nu e ceva grav!
MeAlex spune:
Nu stiu daca Synevo lucreaza si PAI-urile in Germania, stiu doar de MTHFR. Nu stiu ce sa zic...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
MBK spune:
citat din mesajul lui aristica mimi din pacate nu te mai pot ajuta cu nimic. Acum ai nevoie de doctor...da, D-na. Avram e o solutie buna. Succes! MBK eu voi face cel de-al patrulea FIV la Acibadem -Istanbul, Dr. Tayfun Bagys, in aprilie. PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Sa fie cu burtica!!!Cei de la Acibadem sunt ffff buni!Nu ti va parea rau sigur!!1Mai am si eu o intrebare-turculetul meu a zis ca voi lua estrafem si progestan din prima zi de cm ,la cateva zile dupa ce se ter menstra imi va face histero si apoi in ziua 15 transfer!Cum voi face clexane ul?de cand pana cand?voi face intreruperi ceva?am si anticorpii antiTG , oare anestezia de la histero ii va afecta cumva?
ARI am uitat sa ti spun ca turcii nu prea dau imp trombofiliei, al tau ce zice de mutatii?
MBK spune:
citat din mesajul lui MeAlex Nu stiu daca Synevo lucreaza si PAI-urile in Germania, stiu doar de MTHFR. Nu stiu ce sa zic... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) ms mult MeAlex!maine dim merg la fundeni!sper sa fie ok!se da ceva asistentelor si dr?of nu ma pricep deloc la d astea pentru sanatos! |
irilac31 spune:
citat din mesajul lui Cris_25 Exact acelasi raspuns l-am primit si eu de la PK... Si eu sunt cam ca tine ... total in ceata si ... pe de o parte parca tot sper sa fie prost facute analizele (eu le-am facut la Med Life, parca-mi pare rau ca nu le-am facut la Synevo ) ... pe de alta parte as vrea sa ma obisnuiesc o data cu gandul ca nu sunt ok si sa merg la un hematolog sa vad ce-i de facut!!! Parca nu-mi vine sa iau nimic de capul meu, cu toate ca vad ca majoritatea fetelor iau cam aceleasi chestii... pana la un loc! Pe mine ma bate gandul unui drum la Buda ... sa refac macar MTHFR si PAI ... desi, PAIurile eu nu le-am vazut pe lista de analize la clinica A facut cineva aceasta analiza la Buda ? Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota Gena PAI Mutatia -844G Homozigota |
Draga mea, eu am facut aceste analize la Synevo...analize care se trimit in Germania, nu cred sa fie ele gresite
La Kalli in Ungaria nu fac aceste analize, l-am intrebat eu pe Pk, uite raspunsul lui
Unfortunately we cannot do these test. We are set up to do tests that we > use and we do not use these markers.
Eu zic sa iei de bune analizele si sa vezi ce tratament trebuie sa faci. Vad ca ai si tu PAI ul homozigot. Eu inca nu sunt 100% convinsa ca doza de 0,4, care mi-a fost recomandata e cea corecta. Nu mi s-a dat nici un motiv/explicatie pentru care s-a hotarat aceasta doza doar mi s-a spus ca trebuie sa fac asta...atata tot
As vrea sa iau legatura cu dr hematolog din Ungaria Imre Bodo sa vad si opinia lui, dar nu am e-mail-ul lui....ma poate ajuta cineva? Vad ca pe prima pagina e trecuta adresa de la clinica, tot la adresa aia pot sa-l contactez? Stiu ca au fost cateva fete care au luat
legatura cu el...daca pot sa-mi dea mai multe info
O seara linistita
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Nu stiu daca Synevo lucreaza si PAI-urile in Germania, stiu doar de MTHFR. Nu stiu ce sa zic... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Se fac PAI-urile la synevo ..trimise in Germenia. Am intrebat eu special la receptie unde se fac analizele si mi-au spus ca toate cele de trombo si factorul XIII si PAI-ul se trimit in Germania.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Cris_25 spune:
Din pacate, eu nu le-am facut la Synevo ... ci la MedLife ... le-a mai facut cineva aici?
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
QiaoBing spune:
si eu am facut mutatiile la Medlife. doar Factorul XII l-am facut la Synevo. ce a iesit se vede in semnatura. sincer, nu ma tine nici nervul nici punga sa le repet la alt laborator numai sa vad daca iese la fel.
ma gandesc ca daca la Buda nu fac aceste teste, e normal sa se mire ca noi aparem cu asa ceva. daca le-ar solicita si ei, probabil ca s-ar descoperi mai multe cazuri.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
MeAlex spune:
Cris, nu conteaza, eu cred ca sunt OK analizele, doar combateam ce spunea Kovacs cum ca multe fete de aici au PAI...eu nu ma indoiesc nici de Synevo, nici de Medlife.
Qiao, sunt de acord cu tine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!