Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
Nyny
sa stapanesti sanatoasa noul laptop
S-a trezit fetita mica asa ca gata cu odihna
Simply,mami de fetita frumusica
Ruxita spune:
am fost la medica si avem otita, 5 zile trat cu antibiotic, hai ca am inceput-o cu "dreptul"!
intrebare despre medici... daca nu aveam programare trebuia sa platesc consultatia??? ca eu niciodata nu o platesc si am mai fost si fara programare si poate de aia doctorita ma trateaza asa... superficial si superfluu... in general respect programarile, doar in caz de febra la pitic am navalit ca turcii in cabinet...
nyny, sa stapanesti sanatoasa noul laptop, am si eu unul... si sefu a vrut sa-mi dea si un tel nou, dar l-am refuzat, il vreau pe al meu care are amprente cu dintii lui pitic pe el, deci e de neinnlocuit!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
haircut spune:
LA MULTI ANI, YANNIS!
LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
LA MULTI ANI, CAIUS!
LA MULTI ANI, TUDOR!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Eu am inceput munca si nu mai am timp de nici unele. Am intrat aseara putin si am vazut campania umanitara careia i-a pus Mire link-ul, acum n-o mai gasesc nicicum. Te rog, Mire, ma ajuti putin? As vrea sa trimit si eu ceva.
Sanatate multa Kay si Mara!
Simply, sanatate multa, sper sa nu ia si Ariana virusul.
Va pupam!
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita am fost la medica si avem otita, 5 zile trat cu antibiotic, hai ca am inceput-o cu "dreptul"! intrebare despre medici... daca nu aveam programare trebuia sa platesc consultatia??? ca eu niciodata nu o platesc si am mai fost si fara programare si poate de aia doctorita ma trateaza asa... superficial si superfluu... in general respect programarile, doar in caz de febra la pitic am navalit ca turcii in cabinet... nyny, sa stapanesti sanatoasa noul laptop, am si eu unul... si sefu a vrut sa-mi dea si un tel nou, dar l-am refuzat, il vreau pe al meu care are amprente cu dintii lui pitic pe el, deci e de neinnlocuit!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ups, sanatate multa, multa!

Loredana71 spune:
La multi ani,pufi fumosi,Yannis si Alexandru!Sa fiti sanatosi!
Alexutza,chiar doream si eu sa va felicit pentru noile joburi si sa va urez sa va mearga bine acolo si sa fiti multumiti,si ca m-am bucurat si eu ca se intoarce Yannis la gradinita iubita!
Ruxita,iti urez si tie un inceput de serviciu lin si fara probleme si sanatate multa copiilor!
Noi am fost deja la plimbare.prin ploaie

Deci hai sa va zic,ca imi vine sa ma urc pe pereti,de o luna jumate ploua aici,mai tare,mai incet,fara oprire
Si stau cu lumina aprinsa de dimineata pana seara la culcare,asa e de intuneric afara
Cum naiba sa nu-ti dea tarcoale depresiile???
Pe afara as mai sta,chiar asa cu vremea asta,insa pe Lara nu as tine-o asa mult in umezeala asta rece...of of mai mai...Mi-e asa un dor de soare,de imi vine sa plang de dor...De-abia astept primavara!
Noi suntem bine,a facut Lara ieri o chestie de ne-a terminat pe amandoi
Cand s-a trezit din somnul de amiaza,a cerut sa vorbeasca cu tati la telefon,si a inceput sa-i spuna acolo pe limba ei,cu vocea de somnic si la un moment dat zice "ti amo" lui taica-su

Am ramas amandoi cu gurile cascate!
Le scoate asa pe neasteptate,asa cum a facut si astazi la magazin,unde saluta intotdeauna Hallooooo,dupa ce am luat cumparaturile ii zice casieritei kackesoooo adica danke schön
Astept cu sufletul la gura prima fraza,atunci pot spune ca vorbeste,si in toate trei limbile!
Va urez o saptamana buna!
miremia spune:
Hello!
Haircut 

esti tare draguta! Uite aici linkul. Probabil nu l-ai gasit pt ca este trecut la "generale" dar este legat de campania "Un creion, un caiet, o carte". Te pup si pe tine si pe M! 
Am citit mai pe ffw
, suntem la verisori si e greu tare cu 3 copii, rareori e liniste in casa. Imi pare tare, tare rau de pufii bolnaviori, sper sa se refaca repede.
Rux si acum ce faci? Amani intoarcerea la job sau te ajuta restul familiei? Cu medicul nu stiu ce sa zic, eu de lasat ii las aproape mereu cate ceva, fie ca e programat, fie ca nu. Bine, noi mergem rar..cred ca n-am mai fost de prin vara.
Am uitat sa-i urez Alexutzei bafta la noul job!! Sa fie toate asa cum iti doresti! 
Simply cum mai e Ariana?
Atlantique multumim de cinste mami!
Nyny sa-l stapanesti sanatoasa! 
Sorina
Loredana nu suna prea dragut ce povestesti cu vremea dar vine imediat primavara si o sa stati numai prin parcuri verzi minunate! 
Tomaca
pe Tudor vorbaretul. 
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Lorex stiu ca ai de invatat
dar ne-ai ramas datoare cu niste filmulete in care canta Bobi.
Dece ai fost fenomenala ca intotdeauna. 
Simply cum merge cu organizarea petrecerii, n-am visat cand ai zis ca-i faci petrecere cu fluturasi, nu?
_
Mirela si
Ruxita spune:
mire, si cat lasi??? taxa e 50 de lei... lasi 50 de lei??? eu nu am tot timpul bani si sunt genul daca apuc sa dau bani o data mi-e dificil sa merg a doua oara fara sa las bani chiar daca nu-i am si prefer sa aman pana am... in cazul doc de fam am schimbat abordarea... adica mai cu tupeu asa pt ca stiu ca medicii de familie castiga bine si nu stau ei in micile atentii pe care le primesc de la pacienti... asa cred eu...
cu jobul nici nu stiu... seful ma vrea managera de proiect la 2 proiecte mari si inca nu m-a dezmeticit bine... cred ca voi face nopti albe documentandu-ma... o sa lucrez de-acasa... o sa merg dupa amiaza... o sa recuperez in weekend... asta e avantajul unui job vechi, nu???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Rux cand mergeam la vaccin lasam 50 de lei, alte dati las 30, in functie de problema pt care ma duc. 
Jobul tau e legat de fonduri europene nu? Tin pumnii sa iasa toate cum trebuie si cu cat mai putine nopti albe! 
_
Mirela si
tomaca spune:
Fetelor, pentru eruptii dentare stiu ca vorbeati voi de niste pastile homeopate, ceva Camilia? De unde le luati?