Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pe de alta parte daca e o chestie ce dureaza de ceva vreme, nu cred ca, casnicia aia mai are sanse mari, o sa se plictiseasca , da, dar va gasi alta ,zic eu
Bine, judec din punctul meu de vedere desigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

da, si eu zic la fel, dar o cunosc destul de bine sa stiu ca ea va ramane in casnicia asta in orice conditii, asa ca mai studiez problema...grele dom'le cu tentatiile astea si uite cum unii de la o tentatie se afunda in rahat pana la gat si ajung sa distruga tot ce-au construit si au realizat in cativa ani buni

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetelor! am trecut noapte cu bine, doar ceva cosmaruri ne-au cam dat de furca.
Acum Gazulina e bine si se uita la Shrek.

O sa spiralez si eu manie pentru tufetele dragi care au nevoie dar sunt convinsa ca o sa fie bine in ambele cazuri.

Legat de tema Innei, acu nu sunt prea in forma pentru o dezbatere. E o problema cu multe fatete care tine de personalitatea fiecaruia, de personalitatea partenerului, de relatia dintre ei. Pe scurt sunt de acord cu aspectele expuse de Bianca. In plus mi se pare ca este un subiect foarte teoretic si pana nu ajungi sa te confrunti cu infidelitatea din partea partenerului sau cu tentatia sau greseala din partea ta nu poti fi realist. (vezi diferenta intre parerea Alexandrei si a mamei ei care a trecut prin asa ceva si desi a actionat intr-un fel conform propiilor principii si teorii dupa o perioada a adaugat si alta lumina subiectului)

Acum intrebarea Alexandrei. Este o situatie ff delicata si o inteleg foarte bine pentru ca si noi ne-am confruntat la un momentdat cu asa ceva la niste prieteni ffffff buni. Problema trebuie gandita astfel.
1. Cat de bune prietene sunteti voi doua, sau sunteti prieteni toti 4?
2. Oricum ai actiona e foarte probabil ca ea se va supara. Daca nu-i spui si afla dupaia ca ai stiut, Daca ii spui si nu te crede, Daca ii spui, afla si da vina pe tine (prin prisma lui) ca ai stricat relatia si mai bine nu stia. Dintre toate astea trebuie sa alegi si sa cantaresti cel mai bine care suparare va fi mai buna in beneficiul ei si al tau sau macar al ei chiar daca va afecta relatia vostra definitiv.
3. Care e scopul? sa se lumineze si sa scape de nenorocit, sa renunte el si sa se intoraca pe calea ce buna etc. In functie de raspuns poti alege intre a vorbi intai cu el si ati expune parerea si faptul ca sti, sau a vorbi cu ea.
4. Daca te decizi sa-i spuii, ideal ar fi sa afle singura iar ajutorul tau sa fie subtil, imperceptibil.
E tare delicat si trebuie gandit foarte bine si mai ales sa fi perfect convisa ca acuzatia e reala.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alexandra, eu am stiut si nu i-am spus. Bine, eram mai prietena cu el decat cu ea... Darr consider ca a avut partea ei de vina, poate chiar mai mare decat a lui (el n-a facut decat sa... egaleze scorul). Morala? Acum sunt impreuna si au mai facut un copil.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pe de alta parte daca e o chestie ce dureaza de ceva vreme, nu cred ca, casnicia aia mai are sanse mari, o sa se plictiseasca , da, dar va gasi alta ,zic eu
Bine, judec din punctul meu de vedere desigur

da, si eu zic la fel, dar o cunosc destul de bine sa stiu ca ea va ramane in casnicia asta in orice conditii, asa ca mai studiez problema...

No, daca stii tu aproape sigur ca va ramane in orice conditii chiar nu are sens sa-i strici ''casatoria'', nu rezolvi nimic, ba din contra

Mergi la inceput

No, ea poate sa afle si de la „un anonim”, darrr cred ca nu asta era problema.

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Neata fetelor! am trecut noapte cu bine, doar ceva cosmaruri ne-au cam dat de furca.
Acum Gazulina e bine si se uita la Shrek.

O sa spiralez si eu manie pentru tufetele dragi care au nevoie dar sunt convinsa ca o sa fie bine in ambele cazuri.

Legat de tema Innei, acu nu sunt prea in forma pentru o dezbatere. E o problema cu multe fatete care tine de personalitatea fiecaruia, de personalitatea partenerului, de relatia dintre ei. Pe scurt sunt de acord cu aspectele expuse de Bianca. In plus mi se pare ca este un subiect foarte teoretic si pana nu ajungi sa te confrunti cu infidelitatea din partea partenerului sau cu tentatia sau greseala din partea ta nu poti fi realist. (vezi diferenta intre parerea Alexandrei si a mamei ei care a trecut prin asa ceva si desi a actionat intr-un fel conform propiilor principii si teorii dupa o perioada a adaugat si alta lumina subiectului)

Acum intrebarea Alexandrei. Este o situatie ff delicata si o inteleg foarte bine pentru ca si noi ne-am confruntat la un momentdat cu asa ceva la niste prieteni ffffff buni. Problema trebuie gandita astfel.
1. Cat de bune prietene sunteti voi doua, sau sunteti prieteni toti 4?
2. Oricum ai actiona e foarte probabil ca ea se va supara. Daca nu-i spui si afla dupaia ca ai stiut, Daca ii spui si nu te crede, Daca ii spui, afla si da vina pe tine (prin prisma lui) ca ai stricat relatia si mai bine nu stia. Dintre toate astea trebuie sa alegi si sa cantaresti cel mai bine care suparare va fi mai buna in beneficiul ei si al tau sau macar al ei chiar daca va afecta relatia vostra definitiv.
3. Care e scopul? sa se lumineze si sa scape de nenorocit, sa renunte el si sa se intoraca pe calea ce buna etc. In functie de raspuns poti alege intre a vorbi intai cu el si ati expune parerea si faptul ca sti, sau a vorbi cu ea.
4. Daca te decizi sa-i spuii, ideal ar fi sa afle singura iar ajutorul tau sa fie subtil, imperceptibil.
E tare delicat si trebuie gandit foarte bine si mai ales sa fi perfect convisa ca acuzatia e reala.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

1. Ce ma face fericita acum si care nu are legatura cu fericirirea de a fi mama?

Sa citesc ceva ce-mi place; sa fac o baie cu spuma, nezorita de nimeni si de nimic; sa rad cu prietenele mele si cu nebunii mei dragi de la scoala (azi chiar am avut un asemenea moment); sa vad un film fain; sa lenevesc in pat in week-end; sa beau ceai din cana preferata; reusitele profesionale; de-astea...

Citat:

2. Ce credeti despre tradarea/fidelitatea in cuplu? Exista barbati fideli? Dar femei?

Nu ma prea pricep la filozofat pe teme de genul asta, pentru ca nu-mi plac generalizarile. Pot sa zic doar despre mine ca sunt fidela si ca astept acelasi lucru de la barbatu-meu.

Mergi la inceput

No, io zic ca Alexandra, nu iert nici „o noapte”, asa cum nu-i cer nici lui sa ma scuze, dar io la noapte am treaba. Ori esti cu totul in relatie, ori deloc.

Cu bronsita: fara febra (n-a facut deloc), inca behaitori, facem aerosoli - fara sa citesc ce a scris OLGA am luat Joycare, e silentios si Cristi imi cere singur sa ii pun mascuta. Aseara dupa prima sedinta a reusit sa sufle niste muci - pana amu nu iesea nimic -, sa vedem daca mai sunt si alte progrese.

Am niste pupici de dat pt GAZA, OLGA si CHATO - sanatate! - si sper sa nu mai fie si alti bolnaviori uitati.

ANAANO, nu ma mai admira pt episodul ala, ca n-am facut nicio isprava. Nu aveam antibioticul in casa, altfel primisem indicatii sa-l dau si eu is ascultatoare, ca de-aia am facut Litere si nu Medicina, ca sa ascult de dr. D-aia zic ca trebuie putina incredere in medic - daca gasesti unul de incredere, or, io am. Pt fetele care mai au dubii, iarasi, le inteleg: trebuie gasit omul de incredere si mers pe mana dumnealui.

Fug la posta, mi-a venit un aviz din Fr. multumiri!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru repede ca se duce bateria.

Gaza, multumesc tare mult pentru mesajele tale. Imi folosesc tare mult.Ii am in vizor pe ambii medici, sunt in studiu despre ei, si pana acum inclin spre medicul Thiery. Dar continui studiul. cert e ca trebuie sa ma hotarasc.
Multumesc ca ma intelegi.

Apropo, Gaza, astazi am intrat de la serviciu (pe Linux) si aveai la avatar doua fetite pe o floare parca, acum, de acasa ai o barza cu colet in cioc, barza pe care am vazut-o si in zilele trecute.

Mai stau un pci si plec la sala.

Apropo, cantarul (la proba cantarului la mijloc de drum) e prietenos. Bine dar ieri am avut zi de fructe cand is mai mult lesinata de foame decat pe linia de plutire.

Acum o luna mi-am scrantit piciorul dela genunchi, si de atunci tot fac sport in speranta ca a fost asa ceva usor. Insa ieri abia am mers de durere. Nu stiu daca sa ma opresc de la sala o perioada. Spun asta caci in we, cand nu merg la sala, ma lasa durerea.
Acum m-am dat cu fastum gel si merg la sala. Sa vad ce rezultat am.

In rest, Gaza sanatate Gazulinei.

Sanatate si fetelor caci vad ca nu stam bine nici la capitolul mamici. Sa iasa bine toate rezultatele si interventiile voastre. Si eu ar trebui sa ma bag la o revizie dar ma tin departe din cauza banilor (caci atunci cand intri in service daca n-ai casco...ai pus-o) si apoi de teama rezultatelor.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hai mai Floric, cum sa nu te investighezi de teama rezultatelor ?!! da-o incolo de treaba si daca e ceva nasol e bine sa afli pana mai poti actiona nu cand se sparge buba !! asa ca fa bine si du-te la revizie , lasa ca bani gasesti tu sunt sigura

Chatonel, cum fu discutia cu seful ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Acum: salutare!

Novus si Monn, n-am putut raspunde, ca eram la scoala la o intrunire de proiect. Acum am ore, dar va voi contacta in timp util, stimabilelor

Spiralez maine, cu drag si spor, dar sunt convinsa ca va fi totul bine

Eu nu inghit nici one night standul: mica sau mare, tot tradare se cheama si nu cred ca m-ar consola ideea ca nu-si poate controla instinctele.

Alexandra, grea problema ta. Pe cuvant daca stiu ce-as face intr-o situatie identica.

Novus, referitor la after-school, e important sa te asociezi/te consilieze cineva din sistemul educational. Sunt multe cerinte de intrunit si multe acte de facut. Depinde si de ce fel de after-school ai de gand sa faci: daca e de tipul activitati extra-curriculare dupa scoala, nu implica atat de multa bataie de cap; daca e de tipul in care li se ofera copiilor ajutor la teme, pe langa activitati recreative, atunci bataia de cap e mai mare si secretul, zic eu, este sa ai oameni cu o reputatie deja formata (profesori, invatatori), pentru ca virtualii clienti se orienteaza in primul rand dupa resursele umane in acest caz, nu dupa cele materiale.

Mergi la inceput