Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 5
inapreda spune:
Pisigri, stii deja ca nu-s tocmai hipena la cap, asa ca pot sa ma confesez
I am zis medicului care mi-a extirpat tumorile ca dorm In clinica daca JURA ca nu-mi face clisma
Am batut palma si nu mi-a facUt, desi, la cezariana, nu am scapat de aceasta...placere.
Aveam oroare de procedura pentru ca toata lumea iti spune ce nashpa e dar nimeni nu-ti spune ce bine te simt DUPA. 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda 1. Ce ma face fericita acum si care nu are legatura cu fericirirea de a fi mama? asta doar ca sa nu citim raspunsuri identice 2. Ce credeti despre tradarea/fidelitatea in cuplu? Exista barbati fideli? Dar femei? |
1. Eu daca sunt sanatoasa si familia mea la fel si daca am ceva banuti de cheltuiala pe placerile mele marunte (hainute in primul rand) zau ca sunt fericita
!! Ma bucur sa ma intalnesc cu oameni dragi, sa ma plimb si sa fac planuri de vacanta
2. Eu v-am zis ca sunt cu fidelitatea
Darrr nu condamn nici o aventura de o noapte fara implicatii si complicatii ...
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda nOVUS, LA iNTERSERVISAN MERGI? |
Nu, la Medimages , mi-a fost recomandata dr de acolo, e specializata doar pe asa ceva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Nu, la Medimages , mi-a fost recomandata dr de acolo, e specializata doar pe asa ceva ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Tin pumnii si te astept cu vesti bune, da?

pisigri spune:
Ina, eu nu ma impotrivesc
ca ma gindesc ca au un rost procedurile astea mai ales cind e vorba de o interventie pe intestin.... Nu mi s-a parut nicicum inainte de cezariana, a fost, a trecut...cred ca mare importanta o are faptul ca infirmiera de atunci s-a purtat ffff frumos, a facut sa para cel mai natural lucru. asta m-a ajutat...sa vedem cum o fi azi.
Chato, oi fi vrind tu alt job, da io zic sa nu bati seful inca :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
Am si eu un sondaj de pus: ce schimbare in viata voastra v-ar face sa fiti cu adevarat fericite? (adica ce credeti, ca una e sa-ti doresti ceva si alta e uneori reazlitatea fata de de imaginar, de unde si vorba "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca"
).
Eu m-am gindit destul si am ajuns la concluzia ca mi-ar place sa nu mai muncesc :) deloc. Adica sa am un minim asigurat care sa fie decent, sa zicem intre 1/3 si 1/2 din salariul actual si sa pot face ce vreau eu: sa citesc/scriu/invat, sa plec in turul lumii, sa incerc sa fac diverse cum ar fi o scoala in africa sau in india sau coreea.... as avea timp pentru a cultiva gradina mea interioara... as putea apara cauze pierdute si m-as bate cu morile de vint .... as fi contra expulsarii de emigranti fara acte care nu se pot intoarce in tarile lor; as vrea sa ascult cintecul balenelor in canada, sa apar rechiniii mutilati doar pentru ca nite timpiti se delecteaza cu aripioarele lor... as vrea sa vad polul nord intr-o sanie trasa de ciini sau reni.
AlexAndra_81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
As vrea eu sa fie doar de placere ![]() Merg in Iulius ca e aproape de clinica, am programare abia la 17.40 www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
uff, si tu Brutus?
spiralam si tinem pumnii la toate tufetele
cam multe probleme de sanatate in jur, sper sa treaca cu bine la toata lumea

Amalia
chatonel spune:
| citat din mesajul lui pisigri Chato, oi fi vrind tu alt job, da io zic sa nu bati seful inca :) http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
nu-l mai bat ca venii sa schimbe ora la interviu, il facem mintenas, la 15H00. Asa ca azi nu risca, nu e nimeni in cerere de spirala
inapreda spune:
Tema 2: speram mult intr-o dezbatere dar se pare ca nu e de interes general asa ca voi fi si eu concisa. Mie imi defineste opinia referitare la subiect o parafraza dupa "l' amore e' eterno finche dura"; asa cred ca-i si c fidelitate: e eterna atita cit...dureaza! ![]()
Tema 2: sa ma simt confortabil cu mine, cu lumea, in familia mea. Sa vad un film european; sa ascult muzica latino sau Andre Rieu in concert (in special, valsurile lui Strauss); sa-mi iasa mincarea buna (ca tot rateuri dau, de cind fac totul pe fuga); sa-i vad pe tata si pe Mama Tie fericiti; sa-l pot scoate pa Ian afara
; sa vad/simt ca Jambo ma intelege; sa povestesc cu Ian "povesti" de el initiate; sa fac o bucurie cuiva; sa adorm seara fara ginduri ce nu ma lasa sa dorm; sa-mi imaginez tinute si sa gasesc exact ce caut
; sa-i ascult pe Jambo si Ian dincolo de usa; sa o vad pe sor' mea rizind; sa ma intilnesc cu Mark si sa ma intrebe: "Jina, m' ai adus sheva?"; sa-l vad pe Jambo "trebaluind" prin casa cind eu stau la laptop
; sa nu-l vad pe socru' o...saptamina
; sa am soare in geamul de la bucatarie etc. etc.