Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 28
pisigri spune:
andiaroro, eu nu ma vad lucrind in industria ...mortilor. Si vad ca e infloritoare aici la noi.
De asemenea nu ma vad lucrind in sectii de ATI sau ca medic chirurg etc. Asta mi se trage de la spital, tre' sa va povestesc niste faze....groaznic, groaznic.
Nu ma vad nici vinzind chestii.
Daaaaar, mi-e greu sa pricep ce aveti asa tare cu MLM-urile. Am mers la o singura prezentare unde intr-adevar am privit cu un ochi critic spectacolul ieftin, ar eu am ramas si la final unde m-am autosupus unui intreviu ca sa vedem daca sint buna sa intru in afacerea lor, si dupa ce i-am dat pe spate cu texte inspirate de sloganurile lor pompoase, le-am ris in nas si le-am explicat ca nu prezinta interes pentru mine :))).
Daaaaar eu cumpar unele produse Amway, GNLD, Calivita, Herbalife sau Forever Living cu care ma impac super bine.
Cu povesti de spital revin cu alta ocazie. Deocamdata sunt acasa, zic eu ca sunt bine, numa flaminda :))) si abia astept sa am voie sa o ridic in brate pe Ilinca. Va multumesc ca v-ati gindit la mine !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Pisigri, bine ai revenit acasa. Sanatate multa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
chatonel spune:
pisicagrix
bine ca esti bine si doar flaminda :) nu ne spune, pls, povesti cu orori oribile ![]()
andiaroro, ce-ai mai inventat si tu :))
cit despre meserii pe care nu le-as putea face , cred ca -s multe: nu comercial/vinzator, nu santierista, nu legist si ce mai tine de morti, nu politician; prostituata cred ca as putea, dar numai de lux ![]()
novus spune:
Andiaroro, esti tare ca de obicei 

!!
Eu cu comertul n-am treaba ca am stofa
dar veci n-as putea fi medic cel putin din acela care vede sange ca acolo ma pierdeti (eu si cand imi ia sange mie sau Adei nu ma uit
, in rest n-am treaba ce-mi fac), la din cei cu capul mai ca m-as baga , apoi cu morti nu as putea lucra nici eu si nici in domeniul pompelor funebre, in rest cred ca m-as descurca ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
Am trecut si eu prin experienta Amway. M-am indragostit de un parfum de la ei, apoi de cateva cosmetioce... si m-am cerut inclusa. Am intrat strict sa-mi iau ce ma interesa, evident ca am fost chemata la tot felul de intalniri,inclusiv conferinta nationala la Polivalenta; am fost, am vazut, am multumit pentru participare, am cumparat cateva carti fooooarte faine (nu despre afacere), am facut cursul de machiaj care m-a incantaaaaaat si am invatat multe.... si mi-am vazut strict de produsele mele preferate.
Leeloo21 spune:
pisik feicitari pt sarcina:D si ma bucur ca esti fresh:D
oli
un nume foarte frumos Leon ai ales:D ne place:D
am citit din urma..dar nu ma simt atat de in subiect incat sa raspund...voi va cunoasteti mai bine intre voi ...eu am lipsit mult..imi pare rau ca am pierdut momente frumoase din vietile voastre si faceti un grup foarte unit si deosebit! imi doresc ca in anul acesta sa incerc sa ma alatur din nou acestui grup unit de prietene si prieteni si copii in primul rand:D
va
pe toate!
mireal spune:
Nu stiu voi cum reusiti, dar mie nu imi iese deloc...revin dupa o saptamana lipsa.Am citit pe diagonala.Pana sa ii spui lui Pisigri sa stea linistita la operatie ca va fi bine, ea a si ajuns acasa.Si eu trebuie sa ma verific ca nu am mai fost de ceva vreme.Sanatate tuturor bolnaviorilor.E la discovery o emisiune " Meserii Murdare ", unde prezinta tot felul de meserii naspa. Eu nu as putea sa lucrez cu sange.In rest am ajuns la concluzia ca daca vrei poti sa faci cam ce meserie iti doresti, asta sa te duca si bibilica.Eu am schimbat meseria: de pe contabilitate, pe achizitii si maine poimaine cred ca o sa o schimb din nou.Eu sunt genul care ma plictisesc destul de repede, cand am invatat sa fac ceva f bine, parca ma mananca undeva, sa incerc si altceva.La Amway a fost inscris un unchi de-al meu, stiu ca mama de jena mai cumpara cate ceva. Nici eu cu ceva timp in urma nu refuzam sa ascult pe cineva, dar acum am invatat ca e timpul meu si il folosesc cum imi doresc. Asa ca refuz sau trec pe abureli.Mi-am adus aminte ca am vazut pozele lui Pisik,frumos la munte si la noua casa.Sympli cred ca o sa-ti priasca Barcelona.Copilasi nostrii sunt din ce in ce mai dragalas si cel mai mult imi place sinceritatea lor.Si am uitat ce vroiam sa mai zic.Asa ca va urez noapte buna.Si-am incalecat pe o sa si revin, sper ca maine.Nu mai recitesc ce am scris, scuzati greselile.
Pisik06 spune:
Eu bantui ca deobicei ![]()
LELLOO, multumesc pt felicitari
DYANA, parerile sunt 50/50: unii sunt convinsi ca va fi fata, altii ca va fi baiat. Eu ma abtin
. Am o preferinta ascunsa (ca si prima data
), dar ii multumesc Domnului pentru orice ar fi.
Stiu ca s-a mai discutat, dar atunci nu ma interesa subiectul, la noi in casa fiind racoare, ca sa nu zic frig de-a binelea pana sa renovam. Acum in casa e f cald si umiditatea e 20%, deci ne trebuie umidificator. Imi puteti recomanda ceva bun, ca si raport calitate/pret? Am inteles ca cele care scot aburi lasa balta sub ele si nici nu ar fi f sanatoase, e adevarat? Nasii si-au luat unul care recircula apa si o filtreaza, nu e cu abur, dar e cam uratel si mare si banuiesc ca e si scump si in plus am inteles ca ii ia o zi sa creasca umiditatea cu vreo 30 de procente
. Eu una chiar nu ma pricep, ma uit pe net ca vitelu la poarta noua, asa ca am zis sa va intreb pe voi, poate imi dati un punct de plecare.
Mami de minune mica

.....Pisik felicitari!!!!!